Neviem ako dalej. Stale som sama. ako byt pritazliva pre muzov? O com to je? Nikto ma nechce a doma mi hovorua nech neotravujem. Ze sa im mozno pacim ale nikto nema ku mne chemiu ze to chlap musi citit. Mala som v minulosti velke problemy so sebavedomim. Strasne som sa sebe nepacila ale he pravda ze som bola skareda. Aj doma mi hovorili ze nikdy nebudem tenka a ani sa nevyrovnam kamaratkam. Ale tych som veka nemala. Mala som problemy s komunikaciou a priblem vobec sa na chalana pozriet. Hlavne ked sa mi pacil. Nebola som zvyknuta sa s nimi bavit. A potom som sa zmenila uz som aj tenka ale ani predtym som zase taka hruba nebola ale videla som sa tak. Chlapi sa za mnou otacaju abked sa nejakenu chalanovi prihovorim tak sa normalne tesi tomu. A kamosky mi hovoria ze som pekna aj viaceri muzi mi to povedali alebo ma pochvalili. Tak som sa zacala aj ja sebe pacit. Myslim ze v mojom vzhlade uz nir je problem aby ma nemohol niekto chciet. Som skor introvert a dlho som sa nesnazila nejako zaclenid medzi ludi ale som ani nevedela ako. Ale teraz sa uz dost dlho snazim len ma stale nikto nechce. Co mam robit? Ked ja sa uz neviem viac vyleosit naozaj. Snazim sa byt mila a vtipna ako viem aj ma uz pochvalili. Doma mi povedali ze asi preto ma nikto nechce lebo ze nie som typ co za nou kazdy ide. A to len taka baby maju frajerov? Ved poznam kopu aj nenapadnych co maju chalana. Poradte mi. Podla coho sa chalan rozhodne ze si nieco zacne s babou? a hovoria mi ze mozno vyzeram ze by som s nimi nespala. To vidno? Vsak keby ma zbalil tak by zistil ze som celkom normalna nie? Preco sa ani nepokusia?
V com spociva zenska pritazlivost?
Gordon a ccc - nechcete pokracovat v diskusii portalu t-o-p-k-y? Tu sme zvyknuti na ine komentare.
Co ?? :-D Ze ti zavidim ze si ich vazis ? Tak by si to chcel aby som ti zavidel ? Ty si asi myslis ze si to najlepsie co sa kedy pre zeny narodilo hehe. Nie moj realita je ze hras na ne formu lebo som cital aj ine tvoje reakcie a tak viem ze to na zeny hras. A to je dost zufale. A to ze sa zaradujes medzi "kazdeho normalneho muza" mi pride ako vyslovene ironicke.
Btw nemysli si ze tie zeny su nesvojpravne a nevedia do coho idu a co robia. A teraz nejde len o moj pripad ale vo vseobecnosti. Nerob z nich nesvojpravne nerozmyslajuce chuderky aj ked ti ten pohlad asi vyhovuje. Ty nas "alfa" samec ;-)
Tuším ma tu niekto volal, a tak som prišlo! Teraz sa vám predstavím, aby ste vedeli, s kým máte tú česť.
Píšem sa : a propos.
Čítam sa : apropo.
Som slovo : francúzske.
Môj význam je : v pravý čas, počuj/te!, aby som nezabudol, spomínam
si.
Adieu!
Myslite si ze by som mala chalanov volat na rande? Nema to byt naopak?
To je super napad ale sa bojim to urobit raz ma tak zrusil jeden chalan s ktorym som bola predtym vonku a stale mi hovoril ze tam by sme mohli alebo naznacoval a ked som sa ho opytala tak ma uplne dal dole. Stalr som mala pocit ze on chce robit zenu. Ale ja nechcem byt vo vztahu chlap. Tuzim po tom pacit sa bejakemu a aby sa snazil o mna aspon trochu. Ale chcrm a velmi. Ale nechcem volat von takrho co sa mi nepaci a cumi na mna. A taky co sa mi paci a cumi tak to sa neodvazim. Fakt ja neviem a neda sa ich vyprovokovat aby to urobili oni? Preco chlapi len cumia a nic nedpravia alebo ked sa uz bavime a vidno na nom ze sa mu pacim tak nic len sa sprava ako maly chlapec aj ked neskudeny nie je?
Casto je velmi tazke byt k niektorym zenam uctivy :)
Vies preco ta nik nechce?
Lebo TY sama nikoho nechces.
"Chlapi sa za mnou otacaju abked sa nejakenu chalanovi prihovorim tak sa normalne tesi tomu." - v tomto bode sa stopni, a poloz dotycnemu jednoduchu otazku;
Siel by si niekedy von?
Bud ta odfajci, alebo nie. Bud zistis ze je debil, alebo nie, alebo bude tvoj frajer.
Chces niekoho? Tak prezi minutu strachu, inak je to len strata casu.
Cakat na princa na koni to sa robi len v rozpravke.
CccCcc)) tak OK. A dalej si tu navzajom dokazujte kto z vas dvox ma "vacsieho")) adios)
Je smutne, ze zeny si vyberu radsej muza, ktory ich bude vyuzivat, ako muza, ktory si ich bude vazit, lebo mu to neveria. Ale kazdy si je strojcom svojho stastia. Nastastie existuju zeny, ktore su stale normalne a vazia si same seba ;)
menšia kultúrna vložka k debate:
"ženy iba znervózňovali, okrem sexu
ale rokmi som sa naučil simulovať s nimi konverzáciu,
stačí sa naučiť pár fráz, kedy je vhodné sa zasmiať a pod.
dať im najavo, aké sú úžasné,
a ony ti na to skočia"
:D