Neviem ako dalej. Stale som sama. ako byt pritazliva pre muzov? O com to je? Nikto ma nechce a doma mi hovorua nech neotravujem. Ze sa im mozno pacim ale nikto nema ku mne chemiu ze to chlap musi citit. Mala som v minulosti velke problemy so sebavedomim. Strasne som sa sebe nepacila ale he pravda ze som bola skareda. Aj doma mi hovorili ze nikdy nebudem tenka a ani sa nevyrovnam kamaratkam. Ale tych som veka nemala. Mala som problemy s komunikaciou a priblem vobec sa na chalana pozriet. Hlavne ked sa mi pacil. Nebola som zvyknuta sa s nimi bavit. A potom som sa zmenila uz som aj tenka ale ani predtym som zase taka hruba nebola ale videla som sa tak. Chlapi sa za mnou otacaju abked sa nejakenu chalanovi prihovorim tak sa normalne tesi tomu. A kamosky mi hovoria ze som pekna aj viaceri muzi mi to povedali alebo ma pochvalili. Tak som sa zacala aj ja sebe pacit. Myslim ze v mojom vzhlade uz nir je problem aby ma nemohol niekto chciet. Som skor introvert a dlho som sa nesnazila nejako zaclenid medzi ludi ale som ani nevedela ako. Ale teraz sa uz dost dlho snazim len ma stale nikto nechce. Co mam robit? Ked ja sa uz neviem viac vyleosit naozaj. Snazim sa byt mila a vtipna ako viem aj ma uz pochvalili. Doma mi povedali ze asi preto ma nikto nechce lebo ze nie som typ co za nou kazdy ide. A to len taka baby maju frajerov? Ved poznam kopu aj nenapadnych co maju chalana. Poradte mi. Podla coho sa chalan rozhodne ze si nieco zacne s babou? a hovoria mi ze mozno vyzeram ze by som s nimi nespala. To vidno? Vsak keby ma zbalil tak by zistil ze som celkom normalna nie? Preco sa ani nepokusia?
V com spociva zenska pritazlivost?
CCC. Ak si muz naletel si im a zmanipulovali ta ale nie je mi ta luto. Tvoja chyba. Ak si zena podlahla si modernej iluzii hodnotit muzov a merat kvalitu vztahov podla finacneho zabezpecenia (vid spominane omrvinky).
Zeny vyzaduju prilis vela ale realita nepusti a tak sa casto daju dokopy s niekym kto im ich prehnane sny nesplni a potom su frustrovane a otravuju tym ako muza tak deti.
Najtypickejsim prikladom modernych zien su moderne mamicky. Rozmaznane len na seba to mysli. Deti nervozne hodit do detskeho kutika a cely chodit s kamoskami po predajnach a na kavicku.
A ak by si mal/a trosku vyssie iq doslo by ti ze to nie je o lenivosti. Nemozu vsetci rovnako zarabat a vykonavat rovnake profesie. Ale to je na teba zlozite.
Ale prd, lenivi ste, ako vsi. Zeny vyzaduju, len to, co same ponukaju. Vernost, citovu oporu, pozornost, zabezpecenie a sex. Ved to chcete a dostavate aj vy. Co si myslis, ze je to zadarmo? Nastastie je vela normalnych chlapov, ktori nekalkuluju, lebo ziadna zena nebude dlho spokojna s tymi omrvinkami, ktore im milostivo podhodis. Spolocne chvile a sex, ani to mozno nie. To si mozes strcit do prdele.
Ja som prestal brat zeny vazne. To znamena ze pokym mam moznost nabalim si nejaku len na sex a volne chvile. A mnohi ini muzi aj mladi muzi to tak robia. Preto su dnes popularne vztahy so starsimi zenami. Ti muzi nehladaju mamicku ako sa to casto omylom vysvetluje ale hladaju zenu ktora od nich nebude pozadovat priam modre z neba pretoze uz napriklad nechce deti a chce si len uzivat.
Dnesne zeny aj z tych starsich nie iba mladsich vyzaduju strasne vela a hrozne malo ponukaju. Chcu od muza v podstate vsetko mozne od vernosti citovej podpory az po zabezpecenie aby dama prisla do hotoveho. Ony naproti tomu ponukaju len nejaku pozornost a vaginu. Aj to nie vzdy a muz ani nema zaruku ci mu bude verna. Takyto obchod je silne disproporcny.
Uz davno som zistil ze zeny su nachylne byt nerealisticke. Maju castejsie problem s realnymi poziadavkami nez muzi. To dokonca potvrdzuju aj zahranicne vyskumy. A su casto nechutne rozmaznane lebo mamicka do nich husti aby sa dobre vydali a od partnera vyzadovali co len chcu lebo maju na to pravo. Otecko ich zase ma za svoje priceznicky a tak s nimi jedna.
Pritom si viem predstavit rodinu. Dokazem lubit byt verny a deti zboznujem. Tie drobiska su uzasne. Ale vzdal som to. Aj vela inych muzov by prijalo rodinu a deti. Nie je vobec pravda ze sme vsetci rovnaki a nechceme rodinu a byt verni. Lenze prehnane poziadavky zien a ich predstava zivotneho standardu sa vymykaju kontrole. A nie je ani pravda ze by sa na ne nestazovali ani ti z muzov ktori su financne zabezpeceni. Aj oni za chrbtom povedia ake su zeny naozaj. Ale tej ich vlastnej to do oci nepovedia. Taka je pravda.
Nevladzem pozri, nikto ti tu nedá recept čo máš urobiť aby si sa zapáčila, nič také neexistuje. Ja som ti iba naznačoval ze numusis vymýšľať zložité veci stačí úsmev a prejaviť zaujem. Samozrejme nestačí keď sa na neho raz usmejes a takisto ani toto nezaručuje úspech u každého. Viac uz neviem čo ti povedat
Nevladzem. Sorry. No uz ani ja nevladzem :D tie tvoje komentare a otazky otazky otazky....... Sorry. Miestami az primitivne. Naivne. Detske. Ak nemas prinizke IQ tak si este zrejme dieta. A ak si uz fakt dospela, xrejme si xudobna duxom, nizke IQ, prosta.
Proste si škaredá. Zmier sa s tým.
To naozaj staci sa na chalana usmiat a opytat sa ho ako sa ma? A bude vediet ze sa mi paci? Tak ked som sa obcas bavila s chalanmi preco ma ziadny nechcel? Preco som sa ziadnemu nepacila? Ja nechapem pytala som sa kamosiek ci vyzeram zufalo lebo ony ma vidia medzi ludmi viac ako rodina a oni ze nevyzeram a ze nevyzeram ani ako mniska. Tak co mi chyba?
A to ked spoznam nejakeho chalana a vudem mila ako rychlo vy mal zacat o nieci sa snazit ak sa mu pacim?
zufala :) poznáš trochu sama seba? Čo je na tebe pekné? Aká si? Proste sa pozri na seba, ako na nejakého druhého človeka. Čo vidíš? Čo sa ti páči? Takýto človek, ktorý vie, že má čo ponúknuť, sa nepotrebuje druhému pohlaviu podlizovať, doprosovať a nejak si chlapa/babu získavať. Im stačí jednoducho len BYŤ a pritiahnu si pozornosť, záujem tým akí sú.
Všetko to, čo chceš vedieť - ako zistím čo cíti, ako viem že ho priťahujem - jednoducho ukáže čas. Nepotrebuješ po tom vôbec pátrať a vôbec to neni dôležité. Chalan vyhľadáva tvoju spoločnosť ak sa mu páčiš. Jednoduché. Ak sa nepáčiš ani sama sebe, nepriťahuješ ani nikoho druhého. Ak dokážeš milovať seba tak, akoby to bol nejaký druhý človek, BINGO. To je presne ono.
Baba, ktorej je úplne jedno akého chalana má, len už preboha chce byť konečne s niekym, hocikým aby ho mohla stráááášne ľúbiť.. je dosť nepríťažlivá. Proste zúfalka. Taká si nájde len opačný protipól, blbca, ktorý si potrebuje do niekoho kopnúť, ponižovať, ubližovať.
Keď vieš aká si ty a cítiš sa dobre vo "svojej koži", potom nasleduje: akého chlapa chceš? Ako chceš aby sa správal k tebe? Čo chceš s ním zažívať? Proste si len všímaj chalanov okolo seba a skladaj si z ich pekných vlastností obraz jedinečného chlapa, s ktorým chceš byť. Nevis na nich ako pes, čo slintá po kosti. Máš čas, neumrieš, ak si do dvoch týždňov nenájdeš chlapa. Užívaj si ich prítomnosť, bav sa a to ostatné príde.