Neviem ako dalej. Stale som sama. ako byt pritazliva pre muzov? O com to je? Nikto ma nechce a doma mi hovorua nech neotravujem. Ze sa im mozno pacim ale nikto nema ku mne chemiu ze to chlap musi citit. Mala som v minulosti velke problemy so sebavedomim. Strasne som sa sebe nepacila ale he pravda ze som bola skareda. Aj doma mi hovorili ze nikdy nebudem tenka a ani sa nevyrovnam kamaratkam. Ale tych som veka nemala. Mala som problemy s komunikaciou a priblem vobec sa na chalana pozriet. Hlavne ked sa mi pacil. Nebola som zvyknuta sa s nimi bavit. A potom som sa zmenila uz som aj tenka ale ani predtym som zase taka hruba nebola ale videla som sa tak. Chlapi sa za mnou otacaju abked sa nejakenu chalanovi prihovorim tak sa normalne tesi tomu. A kamosky mi hovoria ze som pekna aj viaceri muzi mi to povedali alebo ma pochvalili. Tak som sa zacala aj ja sebe pacit. Myslim ze v mojom vzhlade uz nir je problem aby ma nemohol niekto chciet. Som skor introvert a dlho som sa nesnazila nejako zaclenid medzi ludi ale som ani nevedela ako. Ale teraz sa uz dost dlho snazim len ma stale nikto nechce. Co mam robit? Ked ja sa uz neviem viac vyleosit naozaj. Snazim sa byt mila a vtipna ako viem aj ma uz pochvalili. Doma mi povedali ze asi preto ma nikto nechce lebo ze nie som typ co za nou kazdy ide. A to len taka baby maju frajerov? Ved poznam kopu aj nenapadnych co maju chalana. Poradte mi. Podla coho sa chalan rozhodne ze si nieco zacne s babou? a hovoria mi ze mozno vyzeram ze by som s nimi nespala. To vidno? Vsak keby ma zbalil tak by zistil ze som celkom normalna nie? Preco sa ani nepokusia?
V com spociva zenska pritazlivost?
Nerobim. Len zavidis, ze mam gule na to vazit si zeny a spravat sa k nim s uctou. Je to, len o tom, ake zeny si vyberas. Mna sa nikdy ziadna na byt a zarobky nepytala. Ktovie preco asi? A teba zas prezradilo tvoje povestne Apropo.
Citove ? To ze teraz fungujem takto neznamena ze nedokazem ponuknut po citovej stranke viac. A o peniazoch tocis aj ty tak mi nepodsuvaj co sam/a robis :-)
Problem je ze ked sa zeny pytaju len na byt a zarobok potom muz lahko rezignuje.
A tebe poradim. Ak si muz a myslim ze si. Neklam zeny. Podla tvojich reakcii posobis na mna ako niekto kto sam nie je presvedceny o tom o com druhych presviedca. Ja si myslim ze v kutiku duse nimi pohrdas. Ak muz prilis vykrikuje ako si zeny vazi je to prehnane. Hras formy a hras to aj na ne. Nerob to.
gordon
od zaciatku po koniec s tebou suhlasim.S kazdym prispevkom,co si tu napisal.Je skoda,ze to tak funguje,ale je to tak.
A ty ako si sa rozhodol zit ,aj ti fandim.Raz snad stretnes taku,s ktorou pojdes aj do tej hypoteky.Co mam z chlapa,ktory mi ponukne blahobyt a peniaze,ked si ich bude uzivat aj s dalsimi a kadetade.Aj takych pripadov je vela.To je hnusne zacarovany kruh.
Omrvinky som myslel citove, nieco zo seba a nie money. Rob s tymi prachmi nieco prosim ta, lebo je to otravne, ako ich vsade pchas.
Adr preco sa musis tu na fore do vsetkeho starat? Prebieha tu diskusia medzi mnou a Gordonom. Gordon o financiach tu tocis iba ty, ja vobec nepisem o financiach, ale o tom, ze zeny sebecky vyuzivas a nie si schopny a ochotny im poskytnut viac. To je jedno, ci som chlap, alebo zena. Chlap je preto chlapom, lebo je schopny a ochotny mat a postarat sa o rodinu. Ale tak ta mali vychovat rodicia. To, ze neustale tocis o financiach svedci o tom, ze mas komplexy z toho, kolko zarabas. Ked si vyberies umelu babiku, je jasne, ze taka z teba bude tahat len prachy na svoju drahu fasadu. Co takto normalne zeny a stat sa normalnym chlapom? Nic? :)
Klames :-) Tvoje reakcie ta usvedcuju. Ak si muz presviedcas sam seba o niecom comu sam neveris pretoze reagujes agresivne a silne ma chces o niecom presvedcit.
Ak si zena tak iba potvrdzujes moje slova. Omrvinky ta prezradzaju. Ak velky zarobok rovna sa hodnotny muz a hodnotny vztah potom necudo ze je tolko rozvodov. Stabilny vztah ma byt postaveny na niecom inom a financie sa maju riesit spolocne. Je hlupe a predpotopne hlavne v tejto krajine prenechavat vsetku alebo prevazne vsetku financnu zataz na muzovi. Zivot prinasa choroby, straty zamestnania, atd. Napriklad sam si zobrat hypoteku by som nechcel ale s rozumnou zenou by som nad tym pouvazoval. Lenze to zene nevysvetli nikto :-)
Ccccc klud. Vsak gordon shumway ma v podstate vo vsetkom pravdu, co dosial napisal. Je to proste tak. A ta akoze ista naivita je u kazdeho. U zien co sa poziadaviek na muzov tyka, u muzov zas opacne a skor co sa fin.ohodnotenia tyka. A co sa tych narokov poziadaviek tyka, myslim si ze vrana k vrane sada a rovny si rovneho ma k sebe hladat. No je pravda ze dnes ludia pramalo ponukaju ci skor nic ale poziadavok narokov maju plnu ric
Gordon shumway. Zrejme narazas v poslednom prispevku na Jaxa. On ma praveze vacsinu nazorov spravnych triezvych trefnych inteligentnych. Nikoho tu neuraza. Maximalne tak poradi ked chce. Z muzov na tomto forume je prave ON a Filip pre mna tu prinosom (jasne, este by sa niektori nasli). Myslim ich nazory. A tu poznamku od neho som citala tu len raz. Mozno si ho zle poxopil. Mne sa to napr.u zien stava casto tu, ze nepoxopia pointu podstatu co som vlastne xcela a o com som tocila))
Nerobim zo seba nic, len si zeny vazim a viem, ze si zasluzia ovela viac, ako lenivcov, sebcov, drzgrosov, ci zakomplexovanych, alebo citovo neschopnych uboziakov. Pohrdam kazdym takym, lebo to nie je chlap. To, ze mas penis medzi nohami a si ochotny ho nejakej sem-tam ponuknut, neznamena, ze si chlap. Chlapa robi nieco ine.
ccc Nevies o mne nic tak si nechaj svoje tvrdenia. Premyslaj nez zacnes pisat. Dokazem ponuknut po citovej stranke vela a mozno viac nez ty. Po financnej tak akurat. Nie nechcem ist do hypoteky to je pravda.
Rozmaznanost to nie je. To je rezignacia. Lamem nad zenami palicu. Tak som si povedal ze budem fungovat aspon takto. Zaujem o mna je takze pohoda. A je mi vcelku dobre :-) Ked budem stary zabalim to zaujem uz nebude ale kto vie, mozno budem s nejakou zenou akurat bez deti. Obcas mi napadne ze by bolo pekne mat rodinu a deti obcas mi to chyba ale dobre je aj s parnerkou ktora uz sice rodinu nechce ale rozumieme si.
Apropo ak si muz tak podla tejto tvojej reakcie robis zo seba nieco ine nez v skutocnosti si. Muzi ktory robi ramena je to iste ktory tvrdi ze ma 20cm ale v reali je to tak 10cm ;-) Tak pozor na to ak si muz, opatrne s tym chvalenim. Chodieva sem jeden ktory rad o sebe pise ako mu zeny vraj lezia pri nohach. Vzdy sa smejem
Rozmaznany a mysliaci len na seba si ty. Spravas sa presne tak, ako to odsudzujes. Ledva im ponuknes svoju pritomnost a penis. Mas pravdu, nie je to, len o lenivosti, ale aj o tvojej financnej a citovej neschopnosti. Normalny chlap tebou bude pohrdat.