Neviem ako dalej. Stale som sama. ako byt pritazliva pre muzov? O com to je? Nikto ma nechce a doma mi hovorua nech neotravujem. Ze sa im mozno pacim ale nikto nema ku mne chemiu ze to chlap musi citit. Mala som v minulosti velke problemy so sebavedomim. Strasne som sa sebe nepacila ale he pravda ze som bola skareda. Aj doma mi hovorili ze nikdy nebudem tenka a ani sa nevyrovnam kamaratkam. Ale tych som veka nemala. Mala som problemy s komunikaciou a priblem vobec sa na chalana pozriet. Hlavne ked sa mi pacil. Nebola som zvyknuta sa s nimi bavit. A potom som sa zmenila uz som aj tenka ale ani predtym som zase taka hruba nebola ale videla som sa tak. Chlapi sa za mnou otacaju abked sa nejakenu chalanovi prihovorim tak sa normalne tesi tomu. A kamosky mi hovoria ze som pekna aj viaceri muzi mi to povedali alebo ma pochvalili. Tak som sa zacala aj ja sebe pacit. Myslim ze v mojom vzhlade uz nir je problem aby ma nemohol niekto chciet. Som skor introvert a dlho som sa nesnazila nejako zaclenid medzi ludi ale som ani nevedela ako. Ale teraz sa uz dost dlho snazim len ma stale nikto nechce. Co mam robit? Ked ja sa uz neviem viac vyleosit naozaj. Snazim sa byt mila a vtipna ako viem aj ma uz pochvalili. Doma mi povedali ze asi preto ma nikto nechce lebo ze nie som typ co za nou kazdy ide. A to len taka baby maju frajerov? Ved poznam kopu aj nenapadnych co maju chalana. Poradte mi. Podla coho sa chalan rozhodne ze si nieco zacne s babou? a hovoria mi ze mozno vyzeram ze by som s nimi nespala. To vidno? Vsak keby ma zbalil tak by zistil ze som celkom normalna nie? Preco sa ani nepokusia?
V com spociva zenska pritazlivost?
Presne ako pise Kycera.
Charizma vyzarovanie fluidum sarm. To musi z teba proste vyzarovat srsat. To nie je az tak o krase ale co z teba vyzaruje. Ako sa citis, musi v tom byt tvoja vnutorna sila odhodlanie nezlomnost no zaroven ista pokora skromnost. Niekedy je menej viac
A este nieco. Vsimla som si ze dost vela tocis o rodine. Ako keby v tebe vedome zivili ze si daka spata ohava teliatko nemozne nehodne lasky respektu obdivu vztahu. Neviem kolko mas rokov. No zacni tam. Ze ich nebudes v tomto pocuvat a zacni na sebe makat. Vzhladovo povahovo, zacni sa venovat niecomu zmysluplnemu, venuj sa zalubam konickom ci sportu, duchovnu ci spiritualite, najdi si nejaku komunitu okruh ludi kde ta budu brat takou aka si, kde budes moct rast dozrievat do krasy a mudrosti. Miluj samu seba
Srnec
Ano mas pravdu, viem s kym idem na radne a vedia to aj tí muzi! :D nie len ja!
Najprv si to nesmierne vazia a po mesiaci ta akoze ani nepoznaju? Wtf? Ja uz nicomu nechapem, kedy je ten spravny cas, aby k niecomu doslo
To nevladzem: Ked chces dat chalanovi na javo ze sa ti paci tak sa staci na neho usmievat a pozdravit ked sa s nim stretnes. Kludne sa ho spytaj co ma nove ako sa ma a tym ukazes ze sa o neho zaujimas. Tento spôsob stačí aj nesmelemu aby vedel že sa o neho zaujimas a ak su sympatie aj z jeho strany tak sa pripojí a potom to už ide samo. A kludne ho oslov aj prva nie je to ziadna hanba
V čom? Presne v tom istom ako mužská príťažlivosť! Charizma, dievča, charizma sa to volá...
Sova, ty si predsa vyberas s kym pôjdeš na rande tak prečo sa stazujes keď si vyberas chlapov ktorý chcú od teba hneď sex. Dám ti nejaké rady, mi chlapi to vieme rozpoznať aky je ten konkretny chlap charakter, zeny asi nie. Predpokladam ze na rande nechodis s uplnymi neznamimi, takže zistit si nejaké info o tom jedincovi nie je až take ťažké, zvlášť teraz keď si polovica ľudí hádže osobne informácie, fotky, videa na sociálne siete. Takisto sa da jednoducho zistiť s akými ľuďmi sa styka, aké má záľuby aké kluby a ako často navštevuje. To všetko a ešte viac môžeš zistiť a reálne toho človeka nemusíš ani stretnut. Dá ti to také základné informácie o ľuďoch a prostredí ktoré na takéhoto človeka vplýva. Samozrejme niekoho nemozes odsúdiť len na základe toho. Tak sa s nim stretnes. Vsimas si či pride an čas, ako sa vyjadruje, či len trepe dve na tri, alebo jeho slová majú aj hodnotu ako sa sprava napr ku servirke v podniku kde budete sedieť. Neklad dôraz na to aké kľúče od auta položí na stôl, alebo či ti odsunie stoličku ci otvorí dvere na aute. Toto robíme len preto aby sme neboli za hovada. Neskôr vo vzťahu s tým nepocitaj.
Len ked u mna k tomu rande ani nedojde to je problem stale len po mne pozeraju alebo teraz ked som sa trocha otvorila sa aj bavia ale nevolaju ma von. Preco? Problem bol vo mne ze som sa priste s chalanmi nebavila lebo som nevedela ako. Ale teraz sa uz snazim a stale nic. Vidim ze sa nejakemu pacim ale ako zistim ze naozaj? A ako mu man dat najavo ze aj on mne. Vidia to chalani ze sa babe pacia? Podla coho?
A kolko mas rokov? Neries pride to :)
Rozmyslam ci naahodou nie je problem aj v tom ze sme sice pekne pritazlive ale pises snedame na prvom ransde a ja ani na 7!!!
A potom mam pocit ze robim chybu, ze som tak proti ze to toho chalana odradi a straca a znizuje to jeho sympatie voci mne?
Chalani co by na to?
Lebo uz sa mi stalo, ze ma za to jeden vysmial a povedal ze som nudna a druhy proste ukoncil nase randenie a kontakt.
A pritom vsade chalani kecaju o tom ako chcu take baby!! A pravda je opakom!?
A co to znamena alebo ako vyzera clovek vedony su svojich kvalit? Napriklad pri komunikacii s chalanom ktory sa mi paci?
U nas doma si myslia ze ziadny chalan nema ku mne chemiu teda ze nikto nic ku mne neciti. Aki zistim ci citi? Akoze nemyslim lasku na prcy pohlad alebo ze sa pojde utopit ked ma nebude mat ale ze ho pritahujem a chcel by nieco? Po akom case by ma nal volat von alebo sa nejak prejavit?
Kamis mi povedal ze ci chalani vedia ze sa mi pacia. Ako zistim ci som mu to dala najavo? Moze vyt aj take ze nedavam dost najavo ze nieco chcem?
myslím, že bez rozdielu pohlavia - príťažlivé je, keď je človek sám sebou, vedomí si svojich kvalít i nedostatkov, váži si sám seba, má rád život, je spontánny, má nejaké aktivity, náplň života, proste venuje sa tomu, čo ho baví, má sny ktoré si chce plniť, ciele čo chce dosiahnuť, napreduje, má nejaké zásady, nebojí sa mať iný názor ako väčšina... a bla bla.
Tazko povedat v com je problem, ale napada ma, ci neposobis prilis zufalo, si sama, zufalo nechces byt sama a mozes to vyzarovat do okolia. To chlapov odradza. Pomoze, ked si najdes nejake konicky, zaluby, budes sa im venovat a nebudes sa tak upinat na to, ze chces vztah. Uvolnis sa, hned zacnes vyzarovat pozitivnu energiu a chlapi sa na teba zacnu lepit.