Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

poprosim co najviac odpovedi- prieskum

Príspevok v téme: poprosim co najviac odpovedi- prieskum
relax

Ahojte, robim prieskum o vztahoch a potrebujem vediet od zien
Akych muzoch preferujete po fyzickej stranke ( vsetko co vas napadne postava, vlasy, odev atd.)
Akych muzov preferujete po vnutornej stranke (co sa vam pači )
A od mužov to iste ale na ženach samozrejme
Ps. Poprosim pravdivo odpovedat, mam to za ulohu... Tak vam dakujem... :-)

zuzucka36381811

Mne sa páčia muzi ktori maju hlavne charizmu, maju pekny usmev, pohlad, proste nieco zaujimave na nich.. A mal by byt vysoky, a nemal by byt ako palička aby som nebola chudsia od neho :D
A vnutorna stranka , samozrejme to dolezitejsie lebo muz moze byt akokolvek krásny ked jeho povaha to zabije. :D
Mal by byt vtipny , aj mat nieco v hlave.aby sa s nim dalo porozpravat.A samozrejme mily, nenamysleny, pozitivne naladeny, vysmiaty, aby sa dalo na neho spolahnut, aspon trosku citlivy, aby sa nehádal pre blbosti a momentalne ma uz nic take nenapada.. Samozrejme nikto nie je dokonaly :)

Kýčera

Aby ma muž zaujal, musí mať isté vyžarovanie, esprit a je mi totálne jedno ako vyzerá! Môže to byť aj farba hlasu... A tieto vlastnosti : inteligencia, sebavedomie, tolerancia, slušnosť, galantnosť, zásadovosť, morálnosť, rozvážnosť, vernosť, humor, aj romantika, pracovitosť, aby bol spoločenský, stál si za slovom a svoje sľuby nezabúdal vyplniť... Teda muž do koča aj do voza a pritom aby zostal mužom...
Až potom si všímam jeho vizáž. Priznám sa, že ma priťahujú "chlapi" so širokými ramenami, aby som sa mala kam schúliť...A tmavovlasí. Ale je to v podstate jedno ako vyzerá. Odpudzujú ma fajčiari, alkoholici, svalnači, potetovaní, pomaľovaní, opiercingovaní, ošperkovaní, zhúlení, špinaví, hrubí, vulgárni,...Nepriťahujú metrosexuáli a muži v niektorých povolaniach.

carmelita

mne sa páčia muži hlavne z ktorých ide tá mužnosť, sila sú pevní,vyšší majú silné ruky a veľmi sa mi páči mužská hruď/prsia :) takí tí samci, čo sú aj patrične zarastení ako sa na chlapa patrí..k tomu patrí aj strnisko je to velmi sexi :) krásny úsmev, farba očí je jedno ide o pohlad aký osoba má :) páčia sa mi skor tmavovlasé typy zdajú sa mi výrazné...povahy co sa týka mám rada ak je chlap chlapom aj so svojimi nedostatkami..tie majú aj ženy a to robí chlapov chlapmi a zeny zenami :) dalej zmysel pre humor, komunikativnost,spontánost celkovo ta iskra, čo ide z človeka.. a z tych podstatných zodpovednosť, zásadovost, pracovitosť atd - to su základy ak s niekým počitate do života :)

Filip TT

blueberryNN - to že si všimneš že sú pekní až keď už s nimi chodíš - to sú podľa mňa tie oči lásky

Biela.Kobra

Fyzicky ma priťahuje takmer každý chlap, čo dýcha, takže lepšie by bolo snáď vypichnúť, čo sa mi nepáči: príliš tučný, ten rozkysnutý bezkrký typ, čo je neustále spotený, nepáčia sa mi epikurejské typy, muži s veľkým zadkom, ale ani chriašteli, čo hrkocú kosťami, a na pupku majú sadielko. Bočím od chlapa, ak smrdí alkoholom, cigaretami a dlho nevymenenou bielizňou. Rada pozdržím pohľad na človeku pevnejšej postavy (to je jedno, či je štíhly či silnejší), priťahujú ma pevné ruky a klasická postava do V. Ocením, keď muž o seba dbá, ale nemal by svojmu zovňajšku venovať viac času ako ja svojmu. Rada sa pozriem, keď má postavičku vyrobenú vo fitku, ale viac sa mi páči, ak aj nemá takú krásnu postavu, ale nejaký ten sval si vyrobil pri domácich prácach, pri pomáhaní iným alebo v rámci svojich pracovných povinností. Proste viac hľadím na funkčnosť ako na efekt. Na farbách nezáleží.

Povaha: vyrovnané sebavedomie, rozumná priebojnosť, schopnosť postarať sa o seba aj o iných. Schopnosť počúvať, keď treba, ale aj púšťať zbytočné reči jedným uchom dnu, druhým von. Vnútorná sila. Komunikačná kompetencia. Prirodzená túžba chrániť svojich blízkych, ale neupierať nikomu slobodu a rozlet. Schopnosť bojovať za svoju pravdu, ale nebrániť sa novým myšlienkam. Tolerancia, podpora. Kreativita. Manuálna zručnosť vítaná. Úprimnosť. Ochota pomáhať, kde treba, ale dostatočná vôľa, aby sa nenechal zneužívať od tých, čo si to nezaslúžia. Náklonnosť k chlapskej lenivosti nevadí, ak sa vie v pravej chvíli pozbierať a prebrať aktivitu a zodpovednosť na seba.

To len tak v skratke. Človek je tvor omnoho komplexnejší a záleží v mnohom na tom, či ide o letmú známosť, bližší priateľský, partnerský vzťah alebo záväzok na celý život, lebo tu rozhodujú aj mnohé ďalšie kritériá, napríklad spontánne emócie. Spomenuté vlastnosti aspoň čiastočne majú v podstate všetci moji priatelia a esenciou týchto vlastností je môj manžel.

blueberryNN

Je mi jedno, ako vyzera. Ale absolutne. Co je sranda, lebo ak mam priatela, zvycajne je velmi pekny, no ja si to vsimnem az po tom, co s nim uz nejaky cas chodim. Spolocne znamenia: vysoki, stihli, sumerna postava a tvar, pekne velke oci a plne pery, huste vlasy, farba vlasov a oci lubovolna. Styl obliekania taka klasika nevycnievajuca z radu. Sancu davam ale vsetkym bez ohladu na vzhlad. Mna zaujmu vzdy tym, ze su zabavni, chytri a dobrosrdecni. To je kombinacia, ktorej rada podlahnem. A to, ze aj dobre vyzeraju, to je len taky bonus :))). V podstate by ani nemusel.

magnetka123

Vysoky, normalnej postavy, nefajciar, zdravy chrup, radsej vlasaty nez plesaty, nie vystrihany na jezka a nie dlhovlasy. Farba vlasov a oci je bezvyznamna.
Humorny, nekonfliktny, ale mal by si stat za svojim slovom. Inteligentny prejav-aby vedel povedat suvislu vetu bez jednej nadavky. Cestny a uprimny, cistotny, nie bordelar, so zmyslom pre poriadok :-)

Ideal je chalan z dediny (na dedine su vsetci futbalisti a hasici, takze predpoklad na dobru kondiciu, plus pravidelny sport v zahrade :-) ) a taky ktory este absolvoval vojencinu- ako moj manzel, tie kominky poskladaneho pradla v satniku su na nezaplatenie :-) Priznavam, pradlo sklada krajsie nez ja :-)

Filip TT

Myslím si, že v každom človeku sa dá nájsť nejaký jeho osobitý typ kráy a láska dá človeku tie oči, korí tu krásu zavnímajú.

Ja osobne by som mal napríklad problém s fajčiarkou. Esteticky, prakticky aj čo sa týka príťažlivosti.

Najpríťažlivejšie pre mňa je životný optimizmus a elán. Keď má švih. V tom sa kochám. Najobdivovanejšie pre mňa je, keď sa za fasádou skrývajú jasné zásady, ktorým dokáže byť verná aj keď sa ide cez ťažkosti. To vzbudzuje u mňa úctu.