Ahojte, robim prieskum o vztahoch a potrebujem vediet od zien
Akych muzoch preferujete po fyzickej stranke ( vsetko co vas napadne postava, vlasy, odev atd.)
Akych muzov preferujete po vnutornej stranke (co sa vam pači )
A od mužov to iste ale na ženach samozrejme
Ps. Poprosim pravdivo odpovedat, mam to za ulohu... Tak vam dakujem... :-)
poprosim co najviac odpovedi- prieskum
Kyberšikana je dosť vážny fenomén a ľutujem Vás všetkých, ktorý v tejto téme vodu kážete a víno by ste pili
S ľuďmi, ktorí niekoho takto vedome šikanujú si nemám čo povedať, platí u mňa úplná a okamžitá ignorácia. Mňa ste v téme Čiernej mačky ale aj v iných rozoberali skoro mesiac, útočili ste na mňa a napriek tomu, že poniektorí sa ospravedlnili, tak ja nezabúdam.
teraz niečo podobné robíte Čiernej mačke a je mi Vás naozaj veľmi ľúto. Píšete o hlupákoch či neviem akých čertoch ale niečo podobné ste prednedávnom robili aj vy mne, takže na vašom mieste by som držal hubu a krok.
Neviem kto je ten šuhajko, ktorý sa pustil do Čiernej mačky ale s takými ľuďmi by som sa nebavil. Neviem načo na niečo podobné reagujete, keď to nemá význam.
Na tomto fóre som to nezažil prvý raz a dúfam, že to ešte zažijem, aby som sa poučil aké veľké a dokonalé masky vedia mať ľudia...
Nebudem písať menovite ale tí, ktorých sa to týka vedia.
Dúfam, že ste spokojní, že ste ,,ukameňovali,, ďalšiu ľudskú bytosť. Ono to dosť bolí a aj keď sa obete tvária ako keby nič aj ja som to cítil a Čierna mačka to cíti tiež.
Naozaj som si myslel, že je to tu pre všetkých ale pravdepodobne som sa mýlil.
ako som už napísal....ľudia sú najväčšia pliaga sveta a nič iné ako samodeštrukciu si nezaslúžia!
Čierna mačka - ak chceš, tak mi napíš na mail, odpoviem ti na to, na čo si sa pýtala :)
Messje, načo dráždiť medveďa, keď som zistila, že to medveď je?! Ale až po tretej reakcii! ;)
Cierna macka
Ignoracia je najlepsia obrana.Nech napise cokolvek,len na seba ukazuje aky je hlupak.Ty to proste len ignoruj.A tym myslim aj kyceru.Vies o com pisem ;-)
Lolinka
Mas uplnu pravdu.. Toto nema uz vyznam
tak čo sa týka mňa: postava vysoká vyšportovaná, skôr elegantný štýl obliekania ale keď je pekne oblečený tak aj športovo, vlasy tmavé a celkovo tmavý typ chalanov :P
Čierna mačka, nie si sama, čo tu má svojich "obdivovateľov"! Buď ho nahlásiš, lebo šarapatu robí aj v iných témach, hoci Teba priam zbožňuje, alebo si ho prestaneš všímať! Ak nedostane to, po čom túži - teda pozornosť, mal by prestať...Tak sa len drž, dievča! :)
vy sa dokážete pohádať a dourážať v každej téme, neuveriteľné
Cierna macka je v pohode na rozdiel od teba, Piaty element.
No neviem Mesačný princ či ty by si nereagoval a končil s príspevkami do témy, keď kdekoľvek sa ja tu pohnem, všade ma nájde, mení si mená, zrýva sa, uráža a ešte bude tvrdiť, že nie. Ale keďže som to tu naozaj zaspamovala kvalitne, týmto sa ospravedlňujem autorovi témy. Keď budem chcieť riešiť dotyčného blázna, urobím mu radosť a založím osobitnú tému o ňom....