poprosim co najviac odpovedi- prieskum

Príspevok v téme: poprosim co najviac odpovedi- prieskum
relax

Ahojte, robim prieskum o vztahoch a potrebujem vediet od zien
Akych muzoch preferujete po fyzickej stranke ( vsetko co vas napadne postava, vlasy, odev atd.)
Akych muzov preferujete po vnutornej stranke (co sa vam pači )
A od mužov to iste ale na ženach samozrejme
Ps. Poprosim pravdivo odpovedat, mam to za ulohu... Tak vam dakujem... :-)

Čierna mačka

Kýčera :-) :-)....ahoj Mesačný princ...samozrejme peňaženka je TOP:-)
No bez srandy teraz....skôr vyšší, na postave nezáleží, hoci svalnaté hlavohrude nemusím, viac svetlejší ako tmavší, to sa týka aj očí,pohľad hnedých očí vydržím bez ujmy, u svetlejších mám problém, neviem, čo s rukami a nohami vtedy, vlasy krátke, nie dlhé a bez terajších moderných kohútích kreácií, proste normálne krátke vlasy. A mám slabosť na ruky, aj keď povedať, aké majú byť, neviem, proste ich musím vidieť. A veľmi sa mi páči mužský úsmev, keď sa usmeje a okolo očí sa mu vytvoria také vejáriky vrások. Neviem prečo, ale nemusím ani ak má hrubý alebo hlboký hlas.
A teraz oveľa podstatnejšie veci: mal by mať úctu k žene, vážiť si ju a ochrániť si ju pred ostatnými, nemám rada ukecaných týpkov, čo všade boli , všetko vedia, nemám rada, ak má muž úchylné reči a degraduje ženu na nejaký pomyselný sexuálny objekt, mal by byť slušný a tichší, bojím sa arogancie a povýšeneckosti. V žiadnom prípade nemôžem tolerovať alkohol v neprimeranom množstve. Dobre by bolo, aby bol trošku šikovný, aby vedel, čo to porobiť okolo domu. A musí ma ľúbiť viac ako svoju matku...

Kýčera

Krištof, vnúčik môj, môžeš ma oslovovať Kýčera! A propos, definuj "normálneho chlapa"! Máš na mysli seba? Sklamem Ťa, o Teba tu vonkoncom nejde! Tvoja stará babka totiž vie, že sa jedná o dotazník!!!

Krištof27

Ja by som sa chcel spýtať: Akú hodnotu má táto diskusia, pre normálneho chlapa, keď tu svoje názory na mužov píšu kadejaké staré babky?

Kýčera

Áno, zabudla som spomenúť takú maličkosť. Ako prvé si všímam tátoša, na kt. sa fešáčik dovalí, stačí Ferrari, ale musí byť červené, potom sa pozriem na topánky, tie musia byť zn. Alden a nakoniec zamerám pozornosť na hodinky, ak sú zn. Rolex, tak môže byť... Vtedy mi je úplne jedno ako vyzerá, koľko má rokov a čo má v hlave...

Slobodna

Paci sa mi, ked je muz muzom. Chlpatucky, bradaty,s bruskom, ramenami, ked si zenu chrani a brani, neuraza, miluje, ked rano vstane, ked je chora, ked priberie, ci schudne, ked ma svoje dni, aj ked ich nema. Miluje ju s chybami a prave kvoli nim, lebo vie, ze take ma, len ta jeho. Miluje ju tak, ako ona jeho a este viac.

Penaze boli, su a budu. Dolezite pre nas zeny su ine veci.

Mesačný princ

žiadna tu nepíše o tom, aby bol bohatý :D Tak je to najskôr samozrejmosť, pretože je to prvý ukazovateľ, ktorý si všímate a druhý je okamžite vzdelanie a práca :D

len tak mimochodom :D

lasocka

Áno pehaví muži sú pekní, ale len také malé pehy na nose.(niektorí sú pekní aj s tvárou posiatou pehami, ale radšej malé , chutnučké:) )ale ryšaví NIE vôbec.(česť výnimkám) a presnejšia výška: od 175 cm vyššie. a pekné zuby. krátke vlasy, výnimky môžu byť, ale radšej nech sú vlasy krátke. potom napíš ako dopadla tá tvoja úloha.:D PS: musí mať zmysel pre humor a NIE NAMYSLENÝ!!!!!!!!!!!!!!