poprosim co najviac odpovedi- prieskum

Príspevok v téme: poprosim co najviac odpovedi- prieskum
relax

Ahojte, robim prieskum o vztahoch a potrebujem vediet od zien
Akych muzoch preferujete po fyzickej stranke ( vsetko co vas napadne postava, vlasy, odev atd.)
Akych muzov preferujete po vnutornej stranke (co sa vam pači )
A od mužov to iste ale na ženach samozrejme
Ps. Poprosim pravdivo odpovedat, mam to za ulohu... Tak vam dakujem... :-)

Čierna mačka

To, že má niekto veľký zadok, neznamená automaticky, že je tučný a to, že je niekto škaredý, neznamená, že má hlavu ako ropucha. Toľko k tvojmu komentáru na moju adresu. Teraz k tebe...keďže si na mňa škaredo zaútočil a pritom nemáš ani šajnu ako vyzerám, len si mi presne potvrdil to, čo som si o tebe myslela od samého začiatku. Teraz zaútočím ja na teba aj keď obvykle nezvyknem urážať ľudí, ale budiš....si jeden trápny úbohý chudák a stretnúť ťa v skutočnosti by bol ten najhorší zážitok v mojom živote, každá sekunda strávená s tebou by bola obrovskou stratou časti môjho života, čo aký úbohý je, rozhodne nie je taký úbohý ako si ty. Ďakujem bohu, že ťa nepoznám naozaj. A buď taký láskavý, ak tu ešte niekedy niečo napíšem, prestaň reagovať na moje komenty a viac sa zameraj na tie sebavedomé čúzy, ktorých je všade dosť. Neviem síce, koľko máš rokov, ale skús kategóriu po 18 rokov, tam mentálne patríš...

Mesačný princ

už do tejto témy nepíšem...nemá to žiadny zmysel

Ľudia sú divní, ale aby do seba bezdôvodne rýpali na anonymnom fóre o zdraví mi príde nanajvýš ....

nemá zmysel do tejto témy viac prispievať. Aj tak sa jedná len o prieskum

Aj by som odpovedal na otázku, ale radšej sa zdržím akýchkoľvek komentárov, pretože akurát som zistil, že nemám rád ľudí

Čierna mačka

Povedala som, že nebudem spamovať, ale nedá mi to....Starý invalid, potrebuješ ma súrne provokovať, keďže si si tentokrát dal toto meno?
Akú hlbokú myšlienku si zo seba vysúkal.....ja len či som ju pochopila správne....čiže sa ti páčia sebavedomé opice, ktoré ani nemusia byť pekné, ale musia si to o sebe myslieť. Hej rozumiem, také akurát k tebe....

lolinka

Výzor: vlasy nezáleží akej farby, oči skôr modré ale netrvám na tom, pery úzke, výška +- 185. Postava priemerná, nemal by byť príliš chudý ani príliš tučný. Môže byť trocha vyšportovaný, ale nemusí. Hruď chlpatá.
Povaha: skôr introvertnejší aj keď nie príliš, takisto príliš extrovertné typy nemusím. Dobrý charakter, milý, príjemný, tolerantný, ochotný pomáhať. Mal by mať podobné záujmy ako ja. Športovec, ale nie prehnaný. Čo rád chodí do prírody.

Čierna mačka

Mesačný princ, až sa bojím ti odpísať, lebo v mojej minulej téme ťa skoro odstrelili:-)...ale schválne, ktorú z mojich podmienok nespĺňaš? :-)
A ty ( to je tvoje posledné meno však?...už si v mnohých témach prestriedal množstvo mien, sledujem tvoju podrývačskú kariéru už dlhšie) ešte stále si riešiš komplexy z tej slečny, ktorá ťa nechce?? Ty asi nespĺňaš moje kritéria čo? Že starý invalid...ty musíš byť poriadny kus vola....
No ale nebudeme spamovať....

Biela.Kobra

Krištof27, ak si si nevšimol, väčšina žien tu píše o galantnom, chápavom a inteligentnom chlapovi, čo sa teba zrejme netýka, tak sa s tým už netráp.

alohomora

Vojdete do miestnosti plnej ludi. Kazdy sa s kazdym bavi, niekto sa smeje, vtipkuje, iny zas nadava, dalsi sa stazuje ci niekoho ohovara... A tam niekde v rohu pri prazdnom stole sedi ON. S rukami zamyslene zlozenymi pod bradou skuma svoje okolie. Ma taky ten ,,nepreniknutelny" pohlad, ktory vas nuti uvazovat, co sa mu asi tak teraz prehana hlavou. Vyzaruje z neho zvlastny pokoj a istota. Ked je taky... necitatelny (?)

A teraz k fyzickej stranke veci - vyska aspon 180 cm (lebo ja sama tolko meriam), celkovo aby bol odo mna vacsi... a tvar... nejaka nezvycajna crta, ktora ma prinuti si ho zapamat (mozno oci, jazva, vyraz, sposob akym sa usmeje... cokolvek)

Skratka, ak ho nebudem moct dostat z hlavy, ma uz napoly vyhrane. Dalsia polka pride akonahle otvori usta...

A este nieco - mal by to byt dobry clovek a chapat v zivote sirsie suvislosti (a hlavne zvladnut moju extremne zlozitu povahu)

mam56

Kýčera, tebe je.e? Či si to rozdáme? Dim Mak, trebárs alebo iný štýl?
I will break you in halves. I am strong as a bear.