Ahojte, robim prieskum o vztahoch a potrebujem vediet od zien
Akych muzoch preferujete po fyzickej stranke ( vsetko co vas napadne postava, vlasy, odev atd.)
Akych muzov preferujete po vnutornej stranke (co sa vam pači )
A od mužov to iste ale na ženach samozrejme
Ps. Poprosim pravdivo odpovedat, mam to za ulohu... Tak vam dakujem... :-)
poprosim co najviac odpovedi- prieskum
vždy bol môj idol tmavé oči tmavé vlasy...povaha mi bola ukradnutá a potom sa sa zaľúbila.. a tu sa všetko menilo široké ramena, hnedé vlasy, nížšia postava. Hlavne ma zaujala na mojom partnerovi obrovská charizma, dobré srdce, zmysel pre humor a nekonečná láska ku mne a ku veciam ktoré rovnako milujeme ako zvieratá príroda pohyb a podobne. Prešlo 5 rokov a môj priateľ pribral 20 kg , vlasy má jemne šedivé, z práce vyzerá zničenejšie ako predtým .No a aký je môj ideál? presne on aj keď sa na pekného chlapa pozriem nepriťahuje ma ako moja láska. Povaha mu ostala a myslím že hlavne o tom to je lebo v kus pred tým ako som ho spoznala bol uplne iný a teraz sa mení s tým ako sa mení on.
Tak fyzický. Jasne ze sa rada pozriem na tehlicky, ale oveľa vzrusujucejsie pre mňa je, keď ma chlap pevne telo, ale také jemne brusko tatkovske. Výšku moc neriesim, ale radšej nad 175, lebo nižší chalani majú väčšinou komplexy zo seba a spravaju sa hrubo. Tmavé vlasy, oci neriesim. Strašne sú super zarasteni.
Vnutorne. Zmysel pre humor, vernost, uprimnost, trpezlivosť, aj daco v hlave.
Na farbe vlasov nezalezi, postava fajn aby sme neboli ak laurel a hardy.
Hlavne by z nej mala vyzarovat naozajstna zenskost, cize uvedomela zena ktora na sebe pracuje, rozvija sa, niekam smeruje, ni eje zavisla na ziadnom chlapovi, vie sa o seba postarat, ale rada aj poziada o pomoc... a nemusi mat vzdy pravdu za kazdu cenu.
Aky chlapec sa mi paci po fyzickej stranke?
Tmavý.. neskutocne ma pritahuju chalani s tmavymi vlasmi, hnedymi ocami a celkovo ak maju trochu tmavsi pigment... masaker...
Co sa tyka vnutornej stranky:
Nemal by ma urazat, ponizovat, mlatit... nemusi byt taky ako muzi v romantickych filmoch :D ale ked jednoducho nastane v mojom zivote nejaka premna tazka situacia tak aby ma podporil, pochopil a pomohol mi. aby sme si navzajom pomahali, aby ma mal skutocne rad, zaujimal sa o moje pocity a ja o tie jeho, aby vedel komunikovat a robit kompromisy.. a peniaze ma nezaujimaju ani nic ine materialne.......... mala som vztah ktory bol presnym opakom toho co som napisala.. ja som len chcela aby ma mal fakt rad a aby sme zili jeden pre druheho pomahali si a podporovali sa ale jemu boli prednejsie materialne veci :) mne nie.. nikdy neboli a ani nebudu... takze tak.
ahoj:)
ty mas za prieskum :) paradny :)
vysoky, brusko nevadi, hnede kučerave vlasy, hnede oci, snedy,
co sa tyka toho aky ma byt - inteligentny, aby sa s nim dalo zasmiat, musi byť chytrejsi ako ja, priamy, trochu pokory by ho nezabilo :)
HLAVNE ABY BOL BOHATY A PRACHATY A ZALOVENY NA INOM NEZALEZI VERTE MUZI JE TO TAK
Tuto otazku nikdy nepochopim. V zivote sa mi pacili 3 osoby a na kazdej ma zaujalo nieco ine. Ked aj mali nieco spolocne bolo to tazko definovatelne. Ked by som to mala zhrnut, tak sa mi pacila ich EXISTENCIA. To, ze ti ludia vobec su :)
Ked niekto hlada urcitu crtu tvare alebo povahy tak podla mna hlada konkretneho cloveka ktoreho ma v mysli...sorry.
fyzická stránka- vysoký chlap nad 185 cm,stredná postava, páčia sa mi svaly na rukách, ale žiadne tehličky na bruchu ani nič, to nemusí byť, vlasy a celkovo pokožka tmavšia, charizmatický,sympatický, nemusí byť vyslovene krásny,štýl obliekania skôr elegantný
duševná stránka-empatický, trochu romantik,zmysel pre humor, starostlivý, inteligentný,ktorý ma vie podržať a podporiť, zodpovedný, verný
Aj ja pisem niekedy ypsilony a i do bludu ale to si mobil sam vyhadzuje a niekedy to neregistrujem ;-)
Mesacny princ
Ja si myslim,ze to vela ludi pochopilo.A vidim aj teraz,ze nech napises cokolvek,uz to neriesia.Aj ja pisem vela krat veci,ze doslova mnou trha...
Ale,ze si ciernu macku podrzal,klobuk dolu.Si naozaj fajn chlap.