Ahojte sme par ja mam 21 priatel 26 a sme spolu len rok. Priatel zacal nedavno hovorit o svadbe ako by si ma vzal a ze tuzi aby som bola jeho manzelkou. Zasnubeni zatial niesme. Ja som mu len povedala ze sa nemame kam ponahlat a ostatni nasi rovesnici nam vravia ze svadba je aj tak vhodna ked je par spolu aspon 5rokov. Vraj sme spolu len rok a este sa mozme rozist. Ale priatel je s tym neodbytny. Pred dvomi tyzdnami ma vzal na prechadzku do mesta a tam uvidel svadobny salon a hned mi zacal ukazovat ake saty by mi kupil a aky oblek by zvolil on. Tiez si myslim ze sa trosku ponahla ale zase na druhej strane tiez sa v blizkej buducnosti nebranim svadbe. I ked po spravnosti by to malo byt tak ze par by sa mal vziat po roku alebo to byvalo dakedy? Co si myslite vy? Kedy vas partner poziadal o ruku a v kolkych rokoch ste sa brali.
kedy je vhodny cas na svadbu
Potvorka bud rada ze mas chalana co premysla nad svadbou v dnesnej dobe maju baby opacny problem muzov co by sa najradsej svadbe uplne vyhli a detom ani nevravim. Ja som tiez spoznala vela chalanov ktory by si najradsej iba uzivali a nemali ziadne plany do buducna byvat by chceli u rodicov aby sa mama starala do 40tky a najlepsie sa len sem tam stretavat s babami ako sa im zapaci. Stretla som sa s nimi len raz a potom uz vobec nakolko je to pre mna strata casu. Ja by som muza ktory by bol za vlastne byvanie deti a svadbu brala vsetkymi desiatimi . Dufam ze takeho raz najdem niekoho kto vyznava normalne hodnoty ktore uznavam aj ja :) Vaz si ze je taky. A manzelstva sa nerozpadaju kvôli tomu ze jeden druheho dobre nepozna ale preto pretoze ludia utekaju a neriesia problemy -je to tak jednoduchsie.
Veru taky tak a dakujem)
Hehe adr1a
Prislo mi kiki luto ked vlastne napísala kde je najvacsi problem.Nedalo mi ju nechat tak a...ocividne ani tebe :-)
Nedela na gauci ;-)).aj tebe ...
Sorry za spam
Potvorkamala. Dost muzov je majetnickych. Ked ta miluje pacis sa mu je mu s tebou super ai tak asi aj preto ta chce takto mat "vlastnit". Zrejme aj trosku ziarli) A mozno je to tak ako som uz pisala, ze si ta chce "poistit priputat" vacsmi k sebe)
Ahoj Messje) je to dost mozne.
A vcera si tu v noci buntosila ako aj ja) Peknu nedelu ti prajem
Adr1a: ano poznam jeho chorobu a velmi dobre pretoze ju mam aj ja uz celych 18rokov. Nemyslim ze by len kvoli chorobe by si ma chcel vziat bolo by to kus od veci.
A mozno si ta tym chce iba k sebe istym sposobom-tou svadbou detmi ai "priputat poistit" ai)
Adr1a
Tiez som sa pytala na tu jeho chorobu a vidim tam dovod asi preco tak tlaci...resp chce sa zenit.Ale...asi o tom nechce hovorit.
A tu jeho chorobu diagnozu poznas? Skor na to sa sustred, coho sa to tyka a zvaz si vsetko pre i proti. Predsa len, ak raz budete mat deti treba mysliet dopredu, genetika dedicnost umrtnost ai. A to ja som taka zeby moju lasku neopustila ani v tazkej chorobe co sa mi uz stalo
Mas 21r. Si este mladucka na svadbu. No zas na 2strane je skvele, ze si ta chce vziat, chce s tebou deti rodinu ai. Lebo vies ze pri nom aspon "nezabijas" nestracas cas. Mna si uz po tyzdnoch mesiacoch ai chceli brat. Vzdy to boli ich napady)) no zas keby mi to nenavrhli nechceli tak by som to sama ukoncila :D aj ked sa za svadbou vobec nezeniem. No tu ide o ine, ze to so mnou myslia vazne a buducnost vidia v nas akoze sme MY a nie samosratne jednotky)
Vak zijete spolu. Plus tie dovolenky ai. Tam v kazdodennom beznom rodinnom zivote sa najlepsie spoznate a hlavne ked bude zle nepohoda smola tazkosti choroby fin.tazkosti nestastia ai. Lebo tam sa najviac odhali charakter jednotlivych ludi. Ked je zle. Nie ked je dobre a slnecno. Takze maj oci srdce mysel dusu dokoran otvorene a sleduj aky je nielen k tebe, ale ku vsetkym. K rodine tvojej jeho, k cudzim neznamym kolegom priatelom starym detom zenam muzom ai. Lebo raz taky bude aj ku tebe i ked ta prvotna zalubenost osial budu mozno v utlme
Nika
Ona rozmysla rozumne.Neciti sa este byt manzelkou.To ale neznamena,ze on nie je ten pravy.Nic zle o nom nepise.Proste potrebuje na to cas.Manzelstvo nie je kabat...vynosis a kupis novy.Tebe to vychádza 10 rokov...zatial.Neprajem tiJa som tiez po 10 rokoch manzelstva nemala ani v pate ze sa za 5 rokov rozvediem.Takze nedavaj seba ako priklad.Co vychadza jednemu,nemusi druhému. Nech sa ona na to citi a tesi sa z toho.Nema sa kam ponahlat.Vsak ma jeminecku len 21.