Ahojte sme par ja mam 21 priatel 26 a sme spolu len rok. Priatel zacal nedavno hovorit o svadbe ako by si ma vzal a ze tuzi aby som bola jeho manzelkou. Zasnubeni zatial niesme. Ja som mu len povedala ze sa nemame kam ponahlat a ostatni nasi rovesnici nam vravia ze svadba je aj tak vhodna ked je par spolu aspon 5rokov. Vraj sme spolu len rok a este sa mozme rozist. Ale priatel je s tym neodbytny. Pred dvomi tyzdnami ma vzal na prechadzku do mesta a tam uvidel svadobny salon a hned mi zacal ukazovat ake saty by mi kupil a aky oblek by zvolil on. Tiez si myslim ze sa trosku ponahla ale zase na druhej strane tiez sa v blizkej buducnosti nebranim svadbe. I ked po spravnosti by to malo byt tak ze par by sa mal vziat po roku alebo to byvalo dakedy? Co si myslite vy? Kedy vas partner poziadal o ruku a v kolkych rokoch ste sa brali.
kedy je vhodny cas na svadbu
asi si ma nepochopila. prave ten cas, aky je najlepsi nie je rovnaky pre kazdeho. proste jeden to ma tak a druhy inak. Ja som sa vydavala v 27 rokoch a velmi lutujem ze som sa vydala. Potom som sa okolim nechala dotlacit do dietata, proste ludia sa vkuse pytali a tie kydy o tikajucich hodinach a tak mam dieta a lutujem ze je to ako to je. Aj ked dieta milujem, spravila by som to vsetko inak. Hlavne to dieta. Lebo rozvod je takto tazsi. ked mas dieta, citis zodpovednost. takze som zastanca konania iba podla pocitov. Ked mas z niecoho dobry pocit, chod do toho, ked mas zly pocit, nechod do toho.
Ja888. Vsak ano pocity su dolezite. Mala som na mysli cas ako v ktorom roku je vhodne sa vziat. Ale mas pravdu netreba sa do toho hrnut. Vsetko ma svoj cas.
take nieco ako spravny cas, ktory by bol spravny pre kazdeho rovnako neexistuje, ide len o to ako to citis ty. Nikto iny ti nemoze povedat co je spravny cas pre teba predsa!!!! toto keby ludia pochopili a nenechali druhych rozhodovat za seba. Vzdy pocuvaj samu seba, len a len svoj vnutorny hlas a hlavne pocity. pocit a pocity - to je zaklad stastneho zivota . rozhodovat sa podla pocitov , vlastnych, nie cudzich. potom budes stastna. Ziadne vseobecne pravdy neexistuju. Preto su ludia nestastni, lebo neziju svoje zivoty podla seba ale stale podla ocakavani druhych. Zeny sa nechaju dotlacit do svadieb, do deti, najskor do prveho, len co povyrastie uz sa okolie zaujima a kedy bude dalsie. FUJ. toto nie je zivot, ale len prezivanie. Riadme sa podla seba, ked sa na svadbu necitis, tak do nej nechod, lebo to olutujes.
Marcia - presne to iste som pisala aj ja :-)
Ale ako vidis sama, iny nazor ako ma prispievatel "lolinka" a par ostatnych, tu nie je vitany :-) Som rada ze nas je viac takých, ktorí to vidíme rovnako:-)
ten kto sa necíti pripravený nebude nikdy pripravený na svadbu. Bud mam toho cloveka rada a chcem s nim byt alebo nie a nezmení sa to nikdy.. Takto to je cierna alebo biela jednoducho nic medzi neexistuje. Ja svojho frajera strasne lubim a keby ma poziada o ruku tak bez vahania poviem ano pretoze si zivot bez toho chlapa neviem predstavit :)))
v 30tke pre zenu nie je svadba neskoro??
Bubliii: o tejto chorobe je zname ze ak zena caka dieta tak moze chorobu zdedit aj nemusi ale v 90 percentach sa deti zenam s touto chorobou narodia zdrave. A priatelovi tato choroba zivot nejak nestazuje. Na prvy pohlad vyzera ako zdravy clovek len musi dodrziavat spravne davkovanie tabletiek ako aj ja.
Svadba pre ženu tak v 30tke a pre muža vtedy, keď má jeho frajerka 30. Ozaj to takto stačí. Ale však ako chcete, je to aj tak vaša vec.
ftedy ked je zenska nauchana a prekecol som sa a predstavil sa pravym menom...
Potvorka, mňa zaujali tie príspevky o chorobách. On má chorobu, ty máš chorobu, dokonca takú istú. Ja sa nejdem vypytovať, ale bavili ste sa o deťoch? Ak je to genetické, je veľká šanca, že to zdedia a ak ide o ochorenie, ktoré vážne sťažuje život a jeho kvalitu, nevyzerá to ako dobrá prognóza.