Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Panický strach z nenájdenia partnera

Príspevok v téme: Panický strach z nenájdenia partnera
kikimbura

Ahojte, trpím takým panickým až nenormálnym strachom že si nikoho nenájdem a neviem sa z toho silou vôle dostať. Prežila som 2 neúspené vzťahy a od posledného rozchodu som presvedčená že nemám šancu.... Chodím medzi ľudí, na hocijaké akcie snažím sa usmievať nadväzovať kamarátstva s chalanmi. ale buď zistím že sú všetci zadaní alebo ich odplašujem svojou prehnanou snahou si niekoho nájsť. Myslím ,že to zo mňa vyžaruje že som vystresovaná že nikoho nemám....
Mám taký panický strach že ostanem sama, že som už stará a že proste...no celé zle...
V škole ani v bezprostrednom okolí nemám veľmi chalanov a možnosti nadviazania vzťahu a zoznamky neviem..príde mi to také že človek cez to nemôže dobre spoznať partnera a málokedy to fakt vyjde..

kikimbura

Lidičky :D normálne ma potešilo ked ste napíslai že si myslíte že som pekná..ja to neviem posúdiť..možno výzor by ma tak netrápil ako ten panický strach je skôr z toho že presne výzor ok ale ked ma chalan bližšie spoznal (aj moje zlé stránky) poveal mi na na surovku že by so mnou chodil zo súcitu..
A odvtedy si neverím..proste nedokážem veriť že ked ma niekto spozná nedá ruky preč ale povie "beriem ťa so všetkým"
To je pre mňa asi najťažšie veriť žeby ma niekto fakt bral takú aká som..
netrvrdím že tie vzahy som ja nekazila...ale bolo to ukončené z druhej strany..preto sa bojím, e každý kto si so mnou začne ma proste vymení..
A nie som ľahká baba aby bolo jasné o to tu nejde vôbec...

ragnarik

Nieco podobne pocitujem aj ja :D Mam 22 som chalan a za sebou jeden skoro rocny vztah .. neviem no co s nami bude :D

abdul abdulah

predpokladam ze ked spominas skolu si vysokoskolacka takze nechapem co panikaris ako nejaka 35 rocna baba. Nebud hysterka a sklid hormon. Podla mna to ze velmi hladas a chces nedostanes to co chces lebo aj ak sa zoznamis s nejakym muzom tak sa prilis snazis a tlacis na pilu co muzi vycitia ze rychlo po nich ides. Poznal som v minulosti jednu taku ktora tiez veci urychlovala a hned chcela ist po kratkom zoznameni k moru na dovcu. Hned sa chcela zoznamovat s rodinou a podobne pico*inky. Uvolni sa, upokoj sa, nestresuj. Co ma prist pride. Ak ti boh pripravil nejakeho muza za partnera tak si ta najde ale ak ti je dane zit sama do smrti bez muza tak ti nic nepomoze aj ked to budes chciet silou mocou zmenit. Mnoho zien si takymto silenim dokafralo zivot s nasilnikom, pijakom, schizofrenikom a inymi nepodarkami lebo chceli mat akehokolvek muza po svojom boku a len neostat same. Veci netreba silit ale nechat volne plynut ako sa same vyvinu.

ivobrick

To je ale hlupost.
Mne teda ziadna vyssia sila neposlala sama od seba nejakeho, v mojom pripade nejaku partnerku/frajerku/manzelku, po tom, ako som to "vzdal", do cesty.
Tak ako to je? Boh, je jedno aky, lebo je ich viac, kazdy ma svojho, namna zabudol?

Vsetko som si musel vydobyt sam.
To radsej ani nechcem mysliet nato, kolko krat som bol odjebany, kolko krat mi blizki ludia klamali o tychto veciach. Kolko zien ma miluje ale byt spolu nemozme, a to som im dennodenne na ociach. Jedna je vela nieto este dve.

A ty moja zacni od seba, nikto ti nevravi ze to bude lahke, nebude. Najprv by si mala byt stastna a spokojna sama so sebou, potom s niekym. Ked som to vedel spravit ja, tak aj ty mozes.

Messje

Panicky strach nie attack...omluvam sa.V kazdom pripade mat z toho paniku v tvojom veku po dvoch vztahoch mi nepride normalne

Messje

Ja to tu vidim,ze dievca si je moc vedome svojej krasy a zrazu si chvilku sama a nedokazes pochopit preco o teba nik nejavi zaujem.V tvojom veku po dvoch vztahoch pisat o panickom attacku?Vies ty co je panicky attack?
Nemusi po tebe hned niekto skocit len preto ze si pekná. Ako pise adr1a...skakat zo vztahu do vztahu je o com?

Mesačný princ

www.youtube.com

Pozri si toto video ak budeš mať trošku času. Niekedy sú jeho názory trošku prehnané ale v tomto videu má trošku pravdu. Možno ti to niečo dá.

Mesačný princ

Ja si myslím, že život ti nič nepriveje pod nos a ak sa nebudeš snažiť, tak nedosiahneš nikdy nič. Každý máme svoje možnosti a nie vždy je nám niečo súdené ale tak.

Áno, tá túžba po partnerovi z teba priamo vyžaruje aj keď sa ti zdá, že to dokážeš skrývať - nedokážeš.

Možno hľadáš niečo, čo nejestvuje. Píšeš, že máš za sebou dva neúspešné vzťahy. Ja som v tvojich rokoch nemal za sebou ešte ani jeden a napriek tomu som momentálne bez partnerky.

Ak sa sklameš raz ok, poučíš sa a ideš ďalej, sklameš sa druhý raz, urobíš to isté ale už ti svieti kontrolka. Aha, prečo mi nevyšli dva vzťahy ak vzťah závisí od oboch partnerov? kde som urobila chybu? A následne to tvoja myseľ vyhodnotí a takých partnerov ako tých, s ktorými ti skončil vzťah si už hľadať nebudeš. Ale máš ešte relatívne šťastie, predstav si niekoho, kto má za sebou 10 - 15 vzťahov a každý mu vydržal len pár mesiacov.
Musíš hľadať, ak chceš partnera tak si ho nájdi. je to tak jednoduché.

Nie je pravou podľa mňa, že život ťa bude unášať na ,,svojich vlnách,, a že ty sa budeš len nečinne prizerať.
A všade sú skvelí ľudia, aj na zoznamkách, len treba mať oči a uši otvorené a otvorené hlavne srdiečko.

Ako sa hovorí

,,do života ti neprichádzajú ľudia, ktorých chceš, ale tí, ktorých potrebuješ. Aby ťa učili, aby ťa sklamali, aby ti ublížili, aby ťa rozveselili, aby ťa viedli, aby z teba vytvorili osobu, ktorou ti je súdené byť,,

adr1a.

Kikimbura. Toto je podstatne co si napisala: "..snažím sa držať decentný odstup nebyť ani chladná ale ani nejako nasilu vyhľadávať..Teda navonok mám takúto stratégiu..ale vnútri zúfalo túžim a trpím.."
To co sa v tebe vnutorne odohrava, skutocnost aka si, co prezivas - smutok utrpenie zufala tuzba PO niekom ai ai" vyzaruje z teba aj navonok do okolia i ked si to mozno neuvedomujes. Ci uz tvojim smutnym frustrujucim deprimovanym beznadejnym ai pohladom ocami, ci mimikou gestami, to tazko podvedome ovladnes hlavne ked sa nevidis v zrkadle ale mozno tvoja tvar prezradza smutok, ci zvrastene celo, znizene kutiky ust, plecia padnute zhrbena ai ai k tomu ten tvoj "psi" pohlad - "nikto ma nema rad" ai ai hovoria pre inych ludi jasnou recou: "zufalka")

Ty si tak trosku rozmaznana. Lebo keby si bola este "panna" a nemala ziaden vztah ako mnohe co tu vypisuju. Lenze ty si si uz presla dvoma vztahmi. Takze ty si uz zazila partnerstvo lasku vztah, vies ake je to byt vo vztahu. Vies ze si pekna i zaujimava, ziadana ziaduca. No zrazu si chvilu sama a panikaris zduvas sa ako male decko ktore nedostalo svoju dalsiu hracku na hranie. Spomal, klud pianko. Mas len 23r a uz 2vztahy za sebou. Vsak zivot nie je len o tom skakat od vztahu do vztahu. Prestavaj si mysel. A co ze si teraz sama?? Tak sa venuj sama sebe ci priatelom kamoskam skole zalubam ai vsetkym a vsetkemu na ktorych/ci na co, si nikdy nemala dostatok casu. Sustred mysel na ine. Ludi prirodu zvierata, svoje zaujmy zaluby konicky, na kulturu sport duchovnu stranku, na sebarozvoj zdokonalovanie ai. Nauc sa vychadzat a zit stastne sama so sebou. Ak to nevies ty sama tak to nemozes ocakavat od inych. Tymto pristupom spravanim sa zmenis zaroven aj ty sama. Vsetko. A bude to aj skutocne z teba vyzarovat citit. Nebudes to musiet hrat. A s tymto pristupom sa dockas aj spätnej odozvy od inych ludi, napr.aj od muzov. Vsak ktory chce daku "zufalku". Iba dalsi "zufalec")) a to ty predsa nie si a nechces. Zmen sa. Nikto iny ta nezmeni len ty sama. No musis to chciet TY. Nik iny to za teba nespravi