Ahojte, trpím takým panickým až nenormálnym strachom že si nikoho nenájdem a neviem sa z toho silou vôle dostať. Prežila som 2 neúspené vzťahy a od posledného rozchodu som presvedčená že nemám šancu.... Chodím medzi ľudí, na hocijaké akcie snažím sa usmievať nadväzovať kamarátstva s chalanmi. ale buď zistím že sú všetci zadaní alebo ich odplašujem svojou prehnanou snahou si niekoho nájsť. Myslím ,že to zo mňa vyžaruje že som vystresovaná že nikoho nemám....
Mám taký panický strach že ostanem sama, že som už stará a že proste...no celé zle...
V škole ani v bezprostrednom okolí nemám veľmi chalanov a možnosti nadviazania vzťahu a zoznamky neviem..príde mi to také že človek cez to nemôže dobre spoznať partnera a málokedy to fakt vyjde..
Panický strach z nenájdenia partnera
Som veriaca :D takže to u mňa neprichádza do úvahy (to prespávanie) a myslím že aj keby som nebola by som to nemohla spraviť.....ale vĎaka za rady :)
Pomholo mi to ozaj tak súhrnne všetko si prečítať a pozamýšľať sa nad tým :)
kiki
zvykaj si na to,ze ludia vedia byt aj mili,nielen ublizovat.Mozno ti nadavky pomozu na nakopnutie,ale nakopnut sa mozes aj sama od prijemnych slov.
miky ti to pekne napisal :-)
Kiki, my budeme na teba milý, lebo si krásny rozkošný milý medvedík :D Ku téme je to ťažké, na to aby si našla vzťah tak musíš v pohode. Nájdi si koníčky, záľuby a budeš spokojnejšia. Prípadne skús sa s nejakým kamarátom dobrým prespať občas aj to možno pomôže :) Stúpnu trochu endorfíny a bude to dobré...
Hej klídek :D uztatváram túto tému..znie to ako keby ste ma ľutovali..to je v pohode :) Ja si cením rady...a máte pravdu..snažím sa myslieť na to čo ste napísali hej túžim po priateľstvách aj po mužovi..ale dôležité je aby tá túžba nebola taká chorobná ako je teraz u mňa..
Tak toto je dôležité lebo zase úprimne aby som si nahovorila že chlapa vôbec nehccem to by som klamala...
jednoducho túžba je ok, ale nemala by presahovať a gniaviť človea..
Hofk :D
Ale mié že ste takí súcitní..ale radšej mi vynadajte to mi viac pomáha :D
Zakladatelka temy tiez potrebuje pocit, ze ona bude dobrym partnerom niekomu. Mne sa zda, ze to je podstatou jej strachu. Ze bola spochybnena ako dobry partner a pochybuje v tomto o sebe.
Ja tomu celkom rozumiem, presiel som takym niecim po rozchode. Dlho som zil s pocitom, ze som ako partner zlyhal a ze tazko budem niekedy lepsi.
Mama ale dobru spravu - da sa to prekonat. :)
Mne to doslo az neskor ...
Kiki nepotrebuje vztah ako taky,,,ona potrebuje cloveka.Mat na blizku niekoho,kto ju bude mat rad,bude pre neho pekna,bude sa chciet s nou porozpravat ked len o nosatom Pinokiovi...Bolo jej ublizene a mozno stale je a tak potrebuje vrbu,ktora ju schova medzi konare.V tomto pripade som si ista,ze ona nepotrebuje chlapa.Ma z toho len dobry pocit,pocit bezpecia,ale aj tam sa uz sklamala.Ona potrebuje niekoho.
súhlasím s príspevkom podomnou. Nikde nieje napísané že musíš mať vzťah. Tak ako tu ľuďia riešia či už mladé baby alebo mladí chalani že ich okolie tĺačí čo rodičovstva. Doriti veď je demokracia a aj keby nebola, tak ste to vy, je to vaše telo a duša a nikto iný vás nemá čo nútiť do manželstva či rodičovstva. Nikto! Nikto nemá právo vám hovoriť ako máte žiť a čo máte robiť so svojím životom. Je to VÁŠ život. Ak si ho zbabrete len preto lebo niekto chce aby ste konali tak a a tak myslíte že to bude on kto vám potom pomôže? Nie.
Takže dievča, nepanikár, nestresuj a ži si uvolnene. Tým strachom si len privoláš choroby nie muža. Ak budeš večne riešiť toto v hlave budeš mať bolesti hlavy, vredy, krče v bruchu, zápchu, alergie, zlé trávenie, bolesti chrbta a ak tak budeš dlhodobo žiť tak aj rakovinu. Preto sa uvolni a nestresuj.
Ináč len pre info ja som mal tri vzťahy a teraz som sám. A neriešim, som v pohode, žijem život ako prichádza. A to mám po tridsiatke.
Tak si partnera nehladaj, vztah neni povinny, da sa bez toho zit...
Huhu Howling nesuhlasim))
Ona nema predsa problem s vyzorom ale s vnutrom) Poxopte ze ked sa citi a je na P1 tak aj tie jej vztahy na P1 dopadnu)
Dnes najst muza zenu je velmi lahke. Umenie je skor ine. Najst tu spravnu chybajucu polku k sebe a udrzat si ju-vztah. Lebo zeny maju skor nervy a vydrz byt vo vztahu s niekym kto ma dost problemov sam so sebou nez naopak.
Ved ona nepise ze sedi doma a place do vankusa. Praveze zije dost aktivne chodi do spolocnosti snazi sa najst toho spravneho. Tym sa jej sance zvysuju. No vztah ma aj vydrzat rast zveladovat sa, byt v pohode, aby sa tam obaja citili ok stastne milovane klapalo to po vsetkych strankach. Ked bude ona ok v poriadku aj on, bude to klapat
Huhu - Plne súhlasím s Tvojim príspevkom. Ono láska príde sama vtedy keď to najmenej čakáš, áno to je pravda, ale musíš jednoducho chodiť do spoločnosti a zoznamovať sa a troška sa aj snažiť. Veľkú rolu hrá aj ako vyzeráš ( cháp ako pôsobíš).
Takže chodievaj do spoločnosti a buď sama sebou, venuj sa svojim koníčkom ( tak Ti ubieha čas a nemyslíš na kraviny). Ale neodpisuj ľudí, ono keď vzťah nechceš jednoducho ho mať nebudeš :)