Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Panický strach z nenájdenia partnera

Príspevok v téme: Panický strach z nenájdenia partnera
kikimbura

Ahojte, trpím takým panickým až nenormálnym strachom že si nikoho nenájdem a neviem sa z toho silou vôle dostať. Prežila som 2 neúspené vzťahy a od posledného rozchodu som presvedčená že nemám šancu.... Chodím medzi ľudí, na hocijaké akcie snažím sa usmievať nadväzovať kamarátstva s chalanmi. ale buď zistím že sú všetci zadaní alebo ich odplašujem svojou prehnanou snahou si niekoho nájsť. Myslím ,že to zo mňa vyžaruje že som vystresovaná že nikoho nemám....
Mám taký panický strach že ostanem sama, že som už stará a že proste...no celé zle...
V škole ani v bezprostrednom okolí nemám veľmi chalanov a možnosti nadviazania vzťahu a zoznamky neviem..príde mi to také že človek cez to nemôže dobre spoznať partnera a málokedy to fakt vyjde..

kikimbura

Zufalka prepáč, nechcem stresovať..len ja si neverím to je horší problém...nemám sebavedomie na to...preto stresujem..keby som mala primerané sebavedomie myslím žeby to bolo relatívne fajn..

moznobuducazufalka

diky, i ked v tomto pripade sa snaha asi neceni :D.. ja este nestresujem, len ked vidim, ze stresuje 24 rocne dievca, tak v cloveku to uz zacina trochu v hlave nahlodavat... ale ja verim, ze si toho praveho najdem...

too advice

Ako pise happyandsingle je hnusna doba na najdenie vhodneho partnera. Ja co poznam ludi ktori su v manzelstve ako sa mi stazuju ze nespavaju spolu lebo sa jeden druhemu odsudzili, ako sa pred ludmi snazia zachovat si umelo tvar dokonaleho manzelstva a pritom je to len maska, ako sa hadaju na drobnostiach, ako spavaju v oddelenych posteliach, jeden na gauci, druhy v posteli, ako odchadza jeden z nich prec z domu aj na cely den len aby sa jeden druhemu vyhli. Ako si navzajom toleruju neveru len kvoli detom, ako sa podvadzaju,proste z toho vsetkeho je mi na bliti. A ako vidim muzov mladych a zeny ktori maju partnerov a tiez ich podvadzaju s kolegami z prace, so svojimi kamaratmi, kamaratkami, navstevuju bordele, so susedmi, s casnickami, je to hnus a ludom sa neda verit. Navyse dnes su ludia strasne narocni, ich partner musi dokonale splnat ich predstavy najma po vyzorovej a financnej stranke. Straca sa uz pojem prava duchovna laska dvoch ludi. Je to viac o fytickej a materialnej zabezpeke v partnerstve. Ak dievca nesplna dokonale partie zenskeho tela nema sancu. Aj ked si najde frajera ten si najde popri nej inu.

happyandsingle

ja som si tiez prezila 3 neuspesne vztahy a odvtedy som dala prednost slobode. Ked vidim ake maju ludia vo vztahoch problemy ako sa pre druheho obetujete a potom vas odkopne popripade zena ostane sama s deckami a muz si najde mladsiu vobec nic sa mi uz nechce riesit. Uz chapem baby co ziju same jedinou istotou je clovek cely zivot sam sebe. Je hnusna doba a este horsi ludia najblizsi clovek vas zradi ze by vas to ani vo sne nenapadlo. Mat vztah neni vsetko a naozaj dobry partner sa hlada velmi tazko

Mesačný princ

Rescue - v tomto si dovolím s tebou málinko nesúhlasiť. Odvaha je jedna vec ale rozchádzať sa opakovane toľko krát svedčí len o tom, že daný jedinec nepochopil to, čo urobil ,,zle,, predtým a nepoučil sa.

No ale tak, niekto opakuje celý život

Rescue

ja keby sem mal počitat rozchody s partnerkou mohel by sem naplnit dve fudbalove ihriska a ešte by zbilo misto nemat strach a hládat mát sebazachovu a kazen a odhodlanie se nevzdat kto sa vza rychlo a bez boja ostane naveky sám/sama