Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Panický strach z nenájdenia partnera

Príspevok v téme: Panický strach z nenájdenia partnera
kikimbura

Ahojte, trpím takým panickým až nenormálnym strachom že si nikoho nenájdem a neviem sa z toho silou vôle dostať. Prežila som 2 neúspené vzťahy a od posledného rozchodu som presvedčená že nemám šancu.... Chodím medzi ľudí, na hocijaké akcie snažím sa usmievať nadväzovať kamarátstva s chalanmi. ale buď zistím že sú všetci zadaní alebo ich odplašujem svojou prehnanou snahou si niekoho nájsť. Myslím ,že to zo mňa vyžaruje že som vystresovaná že nikoho nemám....
Mám taký panický strach že ostanem sama, že som už stará a že proste...no celé zle...
V škole ani v bezprostrednom okolí nemám veľmi chalanov a možnosti nadviazania vzťahu a zoznamky neviem..príde mi to také že človek cez to nemôže dobre spoznať partnera a málokedy to fakt vyjde..

huhuhu

Ak chces nejake partnera na urovni, tak sa musis viac snazit. Bez toho to nepojde.Vacsinee sa to nepodari, tak ti zavidia a pisu rady od veci..

adr1a.

Kiki. Je velmi dobre ze tie veci riesis plus liecba. A ano, mas sancu. No gro zavisi od teba. A nie, nie je to trapne ze tu o tom pises. Uz aj to je ulava. Velka. A ten zaver je najlepsie co mozes urobit. Vsetko dobre ti prajem

Ahoj rybka) pekny neskory vecer maj

Messje

Super.Dobre dievca.Chlapov daj nabok.Daj hlavne prvy rad teraz na seba a na svoje zdravie.Ver,ze aj ludia co sa liecia,nezalezi ake dôvody,aj taki maju partnerov.Prechadzame zivotnymi situaciami vsetci.Niekto skoro ako ty a prave to,ze sa mu stane to,ze ho este partner opusti kvoli tomu...Naozaj,keby si dnes bola v poriadku a v buducnosti by sa nieco stalo...aj vtedy by ta opustil?Najskor ano.Takze taky nestoji za smutok.Daj seba dokopy a ked budes na tom lepsie,samo to pride.Casu mas dosť.

kikimbura

Ja viem :D ale mňa už povzbudilo čo ste napísali to mi stačí :)
NEchcem o tom písať lebo je to bolestivá téma a tie veci liečim...a on ma práve za tú liečbu..no vadilo mu to ale to je jedno že teda sa liečim...a tak :D
ALe to nič...ja len som túžila počuť že som normálna a že mám šancu...viem, že je trápne to hľadať na fore..ale fakt sa mi uľavilo prečítajúc si príspevky :)
Pravda je že sa musím teraz venovať iným veciam....budem to postupne skúšať :) Musím nájsť aspoň na najbližšie obdbie iný zmysel života než chlapa..to je celé

Messje

Kiki...
Najlepsie sa ti ulavi tu...pises,ze si z problemovej rodiny,tu ta nikto nepozna,nikto ta nevidi,ty mas najskor nizke sebavedomie aj z toho.Duplom,ked ti to potvrdil byvaly.Ver,ze byt krasny naozaj nie je vsetko.Nie su hlupa aby si vedela,ze chlap,ktory utecie za nieco,zaco ty nemozes,nestoji za vela.Pokial tie problemy nerobis aj ty.Ak chces o tom hovorit,napis.Ludia ta skor pochopia ked sa rozpises,ako ked napises,ze ti povedali ze si pekna a 2x od teba usli.Jasne,ze si budeme mysliet ine ako to v skutocnosti je.

adr1a.

Ty za rodicov a rodinu nemozes. Zodpovedas iba sama za seba. Kym si, cim si a kto/co si. Tie svoje stavy aj liecis ci skusas aspon psychoterapiu?
Tak ano, ranil ta a ublizil ti. Na tom najcitlivejsom mieste. Preto sa tak podpsa teraz citis, neveris si a mas strach zeby sa to nebodaj mohlo este niekedy opakovat. Byt tebou neriesila by som teraz dake vztahy. Skor sa daj psych.do poriadku. Aby si vedela kto si. Kam kracas spejes a co od zivota vobec chces. Najskor musis zosilniet. Nabrat sily. Postavit sa na nohy tak fyz.ako aj psychicky. Zahojit si rany.

kikimbura

Ale nechajme to.je to blba tma nechcem toto na fore riešiť :) Je to rana..ale je to minulosť..
Tak a vďaka že ste mi to napísali aj že som rozmaznaná :D Je mi ľahšie..máte pravdu že koľko ľudí nemajú partnerov a berú to normálne nie ako ja že tu teraz hysáčim..
Budem sa snažiť na to myslieť :) Ešte raz díky

kikimbura

No stalo sa mi to raz..nenaštvala som ho myslím skôr sa o mne dozvedel isté veci aj o mojej rodine(som z problémovej rodiny)..že mám také psychické problémy a depky a stresy..snažila som sa mu to úprimne vysvetliť ale proste sa so mnou rozišiel s tým že on to nevie prijať a povedal tú vetu..
Takže odvtedy si moc neverím...
PRoste moje sebavedomie je v prdeli :D Aj keď presne výzor by ešte bol ale mávam také depky a tak a proste neviem ....je to ťažké..no skončil to zo dňa na deŇ len tak..cítim sa ako odkopnutá topánka...
No a s tým profilom teraz neviem nabrať sebavedomie a akože si veriť :D a preto som taký vystrašený zajac

adr1a.

Teraz co si napisala ze ti dotycny povedal, sa ti stalo iba raz s jednym ci uz pri viacerych? Ak raz, neber to tak osobne a nepripustaj si to (mozno si ho riadne niecim nastvala vytocila a hento ti povedal len aby ta zranil ranil nastval ublizil) ).
No ak ti taketo nieco povedali opakovane uz viaceri - tak uz zapni kontrolku a zamysli sa nad sebou. Analyzuj v com maju pravdu, v com uz nie a skus sa nad tymi negativami zamysliet (prip.zisti ako to u teba vidia vnimaju tvoja rodina priatelia znamy ai). Ci su to ozaj take crty vlastnosti povaha natura ai co su ozaj "mimo" a tak neprekonatelne alebo v com je problem?