doplatila som na to, ze som INTROVERT?

Príspevok v téme: doplatila som na to, ze som INTROVERT?
8809

ahojte,

spoznala som fajn muza, vsetko bolo skvele, az jedneho dna, sa mi z nicoho nic BEZ VYSVETLENIA prestal ozvyat. Naozaj preto nemam vysvetlenie, nic som nespravila zle a ani on.

Moze za to nedostatocne vyjadrenie citov z mojej strany?
Som INTROVERT a a mam s tym trochu problem, cize z mojej strany ziadna velka iniciativa. On o tom vie.

CO si o tom myslite?
Snazila som sa s nim skontaktovat, no zrejme sa na mna uz uplne ......

kafe

takýchto tém, že sa chlapi alebo ženy prestali ozývať, je tu plno. Prečo to tak robia vie iba pán boh. Zo zbabelosti, nedala si mu na druhom rande, nepáčila si sa mu, hral to na viac strán, nudil sa a vôbec to nebolo skvelé... kto vie. Jednoducho to nebol chlap pre teba.
.
V čase randenia sa mi to tak isto stalo asi 6x. Prvýkrát som prerevala asi dva dni, až som sa dopracovala k tomu, že ak niekomu nestojím ani za - prepáč, hľadám niečo iné, rozlúčime sa - tak, taký chlap nestojí za to, aby som sa JA trápila. A happy end sa konal :) chlapa som si našla. A nie hocijakého. Takže vôbec neľutujem, že ma 6 dotyčných okašľalo.

Manóka

Nemyslím si že s tým má niečo spoločného že si introvert, niektorí chlapi a rovnako aj ženy jednoducho nevedia čo chcú. Naviac ak ten dotyčný nie je trdlo aj bez slov pochopí/vycíti či je záujem alebo nie. Takže možno aj lepšie tak ako keby neskôr čo by mohol narobiť viac škôd.

:)

Mesačný princ

Tak niečo takéto robím aj ja a je to z rôznych dôvodov. Buď mi ľudia nedôverujú - v tom prípade sa už neozvem, buď sa mi nechcú otvoriť napriek tomu, že ja sa otvorím- v tom prípade sa neozvem. Ale vždy im poviem alebo napíšem prečo je to tak ale vždy to má svoj dôvod.

Nikdy bezdôvodne neprestane človek komunikovať!!!

Meursault

ty sa bojis otvorit no mozno aj on sa boji otvorit ale zaujem stale ma. vies pri laske musis zariskovat, otvorit sa hoci sa mozno zranis (odmietnutie, strapnenie). ale o tom to je, tak to vo vztahoch chodi, musis urobit nejaky krok ak sa chces k niekomu priblizit, taky je zivot. to ze si introvertna neznamena ze nemozes na sebe nic menit. introverti by sa mali v zivote ucit aj nejakej otvorenosti a nie iba sediet so zalozenymi rukami a konstatovat ze su introvertni. mnohi sa na svoju introverziu radi vyhovaraju. navyse mnohi ludia nie su tak introvertni nez je ta maska za ktoru sa skryvaju.