Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

doplatila som na to, ze som INTROVERT?

Príspevok v téme: doplatila som na to, ze som INTROVERT?
8809

ahojte,

spoznala som fajn muza, vsetko bolo skvele, az jedneho dna, sa mi z nicoho nic BEZ VYSVETLENIA prestal ozvyat. Naozaj preto nemam vysvetlenie, nic som nespravila zle a ani on.

Moze za to nedostatocne vyjadrenie citov z mojej strany?
Som INTROVERT a a mam s tym trochu problem, cize z mojej strany ziadna velka iniciativa. On o tom vie.

CO si o tom myslite?
Snazila som sa s nim skontaktovat, no zrejme sa na mna uz uplne ......

8890

Lenze potom som bola na sluzobnej ceste mimo SK na par dni odkial som mu pisala a zjavne sa o neho zaujimala.....potom bol odcestovany on tak som myslela ze nema proste kedy dat o sebe vediet. Ked som sa vratila na SK ani sa len neopytal ako bolo!? A pritom na poslednom stretku sme sa dohodli ze si dame vediet kedze sme obaja isti prec...uvidim co napise. Normalne mamchvenie v zaludku

Mesačný princ

8890 - ak by si mi nedala najavo, že ťa zaujímam ako človek, že ma máš rada, že ti na mne záleží a že mi dôveruješ.....

...tak áno, bolo by mi to úplne jedno

Vieš ako sa hovorí ,,oko za oko, zub za zub,, :D

snezienka2

ja mam znamu s ktorou sa muz rozviedol z dovodu ze je introvert, ze nechcela s nim chodit kazdy vikend do spolocnosti a podobne

8890

Budem urcite :) a stoji mi aspon za to vysvetlenie.
Ved uz sme sa chystali predstavit rodicom a bral nas dvoch ako samozrejmost a zrazu?
A ano bola som cely cas sama sebou a povedal ze sa mu taka pacim a ze sa nemam menit

Stale si myslim ze nastal skrat u mna ked som bola ako ryba mlkva a nedala na javo ze mi na nom naozaj zalezi :( chalani vas by to tiez tak odradilo???

lolinka

Kontaktovať ho môžeš skúsiť, ale ak ti nezdvihne a pritom vieš, že je živý a zdravý a nie niekde v nemocnici po autonehode, tak to už viac zmysel nemá. Nie je vôbec taký super a dokonalý ako píšeš, lebo takto by sa taký človek nezachoval. Si si ho len zidealizovala a nevidela si do hĺbky aký vlastne v skutočnosti je. Videla si len to pozlátko, ktoré ti sám prezentoval.

Mesačný princ

prezyvka_akvyzerp - :D premýšľať môžeš, ale neprezradím ti moje tajomstvo. pre každého človeka je totiž pohľad na tento svet úplne iný. A aj keby som ti tu opísal to, čo chceš vedieť, videl by si to inak, nie tak, ako ja. Čiže je to zbytočné :)

prezyvka_akvyzerp

:D. Mesacny Princ - prosim ta, to ako vyzera ta "priemerna rajda" ???
mohol by si mi ju prosim opisat ?? nech mam cez den o com premyslat...

Mesačný princ

presne, stojí ti to zato? Ak by chcel, a záležalo by mu na tebe, tak ti aspoň vysvetlí prečo sa neozýva.
Tu vidím len jediné, našiel si nejakú inú, priemernú rajdu a nič v zlom ale myslím si, že aj keby si sa mu ozvala, tak sa s tebou už baviť nebude.