doplatila som na to, ze som INTROVERT?

Príspevok v téme: doplatila som na to, ze som INTROVERT?
8809

ahojte,

spoznala som fajn muza, vsetko bolo skvele, az jedneho dna, sa mi z nicoho nic BEZ VYSVETLENIA prestal ozvyat. Naozaj preto nemam vysvetlenie, nic som nespravila zle a ani on.

Moze za to nedostatocne vyjadrenie citov z mojej strany?
Som INTROVERT a a mam s tym trochu problem, cize z mojej strany ziadna velka iniciativa. On o tom vie.

CO si o tom myslite?
Snazila som sa s nim skontaktovat, no zrejme sa na mna uz uplne ......

8890

Skor som posluchac a. Mozno ho odradilo to ze si mohol mysliet ze hovori viac on a ja nemam zaujem? Pritom som sa o neho uprimne zaujimala tym pocuvanim
A on sa mi uz zacal zdoverovat. Tak uz aj ja som sa zacala ale dalsiu prilezitost som nedostala...

Viac ma zaujimaju problemi a pocity inyvh ako by som mala hovorit o svojich
Mozno to potom posobi ako nezaujem otvorit sa ?

Napriek vsetkemu ho mam rada :) som zalubena mam este ruzove okuliare :D

8890

Skor som posluchac a. Mozno ho odradilo to ze si mohol mysliet ze hovori viac on a ja nemam zaujem? Pritom som sa o neho uprimne zaujimala tym pocuvanim
A on sa mi uz zacal zdoverovat. Tak uz aj ja som sa zacala ale dalsiu prilezitost som nedostala...

Viac ma zaujimaju problemi a pocity inyvh ako by som mala hovorit o svojich
Mozno to potom posobi ako nezaujem otvorit sa ?

Napriek vsetkemu ho mam rada :) som zalubena mam este ruzove okuliare :D

kllaksd

poplac si kludne, potrva kym odide z mysle. Ale nebola si Ty ta, ktora by nejaku chybu spravila. Ani mozno nie si taka introvertka, mozno pri nom sa to, ze okukavas dlhsie to svoje okolie prejavilo viac, lebo on sam nebol otvoreny k Tebe, vies, mozno preto si sa Ty neprejavila nijak, lebo on sam k Tebe ziaden ten spravny signal, ktory by si pobrala nevyslal. Bola to len povrchcna pretvarka, cchalan si chcel zdvihnut ego, vsetko co ma prist, pride samo, nesnaz sa o nieco, co nie je v Tebe, to spravne pride samo. Vravi sa, ze icm viacc a clovek snazi aby bolo dobre, tym viac to poserie. Nevravim, ze si niecoc posrala.Ale toto Ti teda vobec nedodavalo silu tento ,,vztah,, ci ako to nazvat. Ved si cela utrapena so sebavedomim mensim ako zrnko prachu. A neprides mi ako clovek, co by city nevedel prejavit. :) Nebol ten pravy a tak to vyzeralo :)

8890

Kllaaksd
Jeej! :) dakujem za take krasne povzbudive slova! Si mila/mily...
Mas pravdu ego ma dost vysoke teda na rozdiel odo mna
Ale kazdy je nejaky :)

Najhorsie na tom bolo ze som citila ze on je ten pravy! :( len tymto to cele islo z cesty.
Ako keby na mna skusal nejaku hru.

Namotal ma a nechal v dost cudnej situacii....
Uz som si poplakala :D a ano poucila sa ze nabuduce mam svoje city vyjadrit

Aj ked to pre mna je tazke a trochu mi to trva

No NEMOZEM NA NEHO zabudnut a prestat mysliet!! :( :(

Mesačný princ

8809 - ako si už písala v téme, on vedel do čoho ide, vedel že si tichšia, introvertnejšia a že nedávaš najavo emócie tak, ako väčšina ľudí.

To, že si mala takého ,,partnera,, ťa malo niečo naučiť a v tvojom prípade nie to, že by si sa mala zmeniť a stať sa extrovertom či sa na niečo hrať ale malo ťa to naučiť to, že si máš nabudúce hľadať iného partnera. Si myslím, ale môžem sa mýliť.

kllaksd

hlavne sa neponizuj, nepis mu, kasli na neho, este mu zvysujes ego debilovi. Bud hrda, Ty si zena, nie nejaka handra niekoho. Nema v sebe ani tolko, aby Ti napisal? To co je za chuja, prepac za vyraz. Naco Ta namotava. Este Ty sa trapis a vycitas si, ze si nieco menej, ticha, trapna..Nie preboha. Hore hlavu. Si taka aka si, si svoja, mas svoje sny, svoje plany ked nezapada do nich jeho predstavy su ine, na co sa trapit. Vies kolko je na svete este chlapov? :)

kllaksd

nebud blbaa, na nic si nedoplatila, nikde nie je napisane, ze on bol ten pravy, kebyze ho tahas za nos, robis nejake fakt blbosti, ze ho odradis, pochopim..ale Ty si nespravila nic zle, cim by si ho mohla odradit. Co si vycitas, Ty si nemas co. Bol lempl, ked sa s Tebou nevedel bavit a ze sa na to vykaslal bez vysvetlenia..buud rada, nech ide do prdele. Najdes svoju polovicku aj s nim spolocnu rec. Toto bol omyl, hlavne sa netrap ze ni nieco menej preboha :) Ze ste si nesadli, neznamena, ze je to Tvoja chyba.:)

adr1a.

Galaxy - klud.

8890. Napisala si mu. Urobila si k nemu krok. No uz nechaj na nom, ako sa rozhodne dalej on, ako sa zachova. Ci aj on urobi krok ku tebe. Daj mu cas. Mozno je uz koniec, mozno nie. Ty vsak zi a venuj sa sama sebe, praci, rodine priatelom zaujmom zalubam ai. Ak sa nevrati neozve, tak to ber tak, ze to tak malo byt, ze ste si neboli sudeni. Ver. Co sa ma stat sa stane a ked ma nieco byt tak bude. Neuzatvaraj sa. Pochopila si, v com mas mozno iste nedostatky co sa tvojho spravania vo vztahoch tyka. Pouc sa z toho a mozno nabuduce ak budes citit, ze si stretla toho praveho, bud k nemu takou, ako sa aj tebe paci ked sa ini k tebe tak spravaju. Neboj sa dat najavo co citis. City lasku, skutky prejavy ciny nehu vasen ai

8890

Ahojte
Ozvala som sa mu,
Citim ze sa asi nieco deje no presne a konkretne sa nejak nevyjadril
Som z toho smutna

Ale aspon viem ze je v pohode zdravy a zije