Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

doplatila som na to, ze som INTROVERT?

Príspevok v téme: doplatila som na to, ze som INTROVERT?
8809

ahojte,

spoznala som fajn muza, vsetko bolo skvele, az jedneho dna, sa mi z nicoho nic BEZ VYSVETLENIA prestal ozvyat. Naozaj preto nemam vysvetlenie, nic som nespravila zle a ani on.

Moze za to nedostatocne vyjadrenie citov z mojej strany?
Som INTROVERT a a mam s tym trochu problem, cize z mojej strany ziadna velka iniciativa. On o tom vie.

CO si o tom myslite?
Snazila som sa s nim skontaktovat, no zrejme sa na mna uz uplne ......

prezyvka_akvyzerp

skor si daj otazku - stoji ten clovek o tvoje ozyvanie sa ?
myslim ze ani nie ked ta raz ignoruje /ty si naivne myslis ze caka na teba ???/ ...
moze to byt super chlap aj clovek ako ho opisujes, ale...berie aj on teba tak ?
si pre neho az tak dolezita ako on pre teba ?

scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net
scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net

Mesačný princ

8809 - nedoplatila si na to, že si introvert! Ale na to, že sa nesprávaš ako ostatní. Možno dokonca nevyzeráš ako cez kopirák, možno si viac inteligentná a citlivá, ako je treba, možno rada čítaš, chodíš namiesto po obchodných centrách do prírody, možno....

a takto by som mohol písať...

Možno si jednoducho sama sebou, lenže spoločnosť nepotrebuje individuality. Predstav si mravenisko. U nás ľudí to funguje podobne a čo sa stane ak je jeden mravček introvet a povie si, že on nebude pracovať ale radšej bude vládnuť mravenisku či robiť si čo chce? Nestane sa nič, buď ho zabijú alebo ho nahradí iný mravček a on ostane sám.

dúfam, že ti príklad stačil, ale ak by nie, tak ti sem dávam ešte jeden výstižný obrázok

8890

Budem ho este kontaktovat
Lenze ja viem ze on kreten ani idiot nie je :( co mi je luto lebo nechcem prist be,z dovodu o fajn cloveka...

Ach ked ja uz zacinam pomaly stracat nadej A zacinam nevediet co vlastne chcem
Boze preco prichadza takato psychicka tryzen?
Najprv vas chce za zenu a potom sa stane duchom a uz akoze neexistuje???

Alebo len nema odvahu povedat mi ze je KONIEC??

Meursault

"Co robit??! Cakat?"
ja viem ze ma statocne ignorujes ale ja ti to pisem ako blbec cely cas - ked chces vediet na com si spytaj sa ho priamo ! :-) mozno zistis ze je kreten a ze nemas za kym lutovat. mozno zistis ze nema zaujem ale to sa stava. tak aj vtedy nemusis lutovat lebo nasilu by to neslo. musi to byt vzdy obojstranne.
a potom ako dobre sa poznate ? vies keby som to nezazil na sebe a nevidel na xy ludi tak to netvrdim ale viem z istotou ze hoci nie vzdy, ale velmi casto sa ludia zalubia skor do predstavy o druhom nez na zaklade toho ze by druheho tak dobre poznali. takze nepoznam detaily medzi vami ale je celkom mozne ze teraz smutis za predstavou.

8890

Ahaa
Ale citim to tak, nedokazem sa na neho ani len hnevat. Ale nechcem byt stale dotierava a snazit sa ho kontaktovat. Aj ked aj on na to mozno caka?

Som z tohonpsychicky uplne na.....na nic!

Naco ma najprv namotaval? Neverim ze to robil len tak, ze si na mna kazdy den nasiel cas, kedze je dost zaneprazdneny. A potom by to vsetko zahodil za hlavu?

Ved to nedava zmysell

ahaaa

ak by to bol super clovek a super muz, tak by sa nezachoval tak ako sa k tebe zachoval. kasli na neho, je to zbabelec. zrejme si nebola jedina, ktoru mal rozrobenu.

8890

Dakujem mate vsetci kus pravdy.
Bolo to take pekne!! Este sam hovoril ze nema nepriatelov a nedokaze byt s ludmi za zle. Tak nechapem potom preco aspon nieco nenapisal. Nejaky dovod.
Naco mi hovoril ze mu je so mnou dobre a chce viac?
Ja ho proste nechcem dat zo zivota prec, lebo je to super clovek super muz. Velmi si rozumieme. Muselo sa stat nieco co si neviem vobec vysvetlit
A dalsia vec...ma uz cer 30!! Preto by mal mat rozum a nechovat sa ako pubertiak

Ach!! Co robit??! Cakat?

Filip TT

To čo písala lolinka môže byť tiež pravda: keďže som nič nepovedal, nespálil som za sebou mosty, môžem sa vrátiť.

To môže byť kalkul, ale môže to byť aj "úprimné" keď nevie urobiť rázny koniec a potrebuje pocit, že sa ešte môže vrátiť. Ktovie....

Filip TT

Milé číslo, z tvojho popisu usudzujem, že ste mali nejaký vzťah, že to neboli len dve rande.

V tom prípade ti nič nevysvetľoval preto, že predpokladal že to budeš niesť ťažko a nevedel to formulovať. Je to ako ísť oznámiť rodičom, že im zomrelo dieťa. Navyše som za to vinný ja.

Keď je nejaký jasný problém vo vzťahu o ktorom obaja vieme, je to ľahké. Môžeš povedať klasickú formulku: Bude to tak lepšie pre oboch. Keď ale žiadny zjavný problém nie je, je to vysvetľovanie ťažké....

Iná možnosť je, že mu to bolo trápne, lebo jeho dôvodom bolo napríklad to, že si začal s nejakou inou. Nevedel by sa ti pozrieť do očí.

Raz tu bol aj taký prípad, že muž sa prestal ozývať preto, lebo mu diagnostikovali ťažkú chorobu a nechcel zaťažovať.