doplatila som na to, ze som INTROVERT?

Príspevok v téme: doplatila som na to, ze som INTROVERT?
8809

ahojte,

spoznala som fajn muza, vsetko bolo skvele, az jedneho dna, sa mi z nicoho nic BEZ VYSVETLENIA prestal ozvyat. Naozaj preto nemam vysvetlenie, nic som nespravila zle a ani on.

Moze za to nedostatocne vyjadrenie citov z mojej strany?
Som INTROVERT a a mam s tym trochu problem, cize z mojej strany ziadna velka iniciativa. On o tom vie.

CO si o tom myslite?
Snazila som sa s nim skontaktovat, no zrejme sa na mna uz uplne ......

lolinka

Niečo takéto sa už aspoň raz stalo väčšine z nás. Nemá zmysel zamýšľať sa nad tým prečo sa to stalo a čo si urobila zle (možno nič), aj tak na to neprídeš, do hlavy mu nevidíš. Možné je aj to, že sa okrem teba stretával aj s nejakou inou a nakoniec si vybral ju. Nehľadaj vinu v sebe a hoď to za hlavu. Buď taká aká si, ten pravý ťa bude mať rád práve pre to. Sú muži, čo majú radi introvertky, napr. ja som tiež introvert a môj priateľ mi raz povedal, že je rád, že veľa nekecám. Bolo to v lese keď sme boli na túre a stretli sme pár, muža a žena a tá žena vkuse niečo mlela. My sme išli rýchlejšie ako tí dvaja, ten chlap si nás všimol a nechal nás predbehnúť. Tá baba si nás ale nevšimla a nevšimla si ani, že jej chlap už nie je za ňou a vyprávala a vyprávala a vyprávala mala proste neskutočne dlhý monológ. Asi po piatich minútach jej chlapovi to už asi bolo trápne a zakričal na ňu že hej, ja som tu vzadu.
Na tohto tvojho si dávaj pozor, chlapi, čo sa prestanú ozývať sa v niektorých prípadoch za dlhší čas zase ozývať začnú. Pravdepodobná príčina, s holkou s ktorou si začal mu to nevyšlo alebo majú krízu, pohádali sa. Ak by sa ti to stalo, tak ho ignoruj a už si s ním nič nezačínaj, lebo ti toto urobí zase. Takto sa s človekom nejedná, čo on urobil.

Mesačný princ

adr1a. - nehnevaj sa, nechcem ťa uraziť ale ty naozaj veríš tomu, čo je napísané v tom článku, ktorý si sem hodila?

Omg, ak je to tak, tak dúfam, že sa aspoň staroby v kľude dožijem.

Tie média píšu pekné kraviny, len čo je pravda

adr1a.

mdiva.aktuality.sk

Inak kafe to vystihla. Tych moznosti je vzdy XY. Vela. Aj tu o dakych pisu co som dala link. A presne ako pise jklm kasli nanho. Bude iny. Ak to chces ak o to stojis

jklm

vobec sa neobvinuj kvoli nejakemu hajzlikovy, ani sa neotacaj a nevracaj do minulosti. je to tazke ale ludi co nestoja pri tebe sa budes musiet naucit vymazat zo zivota a ist dalej

Meursault

mozno mas kamaratsky pristup. to aky je on a co k tebe citi a co chce zistis ked budes priamejsia. takto iba hadas, spekulujes. preto pisem bud otvorenejsia. ked ta nechce nevadi bude iny.
alebo sa na to vykasli. to ale asi neurobis lebo sa zozieras otazkami

kafe

na dôvod sa ho spýtaj kedy chceš. Pochybujem, že ti odpovie. Ak sa ale ozveš po týždňoch, myslím že ani nebude tušiť ktorá to si, lebo si píše s kvantom žien.
Nepotrebuješ chápať ani vedieť PREČO. Proste len zdvihni hore hlavu, zatvor dvere za dotyčným a ide sa ďalej. Čo sa stalo neni žiadna tragédia. Potrebuješ byť len trochu sebavedomejšia, veriť tomu, že si skvelá baba a nájdeš si takého, čo ťa ocení presne takú aká si. To je všetko.

mam56

Aj mne sa stalo niečo podobné. Neviem, ale potom, čo som svojej takmer priateľke prezradil, že mi vyšlo v testoch humaoidity, že som Malpa Kapucínska, tak sa tak aj ku mne začala správať. Nakladala mi ako na bežiacom páse, ja som bol k.o. Potom som sa musel odmlčať, lebo my Malpy Kapucínske sme plaché zvieratá. Ja viem len prijať hovor a vypnúť telefón, tak som sa to rozhodol riešiť radikálne trvalým vypnutím telefónu. Ja nechcem, aby mi skákal žalúdok zo stresov, keď som s ňou volal a jedol trebárs banán.
Teraz mám novú priateľku, stretávame sa v drevenom dome na strome.
Inak, čo sa týka toho testu, vôbec tomu neverím, že mi mohlo vyjsť, že som opica. Veď nerobím žiadne také dubiózne veci, ktoré by ma spájali s Malpami Kapucínskymi, či?!

8809

Ano. Mala by som risknut. Lenze uz som spravila niekolko krokov k tomu. Asi 3x som sa mu ozvala sama od seba so zaujmom ako sa mu dari, aky mal den a po nekonecnych rozhovoroch do noci nestalo ticho....
Alebo sa boji ze by som ho odmietla tym ze som nedala na javo hned moj zaujem
tak to radsej zahral na nezaujem z jeho strany??

Co myslite po kolych dnoch alebo tyzdnoch sa mam spytat na dovod?
Aby to zase nevyznelo velmi zufalo z mojej strany
Aj ked preplakala som uz asi 5 noci

Ach uz NICOMU NECHAPEM!