Niečo takéto sa už aspoň raz stalo väčšine z nás. Nemá zmysel zamýšľať sa nad tým prečo sa to stalo a čo si urobila zle (možno nič), aj tak na to neprídeš, do hlavy mu nevidíš. Možné je aj to, že sa okrem teba stretával aj s nejakou inou a nakoniec si vybral ju. Nehľadaj vinu v sebe a hoď to za hlavu. Buď taká aká si, ten pravý ťa bude mať rád práve pre to. Sú muži, čo majú radi introvertky, napr. ja som tiež introvert a môj priateľ mi raz povedal, že je rád, že veľa nekecám. Bolo to v lese keď sme boli na túre a stretli sme pár, muža a žena a tá žena vkuse niečo mlela. My sme išli rýchlejšie ako tí dvaja, ten chlap si nás všimol a nechal nás predbehnúť. Tá baba si nás ale nevšimla a nevšimla si ani, že jej chlap už nie je za ňou a vyprávala a vyprávala a vyprávala mala proste neskutočne dlhý monológ. Asi po piatich minútach jej chlapovi to už asi bolo trápne a zakričal na ňu že hej, ja som tu vzadu.
Na tohto tvojho si dávaj pozor, chlapi, čo sa prestanú ozývať sa v niektorých prípadoch za dlhší čas zase ozývať začnú. Pravdepodobná príčina, s holkou s ktorou si začal mu to nevyšlo alebo majú krízu, pohádali sa. Ak by sa ti to stalo, tak ho ignoruj a už si s ním nič nezačínaj, lebo ti toto urobí zase. Takto sa s človekom nejedná, čo on urobil.