Ahoj. Mám priateľa, s ktorým som už dlhšie, mám ho veľmi rada, viem, že aj on mňa a už by som sa s ním chcela milovať. Priateľ je do mňa zamilovaný, je ku mne dobrý, stará sa o mňa, vždy si ma vážil. Viem, že by ma priateľ neopustil ak by som náhodou bola tehotná, viem si ho predstaviť ako muža, s ktorým by som si založila rodinu. Len mám obavy.
Ako vnímate sex/milovanie vo vzťahu? Neviem prečo, ale bojím sa, že si ma prestane vážiť a skôr ma bude brať ako ženu na sex, aj keď viem, že ma bude mať stále rád. Zmení sa niečo v našom vzťahu, keď sa už takto intímne zblížime? Vďaka.
Ako muži vnímajú sex vo vzťahu?
Muzi to mozu vnimat aj takto:
www.everystudent.sk
Tak normalne veriaca = take normalne neurozy. Vies pytal som sa lebo toto su presne take kostolne bludy. Ak mate vztah tak sex ho len prehlbi a utuzi.
Urcite do toho nechod bez ochrany a tym nemyslim prerusovanu suloz...
A v posteli sa vykasli sa na kostolne nazory, usetris si kopu trapenia. Sex to si ty a partner, farara do toho netahaj.
Veronika. Preco by mal k tebe stratit uctu? Sama pises ze ste spolu dlhsie, ze ta miluje stara sa o teba je k tebe dobry pozorny ai. Myslis, ze keby mu slo len o sex s tebou, zeby hral takto dlho iba dake divadlo? Vsak dnes su mnohe dievcata zeny take ze maju sex s niekym takmer hned po zoznameni)
A milovanie u mna s muzmi mojho zivota neznamenalo nikdy zeby stratili uctu ku mne. Skor naopak.
A rozhoduj sa vzdy podla seba. Co citis a ako to vnimas ty. Ci uz rozumom dusou srdcom telom ai. A ked uz sa rozhodnes akokolvek, nezabudni sa chranit. Pristupuj vzdy ku vsetkemu/sebe zodpovedne s respektom a s uctou
toto dieta je pravdepodobne este pod zakonom...inak neverim ze taketo otazky sa moze pytat jedna dospela zena...
ako dlho ste spolu?
áno, som veriaca, tak normálne, verím v Boha, aj chodím do kostola. Bojím sa oteotnenia, ale to myslím, že každá žena, ktorá spáva s mužom a nechce dieťa. Myslela som to tak, že či chlap stráca úctu k žene, keď sa s ním vyspí, že ako keby mu už všetko dala a nemá mu čo viac ponúknuť.
"Ako muži vnímajú sex vo vzťahu?" - Každý jeden inak!
Vyzeráme, že máme kryštálové gule? Nemáme. Netušíme, či si ťa prestane vážiť, nevieme o ňom absolútne nič.
Vieme akurát to, že si kakáš do pusy, lebo píšeš ako sa milujete a zároveň že si ťa prestane vážiť...? Ee, to nie je o ňom ale o tebe. Ty sa sexu bojíš a vymýšlaš si kadečo okolo toho. Bojíš sa otehotnenia, máme to chápať tak, že do toho chceš ísť bez ochrany? Tak to sa potom boj...
Jedna otázka za všetky drobné strachy, ako moc si veriaca?