Ako muži vnímajú sex vo vzťahu?

Príspevok v téme: Ako muži vnímajú sex vo vzťahu?
veronika000

Ahoj. Mám priateľa, s ktorým som už dlhšie, mám ho veľmi rada, viem, že aj on mňa a už by som sa s ním chcela milovať. Priateľ je do mňa zamilovaný, je ku mne dobrý, stará sa o mňa, vždy si ma vážil. Viem, že by ma priateľ neopustil ak by som náhodou bola tehotná, viem si ho predstaviť ako muža, s ktorým by som si založila rodinu. Len mám obavy.
Ako vnímate sex/milovanie vo vzťahu? Neviem prečo, ale bojím sa, že si ma prestane vážiť a skôr ma bude brať ako ženu na sex, aj keď viem, že ma bude mať stále rád. Zmení sa niečo v našom vzťahu, keď sa už takto intímne zblížime? Vďaka.

Jax

To co ti vraveli kamosky moze platit, ale ked spis s chlapom po hodinovej znamosti a nie vo vztahu kde sa bavite o vychovavani deti. Ak sa bojis ok, daj tomu cas, dozrejes a pride aj sex.

veronika000

Tak u mňa je pravdepodobne väčší strach ako láska. Proste neviem to od seba odohnať. Ja tam vidím viac nevýhod ako výhod arizík to bude asi tým.

Tak priateľ by ma neposlal na interupciu, o tom sme sa už bavili. Dieťa by sme spoločne vychovali. Ale ja teraz nemôžem mať dieťa, jednoducho nie. Sama som dieťa. A najlepšia ochrana je nesexovať a nemusím sa stresovať každý mesiac.

No presne ako píše taký jeden. Je to zmena a ja neviem či som na takú zmenu pripravená. Ja nechcem, aby náš vzťah bol len o tom. JA chcem, aby to bolo vždy tak ako je teraz.

taký jeden

Ono je dobré najprv sa opýtať, že čo budeme robiť, ak náhodou zostanem tehotná. Keď budeš počuť niečo také ako: dúfam že to budeš riešiť, čiže interupcia, tak vieš, že tento vzťah na to zrelý nie je.

Tiež je pravda, že sex vzťah mení. Muža to chytí a vaše stretnutia budú o tom. Tiež budete mať novú tému na rozhovor - mužovi nestačí že sa len pasívne odovzdáš. Tiež počítaj s tým, že ťa to k nemu pripúta. Budeš ho maž v podvedomí ako svojho intímneho partnera a už sa nebudeš vedieť pozrieť na váš vzťah takto slobodne, ako tu o ňom píšeš. Je to skrátka dosť zmena oproti tomu, čo žiješ teraz.

adr1a.

Veronika. Nedovol aby ta strach opantal. Lebo ta pohlti. Strach je prirodzeny, pomaha nam neraz vyvarovat sa chyb a prezit. Je dobry sluha no zly pan. V knihe "Rozhovory s Bohom" sa vravi nieco na sposob toho, ze v nasich zivotoch existuju len 2 hnacie sily – strach a laska)
Daj prilezitost laske a nie straxu

veronika000

Tak ja si z vás srandu nerobím. Mňa tento problém trápi každý deň. Neviem prečo, ale ja som odmalička taký bojazlivý typ človeka. Všetkého sa bojím, mám strach, skôr som pesimistická a zdramatizuje, veci čo ani tak druhí nevnímajú. Odmalička som sa stretla so smrťou (najbližšia rodina) a doma som žila v strachu, môže to byť aj tým, ja neviem. Viem, že aj keby som mala iného chlapca, tak stále by som sa toho bála. Ja sa bojím, že otehotniem, alebo chytím nejakú chorobu. Bojím sa bolesti na pravidelných prehliadkach u ženskej lekárky äbolaosm už u nej,ale ešte ma poriadne nevyštrelila, lebo som s nikým nespala. A stále sa pýtam samej seba či to má vôbec zmysel, všetky riziká podstúpiť kvôli chlapovi. Keď on v podstate nejde do žiadneho rizika, ale ja do veľkého.
Mám aj obavy o to, že keď začneme s priateľom spávať, že náš vzťah sa zmení len na sex, že to už nebude také ako predtým. Kamarátky mi raz povedali, že nedávaj skoro chlapovi, lebo si ťa prestane vážiť a už mu viac nebudeš mať čo ponúknuť. A ja bez skúseností som si to zobrala k srdcu a preto som opatrná a bojím sa toho. To nesúvisí s tým, že mám vieru v Boha . Akurát len to, že by som nepristúpila na nezáväzný sex/sex na jednu noc.

Messje

Ludia ona vas tu tak natahuje a hra sa s vami ze je to do neba volajuce
Najprv pise ze ma priatela ktory ju miluje a nikdy jej neublizil a ako si ju vazi a problem je ze sa boji ze po spolocnom intimnom zblizeni si ju prestane vazit .ked ste jej vsetko pekne a po lopatisticky vysvetlili,z toho milujuceho sa odrazu stava nevernik,ktory ju vlastne moze nakazit pohlavnou chorobou...Chudacisko chlap.Dievca ty asi poznas ozaj len modlitebnu knizku a ta ta prestala bavit,tak si tu vymyslas príbehy