Ako muži vnímajú sex vo vzťahu?

Príspevok v téme: Ako muži vnímajú sex vo vzťahu?
veronika000

Ahoj. Mám priateľa, s ktorým som už dlhšie, mám ho veľmi rada, viem, že aj on mňa a už by som sa s ním chcela milovať. Priateľ je do mňa zamilovaný, je ku mne dobrý, stará sa o mňa, vždy si ma vážil. Viem, že by ma priateľ neopustil ak by som náhodou bola tehotná, viem si ho predstaviť ako muža, s ktorým by som si založila rodinu. Len mám obavy.
Ako vnímate sex/milovanie vo vzťahu? Neviem prečo, ale bojím sa, že si ma prestane vážiť a skôr ma bude brať ako ženu na sex, aj keď viem, že ma bude mať stále rád. Zmení sa niečo v našom vzťahu, keď sa už takto intímne zblížime? Vďaka.

0vecka

neviem11111 ked sa tak bojis tej rakoviny povedz mi kolko % z nakazenych ju dostane???

okrem toho kondom vzdy en znizuje moznost a nikdy nechrani 100% ale ak hrani 99,9% a viac tak sa hovori o chraneni ale je mozne ze pri hpv je ta sanca vyssia

neviem11111

ovecka, nie, kondom pred prenosom nechrani, len znizuje riziko prenosu. nakazit sa moze tak ci tak. A ano, hpv virusy sposobuju rakovinu krcka maternice, beries to nejako prilis na lahku vahu.

0vecka

veronika0000 viem co je to hpv a viem aj to ze ta rakovina pride iba v malo pripadoch tam sa robi prehliadka tusim raz za 6 meisacov u gynekologa ak je to rizikove tak sa spravi mala operacia a je to hpv fakt neni choroba ktorej sa treba bat... preto mi to pride ako ftip cela tato tema... a kondom zabranuje prenosu hpv.. ty si to asi mylis s herpesom

Filip TT

Výhovorky sa hľadajú, keď človek neplní nejakú povinnosť a musí zdôvodniť, prečo ju neplní.

On príležitostne spával s hocikým takže tie reči o láske tu nie sú celkom na mieste. U neho sex nesúvisí s láskou.

veronika0000

0vecka

vies ty vobec co je hpv???? kondom tomu prenosu nezabrani. a vylieciy sa neda moze byt bez priznakov a potpm sa prejavi ako rakovina krcka maternice.
pristelovi som povedala ze ked nie je spokojny moze sa so mnou rozist a hladat inde kde mu zena da. povedal mi ze on chce mna. takze som v tom ferova a netaham ho za nos. a na tie testy ho poslem ale sko ho poznam tak nepojde lebo jemu nic nie je a on sa boji ihiel :D

0vecka

kafe a co je to podla teba laska? od kedy prestava kamaratsvo/sympatie a zacina laska? imho je to uplna hlupost sa tymto riadit. a preco by sme nemohli mat sex na jednu noc? podla mna na tom nic zle nieje

0vecka

lol toto je uz fakt ako nejaka komedia... vies ty vobec co je to hpv? ak sa bojis chorob tak ho posli na testy.. akoze mne by to ani neprislo divne kebyze to po ne zenska chce...

takych chorob ako hpv je kopa a pravdepodobne aj nejake take mas... hpv sa tusim zvykne vyliecit spontanne a v nejakych malo pripadoch sa musi odoperovat 2/3 USA to malo alebo ma.

akoze toto fakt nieje dovod navyse ochrana zabrani prenosu hpv

kafe

Ernesto, ty si to napísal tak krásne, že ti normálne musím zatlieskať :) tľap, tľap, tľap...
.
Tiež si myslím, že jediná podmienka k milovaniu je láska.
Sex v manželstve bez lásky je smutnejší (špinavší?) ako sex z lásky pred manželstvom.