Snúbenec Klamár

Príspevok v téme: Snúbenec Klamár
Dia19

Zdravím...potrebujem súrne radu lebo sa zblaznim som s priatelom 4 roky sme uz aj zasnubeny ale nie oficialne ale len koli mne lebo na 2 roky som plakala pretoze som myslela ze ma poziada o ruku on mi vsak len dal retiazky na ruku tak o tyzden nato ma aj poziadal....ci len nutene ja mam 19 on 25 vekovy rozdiel mi vyhovuje az na to ze ma neustale ale fakt ze neustale klame a neviem ako ho to oducit vatsinou sa dozviem pravdu ale nie vzdy ale len koli tomu ze som detektiv aj sam mi to vravi ze som sa mala zamestnat ako detektiv napr. dnes mi vobec nezdvihal ani nevolal tak som cakala ozval sa tak sme volali povedal ze je doma potom mi povedal ze mu vola moja mama tak ja som mu povedala nech jej zdvihne a zrusila ho... zavolala mama mne a povedala ze moj partner je v meste ze ho videla a od vtedy sa mu nemozem dovolat znova mi zdvihne ako obvikle a povie ze ci som hlupa ze si domyslam ze ma podvadza ze on bol doma a nakoniec povie ze hej bol som v meste bo som musel....a potom povie ze to je moja vina lebo si domyslam a on bol len v meste aj ked ma klamal a nakoniec spravi debila zomna....velmi ho lubim ale nemoze to tak dalej pokracovat je uzastny v ostatnych veciach je ohladuplny mily pracovity a nemal lahke detstvo obcas mam pocit ze ma sialene miluje ze je domna a zomna paf ved aj vsetci mu z mojej rodiny pomahaju aby sa vypracoval vsetko dostava ako na podnose ale nevie tu vdacnost dat nejako na javo je voci ostatnym prilis tichy a uzavrety iba primne je sam sebou ale neustale ma klame no a raz mam pocit ze som prenho nula a len viuziva co prenho robime....pimozte prosim ja ho lubim najviac na svete ja radsej dam vsetko jemu ako sebe ....

dia18

ano mas uplnu pravdu svadbu mu uz nespomeniem nech sa sam odhodla bez mojho nasilia a budeme zit pre pritomnost DAKUJEM !!!☺

dia18

ano mas uplnu pravdu svadbu mu uz nespomeniem nech sa sam odhodla bez mojho nasilia a budeme zit pre pritomnost DAKUJEM !!!☺

Messje

Dia,hlavne mu uz vobec nepripominaj svatbu.Zite s pritomnosti.2 roky su dlha doba.Uplne svatbu vypust z hlavy.Aspon pred nim.Si este mladunka.Ja som mala 26 ked som sa vydavala a nestratila som nic.Mozte zit spolu dalsich 5 rokov a byt stastni ako sa natlacit do manzelstva,kde bude jeden citit,ze je v manzelstve z donutenia.Vsetko z lahka.Uzivaj si.Tes sa.Este mas caaaaasu habadej.Svatbu z hlavy von kym nezistis,ze sa ti netaji.Ja ho chapem.Ver,ze iny by utiekol uz dávno.Take veci akoze bol s mamou na nakupe ti ozaj hovorit nemusi.On uz ma pocit,ze ta musi informovat aj kolko x bol na toalete a kedy.Preto to riesi klamstvom.Vie,ze ked povie,ze bol doma?bude klud.Daj mu klud aj ked zistis,ze bol s chalanmi,na kave,na nakupe.Funguje to.Drzim palce.A ked aj chytis nervy,prid si zanadavat tu.

dia18

MATE PRAVDU robila som vkuse s komara somara uplne zbitocne a v podstate je to moja vina citala som aj ten link a je pekny ...v podstate sa mi potvrdilo ze mozeme sa brat lebo toto bol ten problem nic viac iba som vyhladavala problemy ale chcem byt stastna a hlavne on si zasluzi stastie svadba bude o 2 roky priblizne...MUSIM SA SPAMATAT DAKUJEM ZA RADY TIE POSLEDNE ...UPLNE MA POVZBUDILI!!! krasne pozehnane a hlavne zdrave dni prajem ☺

dia18

MATE PRAVDU robila som vkuse s komara somara uplne zbitocne a v podstate je to moja vina citala som aj ten link a je pekny ...v podstate sa mi potvrdilo ze mozeme sa brat lebo toto bol ten problem nic viac iba som vyhladavala problemy ale chcem byt stastna a hlavne on si zasluzi stastie svadba bude o 2 roky priblizne...MUSIM SA SPAMATAT DAKUJEM ZA RADY TIE POSLEDNE ...UPLNE MA POVZBUDILI!!! krasne pozehnane a hlavne zdrave dni prajem ☺

Mädel

je prirodzené, že chceš byť s ním, keď máš voľno a mrzí ťa, že on si vyberie inú spoločnosť. Ale každý človek má inú potrebu času stráveného s blízkou osobou. Niekomu stačí kvalitných pár hodín raz či dva krát v týždni a niekto iný potrebuje denný kontakt. Človek je stvorený tak, že potrebuje spoločnosť. Jeden človek mu nestačí. Tvoj priateľ si dobíja energiu tak, že trávi čas futbalom a s priateľmi a do vzťahu potom príde "čerstvý" a oddýchnutý. Stará sa o seba. Nezabudol na to, čo potrebuje, aby bol fit.
Máte rozdielne potreby, to sa vo vzťahoch stáva často. Ty by si prijala viac času s ním a bolí ťa, keď je inde. Zrejme si sa hnevala, či bola urazená, možno len "nevinné" gúľanie očami a on zistil, že ti to vadí.
Extra výrazne sa ti v tomto nikdy nezmení. Potrebuje ten čas s priateľmi a bude ho vždy vyhľadávať.
Tu je otázka pre teba, či to vieš prijať, či sa oňho v tomto vieš s pokojom v srdci podeliť.
Môjho teraz už manžela som dosť naháňala do spoločného času a dosiahla som tým akurát to, že sa na ten spoločný čas už potom ani netešil, lebo už čakal nejakú výčitku... Dlho mi trvalo, kým som si uvedomila, že má proste iné potreby a že to nie je koniec sveta, ak trávi čas s priateľmi. A hlavne nerobil nič zlé, len proste nebol so mnou... A ja som presne ako ty zvykla čakať.... A smútok a hnev stúpali.... Časom som sa naučila to prijať a nekomentovať to a po dlhých mesiacoch som opäť začala vidieť radosť v očiach zo spoločného času. A aj toho spoločného času potom bolo viac, bez toho aby som si to vynucovala. Prirodzene chcel byť viac so mnou, lebo som sa z toho času tešila a neriešila som kedy so mnou nebol...

Nečakaj takto naňho, nerobí to nikomu dobre. Oddýchni si pri dobrej knihe (dala som ti tip ;)) alebo proste venuj ten čas niečomu čo poteší teba alebo niekoho iného. Nauč sa zregenerovať aj bez neho. Nikdy nevieš čo sa stane v budúcnosti, či nebude mať takú prácu, že budete často od seba alebo čo ja viem čo... Je dobré vedieť si spraviť kvalitný program aj bez partnera a nebyť stále v napätí a očakávaní, kedy príde.

Neviem či mu máš ukázať túto tému. Možno by si mu mohla povedať, že si uvedomuješ, že ho príliš kontroluješ a že ťažko znášaš keď trávi čas s inými, ale že sa chceš učiť to meniť a potrebuješ jeho pomoc. Ak ti bude ochotný pomôcť, vyjadri, že by ti pomohla jeho trpezlivosť s tebou a aj to, že k tebe bude úprimný čo sa trávenia jeho času týka. Dohodnite si nejaké znamenie ak to opäť začneš preháňať či porušovať a zisti čo ťa vtedy ukľudní a privedie opäť k zdravému rozumu ;) Prechádzka, či len 5 minút osamote, vykričanie sa do vankúša, pohár vody, modlitba....
Potom sa mu ospravedlni za svoju reakciu.

Daj si ale aj pozor na to, že ak sa dohodnete na nejaký čas a on pravidelne mešká, to nie je v poriadku a nemáš pred tým zatvárať oči. Buď sa dohodnite nech ti napíše/zavolá, že sa to posunulo, alebo teda, že mu nemôžeš garantovať, že ešte budeš môcť aj neskôr a nájdi si vlastný program. Je úplne logické, že pokiaľ on vie, že ak premešká jednu príležitosť, hneď sa mu naskytne druhá, tak nemá dôvod sa ponáhľať. Pokiaľ ale bude vedieť, že tých možností má obmedzene, bude si viac dávať pozor aby to nepremeškal.
A ty zas takto vášmu vzťahu pomôžeš tým, že ti neklesne nálada z toho čakania na bod mrazu, ale že keď sa opäť stretnete tak budeš oddýchnutá a dobre naladená a ten spoločný čas si viac užijete.

Messje

Dia,ved ty bud stastna ze ma konicka co ho baví. Nic zle nerobi.Netahaj z neho nic.Pokial mu veris ze ta nepodvadza ani nic zle nerobi,neries nic.A ked aj zistis,ze bol ma futbale alebo s kamosmi,len sa opytaj ci bolo dobre a ci sa zabavil.Mozno namiesto dudrania ked sa budes zaujimat o jeho konicky,sam ti zacne rozpravat.To,ze ty sedis doma a cakas na neho?je tvoje rozhodnutie,ale nesmies mu branit ani vycitat,ked on to nerobi ako ty.Ludia musia zit socialnym zivotom,stretavat sa s kamosmi.Preto si tak frustrovana.Tes sa s nim a uvidis,ze sa ti sam otvori.Nedaj mu znat,ze si na nom závislá.

dia18

V tom ze ma nepodvadza mu verim....aj urcite viem ze nehazarduje ani nic podobne ja som to napisala mozno ze co ked ma podvadza ale len koli tomu ze som bola zuriva,ja mu to stale poviem aj ked bol len s mamou na nakup proste si rada domyslam vela veci....on ma klame vo veciach typu futbal trening ze ci bol s kamosmi sadnut ....on tam bol vsade len on mi povie ze bol doma...a ja sa vzdy dozviem ze bol na treningu alebo inde ....a nie doma a nikdy mi to nepovie sam ale ja to taham z neho lebo mam nervy ked viem ze ja som doma a cakam nanho kym on sa bavi....toto je vo vztahu nas jediny problem ostatne veci su ok

Mädel

Skús si prečítať, ale netvrdím, že sa vás to týka, natoľko do vášho vzťahu nevidím zastolom.sk

Je ťažké zmeniť túto povahovú vlastnosť - k všetkému sa vyjadriť, mať všetko pod kontrolou. Ale ja vlastne neviem, či mu veríš, že nerobí nič nekalé? Teda hoc klame, ale že by tým klamstvom nekryl niečo čo bolo fakt voči tebe nepekné? V tomto mu aspoň veríš, alebo máš stále strach, či ťa práve nepodvádza alebo nehazarduje alebo neviem čo....?

Ten príspevok pod týmto, jasné, že je krásne, keď ľudia hneď všetko nezahodia, ale treba rozlišovať kedy tá snaha pomáha a kedy práve naopak ničí. Pretože v tomto vzťahu ja osobne vidím problém v tom, že dievča mu svojím prístupom "handry pre všetko" (prepáč, nemyslím to tak blbo ako to vyznieva, ale proste on môže robiť čo chce s tebou) viac ->ubližuje

Rozum a nie závisť

Ľudia,nechápem ,už každý z vás zabudol ako vyzerá L Á S K A? Veď to čo napísala táto dievčina,znamená že ho Ľúbi celou svojou mysľou ,srdcom a dušou.Veď ona vraví ako jej na ňom záleží ,chce radu ako to riešiť.Ona sa vás nepýtala či sa sním má rozísť.Zle ste ju pochopili.Jediné čo ste týmto dokázali je,že hlávku bude mať zapratanú vašimy hlúpymi a zlými názormi! Tieto fóra sú zlé preto ,lebo ľudia majú zlé životy, a závidia .Iným ich chcú ničiť.Vy nepomáhate ale NIČÍTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dia18
Ahoj! Nič z toho čo ti tu napísali neber vážne.Sú to samé zlé veci ktoré vôbec vášmu vzťahu neprospejú ,iba ho zničia a pokiaľ som dobre čítala,ty chceš niečo napraviť! A to je krásne,kiež by bolo takých ľudí viacej,čo sa nevzdávaju ale idú za svojím cieľom.Klobúk dole !

Vidím že tvojho partnera Miluješ,a chceš sním stráviť zvišok života.Moja rada je, aby si ho príliš nekontrolovala.Tak normálne ako sa patrí pýtať.Snažte sa vybudovať si od znova hodnoty ktoré ste momentálne stratili postupne a pomaly .On zas musí byť odhodlaný vravieť ti pravdu,veď keď nič zlé norobí ,prečo by mal klamať?! Porozprávajte sa o samote, všetko, ty povec jemu čo ťa trápi a nasledovne aj on tebe.Obaja sa musíte v niečom zmeniť.Ste spolu už celkom dlho a preto v tom vidím krásnu budúcnosť len na tom pracujte ,veď vzťah je aby sa budoval,no a keď prídu problémy treba bojovať! Ste mladý,a ako sa hovorí, teraz ste ako keby na cvičisku a po svadbe na bojisku.Ťažko na cvičisku,Ľahko na bojisku.Čím viac prekážok zdoláte,tým krajší a pevnejší vzťah budete mať.Už len krôčik ku krásnej budúcnosti.A NEZABÚDAJTE NA KRÁSNE POZITÍVNE CHVÍLE ,TIE ŠKAREDÉ ZAHODTE .Spomínajte na to pekné ,možno prišlo trošku horšie obdobie,ale neboj večne búrka nebude,o chvíľku víde slnko.Napíš ako ste natom VŠETKO LEN TO DOBRÉ PRAJEM!