Zdravím...potrebujem súrne radu lebo sa zblaznim som s priatelom 4 roky sme uz aj zasnubeny ale nie oficialne ale len koli mne lebo na 2 roky som plakala pretoze som myslela ze ma poziada o ruku on mi vsak len dal retiazky na ruku tak o tyzden nato ma aj poziadal....ci len nutene ja mam 19 on 25 vekovy rozdiel mi vyhovuje az na to ze ma neustale ale fakt ze neustale klame a neviem ako ho to oducit vatsinou sa dozviem pravdu ale nie vzdy ale len koli tomu ze som detektiv aj sam mi to vravi ze som sa mala zamestnat ako detektiv napr. dnes mi vobec nezdvihal ani nevolal tak som cakala ozval sa tak sme volali povedal ze je doma potom mi povedal ze mu vola moja mama tak ja som mu povedala nech jej zdvihne a zrusila ho... zavolala mama mne a povedala ze moj partner je v meste ze ho videla a od vtedy sa mu nemozem dovolat znova mi zdvihne ako obvikle a povie ze ci som hlupa ze si domyslam ze ma podvadza ze on bol doma a nakoniec povie ze hej bol som v meste bo som musel....a potom povie ze to je moja vina lebo si domyslam a on bol len v meste aj ked ma klamal a nakoniec spravi debila zomna....velmi ho lubim ale nemoze to tak dalej pokracovat je uzastny v ostatnych veciach je ohladuplny mily pracovity a nemal lahke detstvo obcas mam pocit ze ma sialene miluje ze je domna a zomna paf ved aj vsetci mu z mojej rodiny pomahaju aby sa vypracoval vsetko dostava ako na podnose ale nevie tu vdacnost dat nejako na javo je voci ostatnym prilis tichy a uzavrety iba primne je sam sebou ale neustale ma klame no a raz mam pocit ze som prenho nula a len viuziva co prenho robime....pimozte prosim ja ho lubim najviac na svete ja radsej dam vsetko jemu ako sebe ....
Snúbenec Klamár
V 17r si plakala lebo ta sam nepoziadal o ruku? Daj si cas este...
Preco mas kvôli chlapovi zo seba robit handru? Mi toto vysvetli. Len aby si ho nestratila? On nie je jediny na svete a keby sa cokolvek medzi vami stalo, tak by skor ci neskor prisiel iny. Ty budes seba donekonecna menit, odpustat mu hocico, aj keby ta podviedol a on vies co urobi? Si len zvykne a bude to vyuzivat a povie si ze ona aj tak mi to prepaci. A v tebe sa to raz tak vsetko nahromadi, ze z toho scvoknes. Nemas ziadne sebavedomie, ziadnu hrdost, vzchop sa.
Ano to je asi jedine riesenie ako ziskat fungujuci a pekny vztah ako chcem naozaj ho Milujem a chcem aby bol stastny a aj ja dufam ze sa mi podari aby mohol zacat primne dychat...neviem ci mu mam otomto povedat alebo mu to dat precitat alebo si to mam nechat pre seba a jednoducho sa zmenit som zviknuta mu vsetko konstatovat...Dakujem za rady...nieco pouzijem ....
"pravdou je aj to ze vzdy som mu povedala aj ked mi nejako ublizil ze ja ho nikdy nenecham aj keby ma podviedol mu dokazem odpustit len nech somnou ostane "
Prepac dia,ale tato veta mi stacila a viac som necitala.Budem hnusna co teraz napisem,ale vacsiu hlupanu si najst nemohol.Takto strasne sa ponizit ...viac si sa uz nemohla.Ani spat nebudem.
Ja neviem na koľko ťa ľúbi a na koľko nie, ale sama si písala, že keby si ho nechala tak by o teba nebojoval a už sa ti neozval. A že vždy sa musíš ozvať prvá. To veľmi neznie ako láska :(
Ja som slobodou každopádne nemyslela diskotéky a striedanie partnerov už vôbec nie. Pre rast človeka je dobrý aj single time. Rozvíjať svoje hobby, priateľstvá... Aby potom mal čím človek prispieť do vzťahu...
Že chceš o vzťah bojovať je pekné, ale už to, že môže urobiť hocičo a ty ho nikdy neopustíš (pričom nie ste manželia) je tak trochu choré, podľa mňa. Mne to proste nepríde ako láska ale ako závislosť. Láska dáva slobodu, závislosť vyžaduje a potrebuje lásku druhého.
Pokiaľ nechceš aby ti klamal, daj mu viac času. Niekedy počkaj kým sa ozve prvý hoc to bude trvať týždeň. On má momentálne pocit, a je aj správny, že sa môže správať hocijako a ty vždy pribehneš a odpustíš. Rozmaznávaš si ho ako keď rodičia nevedia deťom určiť hranice, robia pre nich všetko, lenže človek čo dostane veci na tanieri si ich neváži! Človek si váži veci o ktoré sa musel pričiniť.
Nerob mu scény a nenariekaj keď je s kamarátmi, nevolaj jeho mame kde je... Nekontroluj ho... Nesťažuj sa že uprednostnil niečo iné pred tebou. A možno časom zistí, že ti nemusí klamať aby mal trocha voľnosti. Lenže najprv mu musíš byť schopná tú voľnosť dať.
Mam podiel viny....jednoznacne a uz som si toho aj vedoma no niekedy aj som normalna nevysetrujem a aj tak zaklame aj ked s uplnou banalitou ....viem ze ma lubi lebo verim tomu ze by uz somnou davno nebol pocom vidim co tu pisete...zalezi mu na mne ale asi sa tym aj dost zoziera...ale nepovie mi to pretoze som mala aj velmi vazne zdravotne problemy no este mam islo o hrcky na prsniku aj so srdcom beriem lieky....mala som aj strach ci somnou nieje len preto ale nie je lebo vela krat sam namna aj nakrical ze som mimo nelutuje ma to som si ista ...lebo keby lutoval a preto somnou bol uz davno by sme spolu neboli a lasku mi dokazuje stale po mne tuzi...stale ma s niecim prekvapi a podporujr ma v mojich rozhodnutiac...achhh jaj..
no ved to mas pravdu ...ale sam/a uznaj ze niesme spolu az tak casto mozno je to aj tym ked sme spolu castejsie tak nikdy mu nevolam ani nepisem pockam kym pride tak mi vsetko povie no niekedy ani vtedy nie lebo ma asi strach ze vie ze nieco sa mi nebude pacit aj ked to nic zle nie je ale pravda je ze ho vysetrujem...len jednoducho verim ze sa tomu da pomoct aj bez rozchodu len sa musim chciet riadne zmenit a som ochotna to spravit...aj odhodlana aj jed to bude tazke ...lebo zmenit zle povahy je vzdy 1000x tazsie ako tie dobre...mna rozsculilo to ze hned kazdy koniec koniec koniec ale vec nozoru pre niekoho riesenie je koniec pre nekoho bojovat ....premna to druhe
chyba je vzdy na oboch stranach ;) cize urcite mas na tom svoj podiel viny
Si precitaj po sebe vsetky svoje prispevky a pochopis preco vyznievas ako ziarlivka. Keby mi priatel dychal na krk, asi by ma tiez donutil klamat. Samozrejme ja by som bola za klamarku, jemu by nedoslo, ze preco to robim. Vcit sa do jeho koze.
Draha gramatika.....pisem cez mobil ...a pokial viem rozumela si vsetkemu co som napisala ja nemozem zato ze nedokazes porozumiet textu bez "bodiek,dlznov,ciarok, a samozrejme gramatiky " ja tu neriesim svoj pravopis ...ale nieco uplne ine a nepisem cez pocitac aby mi vsetko podciarkaval a oznacoval ako teba ja totiz to mam to vypnute na mobila a vdaka bohu za dnesnu techniku lebo malo kto by vedel pisat ....☺