Zdravím...potrebujem súrne radu lebo sa zblaznim som s priatelom 4 roky sme uz aj zasnubeny ale nie oficialne ale len koli mne lebo na 2 roky som plakala pretoze som myslela ze ma poziada o ruku on mi vsak len dal retiazky na ruku tak o tyzden nato ma aj poziadal....ci len nutene ja mam 19 on 25 vekovy rozdiel mi vyhovuje az na to ze ma neustale ale fakt ze neustale klame a neviem ako ho to oducit vatsinou sa dozviem pravdu ale nie vzdy ale len koli tomu ze som detektiv aj sam mi to vravi ze som sa mala zamestnat ako detektiv napr. dnes mi vobec nezdvihal ani nevolal tak som cakala ozval sa tak sme volali povedal ze je doma potom mi povedal ze mu vola moja mama tak ja som mu povedala nech jej zdvihne a zrusila ho... zavolala mama mne a povedala ze moj partner je v meste ze ho videla a od vtedy sa mu nemozem dovolat znova mi zdvihne ako obvikle a povie ze ci som hlupa ze si domyslam ze ma podvadza ze on bol doma a nakoniec povie ze hej bol som v meste bo som musel....a potom povie ze to je moja vina lebo si domyslam a on bol len v meste aj ked ma klamal a nakoniec spravi debila zomna....velmi ho lubim ale nemoze to tak dalej pokracovat je uzastny v ostatnych veciach je ohladuplny mily pracovity a nemal lahke detstvo obcas mam pocit ze ma sialene miluje ze je domna a zomna paf ved aj vsetci mu z mojej rodiny pomahaju aby sa vypracoval vsetko dostava ako na podnose ale nevie tu vdacnost dat nejako na javo je voci ostatnym prilis tichy a uzavrety iba primne je sam sebou ale neustale ma klame no a raz mam pocit ze som prenho nula a len viuziva co prenho robime....pimozte prosim ja ho lubim najviac na svete ja radsej dam vsetko jemu ako sebe ....
Snúbenec Klamár
Po pravde som ziarliva mozno tu ziarlivost ma odomna neviem svadba ma byt az o 2 roky pretoze idem na vysoku az pocas vysokej alebo koncom vysokej sa mame brat...ja som rodinny typ strasne tuzim po rodine a detoch svadbe nesom karieristka on zas pracuje s mojou rodinou ....ja som donho zamilovana od kedy sme sa prvy krat stretli nenormalne ho milujem a nedokazem si predstavit bez neho zit...mne to aj napadlo ze mu mozno bude bezomna lepsie ale zivot bez neho si neviem ptedstavit ja len chcem vsetko vediet a to je asi pravda ze ho velmi kontrolujem ale ako to mam prestat robit nas intimni zivot je dokonaly ale ked sa pohadame ze ma klame hned mu poviem ze ma ma len na sex a pritom sme spolu 4 roky a viem ze su vo vztahu problemy bezne ale asi to horuco vo vztahu je len koli mne co vy na ????to???? a vy co ste napisali ze koniec je oslobodenie nieje pravda hned za nejakym problemom nemusi prist koniec ked niekoho milujete tak to radsej budem chciet zmenit
trocha zvolni, mas len 19, skutocne sa este vydavat nemusis. Svadbu zatial odlozte a vyrieste si problemy co mate vo vztahu. Tazko povedat, preco ta klame, neviem ani v com vsetkom ta klame, okrem toho jedneho pripadu ktory spominas. Tam mohlo ist aj o to, ze keby ti povedal, ze je v meste, tak by si sa ho mohla pytat kde je, s kym je a co robi, proste vypocuvat ho, ak to takto zvyknes robit. A nemusel mat naladu ti vsetko vysvetlovat. Neviem, v com vsetkom ta este klame. Ale tento konkretny priklad nemusi znamenat, ze ta podvadza. Prestan nanho tak tlacit a daj mu trocha dychat. Nikdy sa ho nepytaj kde je, co robi, s kym je a pod. Ak by ta naozaj podvadzal, tak to zistis skor ci neskor aj tak, vecne sa klamat neda. Nevyvolavaj mu vkuse, zavolajte si len obcas a spytaj sa ho, aky mal den. Povie ti, co bude chciet, ak ti bude chciet povedat kde bol a s kym a co tam robil, tak ti to povie. Ak nie, tak sa ho nepytaj, aj tak tymito otazkami nicomu nepomozes.
to sa neda docitat.dokonca ... máte tak napiču vztah v ktorom sa ani jeden z vas neciti dobre a ste spolu nasilu
priznaj si to ... jedine oslobodenie je dat tomu koniec
Asi si chorobne žiarlivá keď ho stále sleduješ a to mu skôr či neskôr začne liezť na nervy. Ani sa nečuduj že ťa klame, veď si o to koleduješ. No a byť takto na niekom závislá a vyžadovať aby sa s tebou zasnúbil, tak tak sa vo vzťahu ďaleko nedostaneš. Akurát dosiahneš že sa s tebou rozíde. Prečo nemáš hrdosť? Myslíš, že chlapa si udržíš tým, že ho budeš sledovať a stále mu dávať najavo ako veľmi ti na ňom záleží? Skôr naopak, len ho tým odrádzaš.