Zdravím...potrebujem súrne radu lebo sa zblaznim som s priatelom 4 roky sme uz aj zasnubeny ale nie oficialne ale len koli mne lebo na 2 roky som plakala pretoze som myslela ze ma poziada o ruku on mi vsak len dal retiazky na ruku tak o tyzden nato ma aj poziadal....ci len nutene ja mam 19 on 25 vekovy rozdiel mi vyhovuje az na to ze ma neustale ale fakt ze neustale klame a neviem ako ho to oducit vatsinou sa dozviem pravdu ale nie vzdy ale len koli tomu ze som detektiv aj sam mi to vravi ze som sa mala zamestnat ako detektiv napr. dnes mi vobec nezdvihal ani nevolal tak som cakala ozval sa tak sme volali povedal ze je doma potom mi povedal ze mu vola moja mama tak ja som mu povedala nech jej zdvihne a zrusila ho... zavolala mama mne a povedala ze moj partner je v meste ze ho videla a od vtedy sa mu nemozem dovolat znova mi zdvihne ako obvikle a povie ze ci som hlupa ze si domyslam ze ma podvadza ze on bol doma a nakoniec povie ze hej bol som v meste bo som musel....a potom povie ze to je moja vina lebo si domyslam a on bol len v meste aj ked ma klamal a nakoniec spravi debila zomna....velmi ho lubim ale nemoze to tak dalej pokracovat je uzastny v ostatnych veciach je ohladuplny mily pracovity a nemal lahke detstvo obcas mam pocit ze ma sialene miluje ze je domna a zomna paf ved aj vsetci mu z mojej rodiny pomahaju aby sa vypracoval vsetko dostava ako na podnose ale nevie tu vdacnost dat nejako na javo je voci ostatnym prilis tichy a uzavrety iba primne je sam sebou ale neustale ma klame no a raz mam pocit ze som prenho nula a len viuziva co prenho robime....pimozte prosim ja ho lubim najviac na svete ja radsej dam vsetko jemu ako sebe ....
Snúbenec Klamár
Ja so svojim priatelom nezijem .....on byva so svojou rodinou aj ja....sme spolu maximalne 3 x do tyzdna asi po 4 az 5 hodin takze ked som so svojimi kamoskami 10 hodin denne okrem soboty a nedele tak logicky nepojdem von s kamoskami cize spoluziackami...ci???? a preco by som nemohla komentovat moj vlastny prispevok a obhajit si nazor ked sa mi nieco nepaci pokial viem je demokracia....a tak ako vy aj ja mozem povedat na plne usta svoj nazor nieco ste dali ok no nieco tam zomna roby rozmaznanu slecnu ktora tyra partnera tak no jasne ze si nenecham skakat po hlave ....ako ani vy :)
Ja so svojim priatelom nezijem .....on byva so svojou rodinou aj ja....sme spolu maximalne 3 x do tyzdna asi po 4 az 5 hodin takze ked som so svojimi kamoskami 10 hodin denne okrem soboty a nedele tak logicky nepojdem von s kamoskami cize spoluziackami...ci???? a preco by som nemohla komentovat moj vlastny prispevok a obhajit si nazor ked sa mi nieco nepaci pokial viem je demokracia....a tak ako vy aj ja mozem povedat na plne usta svoj nazor nieco ste dali ok no nieco tam zomna roby rozmaznanu slecnu ktora tyra partnera tak no jasne ze si nenecham skakat po hlave ....ako ani vy :)
Prosim ta, ty sa najprv nauc pisat, pouzivat ciarky, bodky, velke pismena a gramatiku, a potom sa chod vydavat.
Viest partnersky zivot, vydat sa/ozenit sa, mat deti nie je trapas a ani nikdy nebol. My skôr mierime na to akym sposobom svoj vztah vedies. Ty svojho partnera drzis na uzde, a to je problem, nie to, ze si s nim prirodzene predstavujes spolocnu buducnost. Mat volny cas na seba a aj na svoje kamaratky je uplne normalne, byt par hodin bez chlapa by si vydrzala. Lenze kamosky odsuvas nabok kvôli nemu a ak vam to nahodou nevyjde tak nebudes mat uz ani jeho ani kamosky. Si v uplne extremnej situacii.
Nikto ti tu nedava dissy ani hejty alebo ako tomu dnesna mladez hovori, skratka nenavistne komentare, len sa ti snazime ukazat realitu. Ak ju nevies zniest, tak naco prispievas? ;)
ja prave ze mam dost povinnosti treba citat poriadne a urcite ked mi konecne vide cas ze mozem byt snim no nepojdem s kamoskami to je logicke niekedy sme spolu vkuse no niekedy sa to neda a logicky ze mi ten clovek chyba...pre pana ....
A mimochodom k tym zasnubam. Na to nie si uz vobec pripravena. Ja ho trochu aj lutujem, tlacis ho do slepej ulicky
Dievca zlate, si velmi nezdravo upnuta na svojho priatela. On je cely tvoj zivot? Tvoj kyslik? Ty nemas kopec dalsich svoji povinnosti a starosti? Nemas kamaratky alebo zaujmy, ktorym by si sa venovala? Ono je pekne mat vztah, ale treba aj zit a riesit ostatne veci v zivote. Svojou neprimeranou zavislostou na priatelovi ho pomaly dusis. Si ako policajt. A ak mu raz prdnu nervy a necha ta, tak velmi skaredo dopadnes, lebo nic ine nevidis len jeho. Co je zle na tom vyjst vonku aj s kamoskami, ist hoci s nimi do mesta sadnut, mat aj vlastny program a cas na seba? To je uplne normalne vo vztahu a kazdy to potrebuje. Radim ti popracovat na sebe lebo vsetky tvoje prispevky sa tocia okolo toho ako si to bez neho nevies predstavit.
Dnesna doba a cely svet je konzumny ja nemam potreby "uzivat si zivot " vy vsetci len striedat partnerov to mozno akurat vy nepoznate pravu lasku nevravim ze v istych veciach to neprehanam ale zase nerobte zomna cvoka mne bohuzial ako vatsine zvas nevyhovuje kurvenie sexovanie za kazdym rohom a chvastanie sa ako som TOP lebo som chodila s 50 a klamala ich ja chcem len normalny vztah bez klamstiev dala som otazku co mam spravit aby ma priatel neklamal lebo preco ked sa clovek spyta nemoze dostat normalnu odpoved ...iba ty si chora ....hned kazdy odsudi prave to co ma byt normalne ....ved otom je vztah prezit a prebojovat sa aj cez co najhorsie prekazky a nie tak radsej koniec potom ste akurat vy slaby jedinci....pre vas je normalne zobrat hned zit spolu a nie az po svadbe ale potom zistite naco sa brat sak uz spolu zijeme a pride problem...tak hned koniec nemanzeske deti..,atd....ale ze ja budem mat svadbu spolicny zivot a tak deti je pre dnesnu dobu trapas....ano mozno spolu mame styk ale z lasky nie ako prasata ....ako je moderne dnesne hodnoty su uz riadne pomylene...a zase budu vsetko len disy ....preto lebo no nech sa paci nakladajte mna tym neurazate ....:)
Po dalsie prave ze obaja sme museli skoro VELMI skoro dospiet ja uz od svojich osem sa staram o cely chod domacnosti pretoze moja mama pracuje v zahranici aby sme sa mohli mat dobre varim upratujem zehlim platim seky mame sa sice fajn sme natom financne dost dobre ale ani detsvo mi nechyba aj moja mama povedala ze som velmi skoro musela dospiet a je mi zato vdacna v a aj ja jej vela som sa naucila som od dietata samostatna aj ked otec he doma ale tiez neustale pracuje a vsetko je len a len namne este sa staram aj o mladsieho brata aj starsieho brata mam ale ten starsi bol v skole problematik tak aj jemu som pomahala s ucenim teraz uz pracuje no staram sa o jeho fakturi ucty ako aj o otcove a matkine a som rada dakujem zato s rodinou mame super vztah....no zas moj priatel ma otca prec od 13 rokov vobec s nimy nezije lebo tyral matku on mohol maximalne spravit ucnovku lebo musel pracovat zije zo starimi rodicmi dvomi sestrami jednym bratom a mamou a o vsetkych sa musel starat este aj stara ci uz financne alebo vozenim po lekaroch vystrajal ale mal to tazsie ako ja lebo ja vdaka rodicom mozem studovat co je dost dolezite v dnesnej dobe...on ma tasku fyzicku pracu velmi tazku este pred tou pracou co ma teraz ho vkuse okradali o peniaze ale ked chcel zarobit musel byt ticho aby mal aspon nieco...obaja sme veriaci a urcite zas si nevisvetlujte ze koli tomu ho nechcem nechat lebo som snim spala ze som veriaca zase urcite len koli tomu neostanem s clovekom ....to urcite nie....ja ho milujem a presli sme si vselicim ....
Dia ...ty si este rozmazlené sprosté decko !... po prvé dospej , potom hladaj k sebe partnera...tá tvoja mama nech ti lúpi radsej psíka....chudák pes
a tiež chudák chalan !!
má na krku 19 rocnú hysterku a este aj jej matku...ten ale dopadol