Zdravím...potrebujem súrne radu lebo sa zblaznim som s priatelom 4 roky sme uz aj zasnubeny ale nie oficialne ale len koli mne lebo na 2 roky som plakala pretoze som myslela ze ma poziada o ruku on mi vsak len dal retiazky na ruku tak o tyzden nato ma aj poziadal....ci len nutene ja mam 19 on 25 vekovy rozdiel mi vyhovuje az na to ze ma neustale ale fakt ze neustale klame a neviem ako ho to oducit vatsinou sa dozviem pravdu ale nie vzdy ale len koli tomu ze som detektiv aj sam mi to vravi ze som sa mala zamestnat ako detektiv napr. dnes mi vobec nezdvihal ani nevolal tak som cakala ozval sa tak sme volali povedal ze je doma potom mi povedal ze mu vola moja mama tak ja som mu povedala nech jej zdvihne a zrusila ho... zavolala mama mne a povedala ze moj partner je v meste ze ho videla a od vtedy sa mu nemozem dovolat znova mi zdvihne ako obvikle a povie ze ci som hlupa ze si domyslam ze ma podvadza ze on bol doma a nakoniec povie ze hej bol som v meste bo som musel....a potom povie ze to je moja vina lebo si domyslam a on bol len v meste aj ked ma klamal a nakoniec spravi debila zomna....velmi ho lubim ale nemoze to tak dalej pokracovat je uzastny v ostatnych veciach je ohladuplny mily pracovity a nemal lahke detstvo obcas mam pocit ze ma sialene miluje ze je domna a zomna paf ved aj vsetci mu z mojej rodiny pomahaju aby sa vypracoval vsetko dostava ako na podnose ale nevie tu vdacnost dat nejako na javo je voci ostatnym prilis tichy a uzavrety iba primne je sam sebou ale neustale ma klame no a raz mam pocit ze som prenho nula a len viuziva co prenho robime....pimozte prosim ja ho lubim najviac na svete ja radsej dam vsetko jemu ako sebe ....
Snúbenec Klamár
Dia ...ty si este rozmazlené sprosté decko !... po prvé dospej , potom hladaj k sebe partnera...tá tvoja mama nech ti lúpi radsej psíka....chudák pes
a tiež chudák chalan !!
má na krku 19 rocnú hysterku a este aj jej matku...ten ale dopadol
Dia ...ty si este rozmazlené sprosté decko !... po prvé dospej , potom hladaj k sebe partnera...tá tvoja mama nech ti lúpi radsej psíka....chudák pes
a tiež chudák chalan !!
má na krku 19 rocnú hysterku a este aj jej matku...ten ale dopadol
pravdou je aj to ze vzdy som mu povedala aj ked mi nejako ublizil ze ja ho nikdy nenecham aj keby ma podviedol mu dokazem odpustit len nech somnou ostane po dalsie ja niesom ten typ ktory si chce uzivat slobodu zabavat sa mna ci mi to verite alebo nie bavi partnerstvo mna nebavia hromadne akcie diskoteky bari ja si maximalne doma zacvicim idem do skoly a som snim nic ine prave ze ja aj ked mam len ist do kamosky na kavu a on sa mi ozve ja ju zrusim a idem radsej snim no on zas skor opacne najprv pojde na futbal a az ta zamnou ....ja si myslim ze iba rozchod je riesenie lebo to nechcem ...a on keby som mu povedala ze je koniec aj ked to nechcem by sa mi uz v zivote neozval lebo aj ked on spochybil vzdy som sa ja ozvala ako prva...a on si myslim je dost vybureny otca nemal ako keby a vsetko co mi rozpraval boli vkuse akcie od jeho 15 zabavy diskoteky bary futbal kamosi.....alkohol opica napr ja maximalne 2 krat do roka a aj to som si to vycitala .....on hra futbal este teraz....a aj s kamosmi chodi co ja napr nie a ani mi to nechybaaa....on je moj prvy vztah lebo to pred tym co bolo boli maximalne kamaratsva..tie detske,...a ja zase niesom jeho prva...asi...to neviem na isto raz som mu povedala ze chcem pauzu a plakal ...nebolo mu to jedno a aj to som nemyslela vazne len kazdy do mna hucal ze je taky taky ho nechaj ale moje srdce aj rozum kazali ine....ja lem chcem radu aby sa to dalo zmenit nie ukoncit....a tiez problemi s domacnostou vkuse riesime vsetko chodim snim vybavovat cize problemy typu financie a ine su mi blizke a zvladame to zatial ok....
nie vždy sa oplatí tomu druhému dať najavo všetko čo k nemu cítiš..
Aj ja suhlasim so vsetkymi prispevkami.On nepotrebuje mamu.Tu uz ma.On potrebuje partnera a to mu ty dat nevies.Myslis,ze robis dibre,lebo ho lubis?ale toto nie je laska.Je to vazenie.Hlasit kazdy svoj krok kde som a s kym a preco...necudujem sa mu ze sa tak chova.Vy dvaja ked sa aj rozidete,ty budes svojou opicou laskou obmedzovat kazdeho.A tlacit chlapa do zasnub a svatby...Povol,lebo ti utecie.Daj mu dychat aby sa rad za tebou vracal.V opacnom pripade sa bude vzdy citit ze sa vracia na vysluch a nie ku partnerke.V takychto situaciach chlap vzdy riesi vztah unikom.Si este mladunka,vztah nie je o kontrolovani ale zdravom respektovani.
Môj názor je taký, že súhlasím s tým, že váš vzťah nefunguje. Nedôvera a podozrievanie už od začiatku vzťahu je teda dosť o ničom.
Keď ste sa dali dokopy mala si 15. Nebola si už dieťa, ale ani rozumná dospelá. Tým sa človek v dnešnej dobe stáva niekedy pred tridsiatkou v tom lepšom prípade, v horšom ešte neskôr... V minulosti to išlo asi o niečo lepšie, lebo mali ľudia v mladšom veku viac zodpovednosti a zažili si viacej vážnych vecí.
On mal 21, očividne stále nevybujarený.
Máte možnosť skúsiť dospievať spolu, alebo dať pauzu vzťahu a snažiť sa dospieť oddelene. Vzťah a manželstvo nie je nič ľahké. Aby to fungovalo je to náročnejšie než ostatné oblasti života. Vyžaduje si to veľký osobný rast. Boli ste spolu len počas školy. Ako s terajším vzťahom zvládnete stresy pracovné, finančné, neskôr s deťmi...? Ľahšie to nebude než to bolo, práve naopak.
Naviazala si sa naňho v mladom veku a "dospelý" život bez neho ani nepoznáš. To podľa mňa nie je dobré. Si na ňom nezdravo závislá a preto nemáš možnosť rozvíjať svoju osobnosť nezávisle od neho.
Ja by som ti neodporúčala ostať v tom vzťahu. Na tvojom mieste by som bola vďačná, za všetko čo som sa v tom vzťahu mohla naučiť, za jeho lásku, snažila by som sa odpustiť to zlé a išla si zažiť dospelosť a svet bez závislosti na jednej osobe.
Teraz to cítiš inak, asi si to bez neho nevieš prestaviť. No rozchody nie sú ľahké. Môžeš ho naďalej ľúbiť, len by vám prospela sloboda. Milovať druhého znamená aj byť vyspelý, a vy si teraz takúto lásku dať neviete. Že mu ju nevieš dať ty sa nečudujem, bola si mladučká, keď si sa naňho naviazala. No podľa mňa by skutok lásky bol teraz rozchod, lebo svojimi nevyzretými povahami si momentálne ubližujete a neskôr by ste ubližovali vzájomnou nedôverou aj vašim deťom...
Veľa síl a múdrosti pri rozlišovaní...
No tak to je uz horsie, ale stalo sa uz sa neodstane, ty musis vediet ci mu jeho preslapy dokazes odpustit. Mate dost zly vztah a to ste este obaja taky mlady, co bude neskor to si ani neviem predstavit. V prvom rade by si na nom nemala byt tak zavisla, ale naucit sa fungovat aj sama, najst si zaluby a prestat mu vkuse vyvolavat. Nicomu to nepomoze. Co ti vlastne mame radit, ked rozist sa s nim nechces a vztah mate uplne naprd.
"ja som donho zamilovana od kedy sme sa prvy krat stretli nenormalne ho milujem a nedokazem si predstavit bez neho zit" toto je zlé,a na toto doplatíš, uvidíš, hlavne, že si nedokážeš predstaviť život bez neho, máš pošliapané sebavedomiadx.zdravie.sk zrejme.
ale bez vetra sa ani listok nepohne....nebola som vecne ziarliva ale na zaciatku sa udiali iste veci ktore ma tak zmenili aj ked neslo o podvod ale nedovera tam vznikla a neviem sa jej zbavit este sme len zacinali spolu chodit a ja som sla na bratovo prve svete vecer odisiel a povedal ze rano sa ozve cakala som neozval sa na obed som mu uz volala nezdvihal...potom sa nakoniec ozval ze bol unaveny a spal ze sa ospravedlnuje potom zamnou prisiel aj s kamosom a jeho kamos sa preriekol ze citujem" sak ta byvala gogo tanecnica bola ok ked prisla kecnut vcera" ja som zareagovala no on povedal ze nie to esye davnoooo stebou som este nebol neboj....a na druhy den v skole mi vravi kamaratka ze preco si neprisla s priatelom na diskoteku ze bol tam s kamosmi....a pritom nemal ziaden dovod klamay lebo vtedy som vsetko akceptovala a brala ok no potom sa nieco podobne opakovalo a to on prisiel za mojou spoluziackou s vinom aby mi nic nevravela....cize takto...a ja som mu to potom vratila a dokola ako male deti....ale len rok...ale tie 3 boli fajn len nechapem preco ma klame aj v uplne obycajnych veciach....nechapem...
Keď niekoho miluješ, tak chceš pre neho dobre. Ale ty ho nemiluješ naozaj, ty si na ňom iba závislá. Chceš ho pre seba samu, nerozmýšľaš nad tým, či je mu s tebou dobre. Kto ľúbi, dáva inému slobodu. Toto nie je láska.To je sebectvo.