Túto tému zakladám pre všetkých ktorí sú na tom podobne ako ja: pred štyrmi rokmi som od svojho prvého partnera v živote dostala darček v podobe genitálneho herpesu. Následne sa mi zrútil svet. Mám za sebou liečbu u gynekológa, imunológa, dvoch bylinkárov v Čechách, jedného liečiteľa na Slovensku. Bola som aj u súkromnej gynekologičky, ale nepomohlo mi nič. Na zahraničných stránkach čítam veľa o tom, že nielen herpesy, ale aj HPV a všelijaké ureaplazmy atď, že to je nový trend dnešného sveta a že takýmito nákazami trpí obrovské množstvo ľudí. Nechápem kde sa to zobralo a či sa s tým dá vôbec niečo robiť.
Ak máte niekto dobrú skúsenosť a vyliečili ste sa, dajte sem tipy, stále som optimistka a nemienim sa zmieriť s tým, že je to už navždy ako mi povedala gynekologička.
Novodobé pohlavné nákazy
opravujem ani kondóm nieje 100% ochrana.. !!!
ani kondóm nieje 10% kedže môže prasknúť !!!!
najlepšia je vernosť a nulová promiskuita a ísť na testy s novým partnerom !
Súhlasím s viktorioubb ja by som tiež nemal sex s frajerkou bez kondomu kedže ex bola fantastická herečka a podvádzala ma bohužial už tiež neuverím žiadnej babe na 100% . Človek čo sa miluje bez ochrany je blázon naozaj dať si ochranu nič nestojí a zachráni to veľa. Kamarátka je tiež hiv pozitívna a chodí ako telo bez duše má depresie a ťažko to znáša. Nakazila sa od manžela a odvtedy je z nej iný človek. Vždy ked sa s ňou stretnem uvedomím si aké je dôležité chrániť sa. Kondom vám môže zachrániť zdravie a to zato stojí.
dostat HIV na SK je pomaly ako vyhrat v loterii? je sice pravda ze Sk patri co sa hiv tyka ku krajinam kde je obeti najmenej ale ludia si svojim nezodpovednym spravanim o to koleduju a neznamena to ze niesme v riziku.. nikdy totiz nevies co tvoj frajer/frajerka prave robi s kym je a to hovori ako jedna z ,,mala ,, pozitivnych.. pri svojej pozitivite som si uvedomila ze nesmies nikdy nikomu verit a tuto osvetu budem sirit ako najviac sa bude dat aby sa ludia vyvarovali toho ze budu dozivotne na liekoch a mohli sa tomu vyhnut
ovečka ty si ale trdlo, dnes je práveže oveľa väčšie riziko ako v minulosti aj lekári upozorňujú že stúpa počet nakazených ľudí hiv. Muži sú čoraz väčší kurevníci či slobodní či ženatí veľa z nich využíva služby prostitútok buď tých od cesty alebo z verejných domov. A najmä tí ktorí cestujú za prácou mimo domova alebo aj na služobné cesty. Je im jedno že ich doma čaká frajerka či manželka. Ak im vták stojí tak sa im múti aj ten malý kúsok rozumu čo majú v hlavách.
ženám tiež čoraz menej slovo vernosť nič nehovorí. Ak by tomu tak nebolo nestúpal by počet ľudí ktorí sa rozvádzajú. Poznám lekára ktorý je už ženatý už druhykrát a prečo lebo je to kurevník ktorý si nevie udržať vtáka v nohaviciah. Má deti s troma ženami. S dvoma manželkami a jednou len tak mimo manželstva. A to má len 38 rokov. Voláme ho Boris Kollár :-D
sk.wikipedia.org L-lysine (lyzín)
Pohlad antivirotika sa mozu brat aj dlhodobo, vsak ti co maju HIV ich beru cely zivot a nijak vazne im neublizia. Ako je pravda, ze nejake neziaduce ucinky mozu mat, ale oni ich brat musia. Ked budes brat antivirotikom jeden rok napr., tak to nijak negativne neovlyvni tvoje zdravie. Ale je dobre si posilnovat imunitu, najlepsie je, ked si s tym virusom dokaze poradit telo samo.
A L-lysine nie je ziaden liek, je to aminokyselina, takze nema ziadne neziaduce ucinky. Kupis to hocikde, na internete, v lekarni, samozrejme bez receptu.
Pohlad ako casto sa ti ten herpes vracia?
nick ako no mohol jej byt neverny, ale nemusel. Mohla to od neho dostat, ked jej robil oral a zrovna mal herpes na pere. Ono niektorym ludom sa vyhodi len taky malicky herpes, ze ho ani nie je vidno skoro, ale infekcny je vzdy. A dalsia moznost je, ze to dostala sama od seba. Mohla mat herpes vyhodeny na perach, pricom vtedy je velmi dolezite dodrzovat hygienu. Mohla sa pri umyvani dotknut tvare a toho herpesu a potom si umyt pohlavne organy. Alebo z uteraka, najskor si do neho utrela tvar a potom sa utrela cela. Moznosti je viac ako to mohla chytit, nemusi byt nutne jej muz vinny. Pri herpese na ustach je potrebne dodrziavat velmi prisnu hygienu, pouzivat antibakterialne a antivirusove mydla a nechat ich na rukach nejaku chvilu posobit. Lebo herpes je velmi agresivny virus. Uteraky nestaci prat na 40, treba zvolit co najvyssiu teplotu, aby sa virus znicil.