Novodobé pohlavné nákazy

Príspevok v téme: Novodobé pohlavné nákazy
Pohľad

Túto tému zakladám pre všetkých ktorí sú na tom podobne ako ja: pred štyrmi rokmi som od svojho prvého partnera v živote dostala darček v podobe genitálneho herpesu. Následne sa mi zrútil svet. Mám za sebou liečbu u gynekológa, imunológa, dvoch bylinkárov v Čechách, jedného liečiteľa na Slovensku. Bola som aj u súkromnej gynekologičky, ale nepomohlo mi nič. Na zahraničných stránkach čítam veľa o tom, že nielen herpesy, ale aj HPV a všelijaké ureaplazmy atď, že to je nový trend dnešného sveta a že takýmito nákazami trpí obrovské množstvo ľudí. Nechápem kde sa to zobralo a či sa s tým dá vôbec niečo robiť.
Ak máte niekto dobrú skúsenosť a vyliečili ste sa, dajte sem tipy, stále som optimistka a nemienim sa zmieriť s tým, že je to už navždy ako mi povedala gynekologička.

čaro

Určite nie výstrelok. ale genitálne herpesy boli v minulosti véééľmi zriedkavé, ak vôbec nejaké boli. A neboli ani HPV atď. Myslím že zakladateľka témy chcela povedať, že dnes trpíme na iné pohlavne prenosné choroby ako naši rodičia a prarodičia. Neviem čo sa vtedy prenášalo pohlavným stykom, možno len syfilis. Aspoň o žiadnej inej pohlavnej chorobe som nepočula. Ale možno nejaké boli, neviem. Dnes sa pohlavne prenáša veľa nepríjemných baktérií a vírusov. A škodia možno viac ako tie bývalé ochorenia. Lebo nie sú také výrazné a ubližujú človeku ani o tom nemusí vedieť.

Moireal

Zuzicka, no nic moc hentake chovanie. Aj tak tvoje zdravie zavisi predovsetkym od teba, je to tvoje telo a tvoje rozhodnutia....
Mozno si zahatala cestu niekomu, kto tu pomoc potreboval ovela viac....

Zuzička32

RiaMala berie ale stále menej a menej. Hlavne tá sekretárka neobjedná každého. Ja som sa k nej dostala takým menším podvodom: napísala som sekretárke že som telefonovala s pani Albertovou a ona mi kázala napísať sekretárke že aby mi dala termín. Tá sekretárka má toho veľa a určite si neoveruje či naozaj niekto s pani Albertovou telefonoval. Takže mi fakt dala hned termín. Potom som už o tom čušala, bola som rada že možem príst. A pani Albertová sa ma na nič nepýtala takže o ničom určite ani nevedela. Viem že to neni fér ale mala som vážny problém a chcela som mať istotu že sa k nej dostanem.

RiaMala

Veci ako herpes sa musia liečit znútra. Musí sa liečiť celý človek.
L-lysin je liek s vedlajšími účinkami. Spôsobuje žalúdočné problémy, zvýšenie cholesterolu, žlčové kamene. Nemôžu ho užívať tehotné a dojčiace ženy. Ked je človek napadnutý takýmto vírusom má čo robiť aby sa dal do poriadku a nie si ešte zaťažoval telo dalšími vedlajšími účinkami z nejakého lieku.

RiaMala

Borela, je to dobrý tip, ale pani Albertová už končí s praxou. Je na dôchodku. Neviem či ešte berie nových pacientov. Ale skôr nie ako áno.