Túto tému zakladám pre všetkých ktorí sú na tom podobne ako ja: pred štyrmi rokmi som od svojho prvého partnera v živote dostala darček v podobe genitálneho herpesu. Následne sa mi zrútil svet. Mám za sebou liečbu u gynekológa, imunológa, dvoch bylinkárov v Čechách, jedného liečiteľa na Slovensku. Bola som aj u súkromnej gynekologičky, ale nepomohlo mi nič. Na zahraničných stránkach čítam veľa o tom, že nielen herpesy, ale aj HPV a všelijaké ureaplazmy atď, že to je nový trend dnešného sveta a že takýmito nákazami trpí obrovské množstvo ľudí. Nechápem kde sa to zobralo a či sa s tým dá vôbec niečo robiť.
Ak máte niekto dobrú skúsenosť a vyliečili ste sa, dajte sem tipy, stále som optimistka a nemienim sa zmieriť s tým, že je to už navždy ako mi povedala gynekologička.
Novodobé pohlavné nákazy
Určite nie výstrelok. ale genitálne herpesy boli v minulosti véééľmi zriedkavé, ak vôbec nejaké boli. A neboli ani HPV atď. Myslím že zakladateľka témy chcela povedať, že dnes trpíme na iné pohlavne prenosné choroby ako naši rodičia a prarodičia. Neviem čo sa vtedy prenášalo pohlavným stykom, možno len syfilis. Aspoň o žiadnej inej pohlavnej chorobe som nepočula. Ale možno nejaké boli, neviem. Dnes sa pohlavne prenáša veľa nepríjemných baktérií a vírusov. A škodia možno viac ako tie bývalé ochorenia. Lebo nie sú také výrazné a ubližujú človeku ani o tom nemusí vedieť.
lol to akoze herpes je novodoby vystrelok presne ako homosexualita???
Vsetci potrebujeme pomoc. Tak nech ti aj pomoze.
Nemala som inú možnosť. Ja tiež potrebujem pomoc.
Zuzicka, no nic moc hentake chovanie. Aj tak tvoje zdravie zavisi predovsetkym od teba, je to tvoje telo a tvoje rozhodnutia....
Mozno si zahatala cestu niekomu, kto tu pomoc potreboval ovela viac....
RiaMala berie ale stále menej a menej. Hlavne tá sekretárka neobjedná každého. Ja som sa k nej dostala takým menším podvodom: napísala som sekretárke že som telefonovala s pani Albertovou a ona mi kázala napísať sekretárke že aby mi dala termín. Tá sekretárka má toho veľa a určite si neoveruje či naozaj niekto s pani Albertovou telefonoval. Takže mi fakt dala hned termín. Potom som už o tom čušala, bola som rada že možem príst. A pani Albertová sa ma na nič nepýtala takže o ničom určite ani nevedela. Viem že to neni fér ale mala som vážny problém a chcela som mať istotu že sa k nej dostanem.
tak samozrejme nie kazdemu sadne vsetko :) mne lysin pomohol :)
Veci ako herpes sa musia liečit znútra. Musí sa liečiť celý človek.
L-lysin je liek s vedlajšími účinkami. Spôsobuje žalúdočné problémy, zvýšenie cholesterolu, žlčové kamene. Nemôžu ho užívať tehotné a dojčiace ženy. Ked je človek napadnutý takýmto vírusom má čo robiť aby sa dal do poriadku a nie si ešte zaťažoval telo dalšími vedlajšími účinkami z nejakého lieku.
L-lysine je na herpes fantázia ! odporúčam!
Borela, je to dobrý tip, ale pani Albertová už končí s praxou. Je na dôchodku. Neviem či ešte berie nových pacientov. Ale skôr nie ako áno.