Novodobé pohlavné nákazy

Príspevok v téme: Novodobé pohlavné nákazy
Pohľad

Túto tému zakladám pre všetkých ktorí sú na tom podobne ako ja: pred štyrmi rokmi som od svojho prvého partnera v živote dostala darček v podobe genitálneho herpesu. Následne sa mi zrútil svet. Mám za sebou liečbu u gynekológa, imunológa, dvoch bylinkárov v Čechách, jedného liečiteľa na Slovensku. Bola som aj u súkromnej gynekologičky, ale nepomohlo mi nič. Na zahraničných stránkach čítam veľa o tom, že nielen herpesy, ale aj HPV a všelijaké ureaplazmy atď, že to je nový trend dnešného sveta a že takýmito nákazami trpí obrovské množstvo ľudí. Nechápem kde sa to zobralo a či sa s tým dá vôbec niečo robiť.
Ak máte niekto dobrú skúsenosť a vyliečili ste sa, dajte sem tipy, stále som optimistka a nemienim sa zmieriť s tým, že je to už navždy ako mi povedala gynekologička.

daad

Presne ako povedal uzivatel dermaventerolog, bol som panic v 25tke a nezvladol som to, a isiel za k. Potom sa mi to stalo navykom. Nakoniec som mal z toho ine problemy, ale nie s k, ale z takej radodajky, tie su este horsie, nez k. Cele roky mam teraz problemy, az potom mi trklo, ze i jeden sex moze zabit.
Nedajte sa oklamat, a zobrat si panictvo, cistotu a kaslite na sex. Laska je krajsia. Boh nas stvoritel, keby chcel, aby sme mali sex, tak je to bezpecne
Aj pri oralnom sexe, sa prenasa kadeco, co clovek ani nevie, virusy, jednobunkove parazity, trichotomy, prvoky, spirochety... z tychto veci clovek ochorie chronicky postupne, kludne aj za 10 rokov. Ani nevie, ze je to z nejakeho sexu spred rokov, alebo od sexualneho partnera, ktoreho mal pred rokmi.
Je to vsetko sodomia, pred cim varuje nabozenstvo, ostante zit pre lasku a deti, a na sex kaslite. Nestoji to za to. Este raz, keby to bolo bezpecne, Boh by to spravil tak, aby to bolo bezpecne a od prirody nehrozili ani deti, ked sa to vymkne spod kontroly. Ocividne to nieje na hranie.
Viem, ze vam berem drogu, moja to bola tiez. Ale to preto, ze tato spolocnost MA NAKAZILA sexualizaciou, ktoru siria na mladych. Ked by to malo byt podla Boha, tak by na Vas mali sirit lasku, a sex si setrit na deti. A tak ja tak cinim a som jednoznacne proti Sodome Gomore
www.youtube.com
aj ked ma ukamenujete, laska je krajsia.
Stoji vam za to, znicit si cely zivot sexom? Pri kazdom sexe je riziko. Stoji to za to? Tie problemy budu s vami aj v starobe, ked uz sex nebudete chciet... nestoji.

Miluška

Verim tomu že som sa herpesu navždy zbavila. Nemala som ho 5 rokov a medzitym som bola aj chora a vyčerpana som stale z mojej blbej roboty. Predtym som ho mala každu chvilu. Neverte nikomu kdo vam povie že už sa toho nikdy nezbavite. Pani Albertovu by mali na rukach nosit za jej obetavost ja jej nikdy nezabudnem čo pre mna urobila a netika sa to len herpesu. Škoda že je už taka stara ju by mali naklonovat. Lebo som sa za cely svoj život nestretla s inym takym človekom čo by takto pristupoval k svojim pacientom.Mam s nou kontakt stale a vždy si najde čas odpisat na moj mail. Neviem si predstavit kolko ludi jej takto piše a ona na nich nezabuda. Je to zlaty, zlaty človek.

Mesačný princ

najmama.aktuality.sk

čo sa tejto choroby týka, tak ju kľudne môžete chytiť niekde na verejných toaletách či v MHD...

Takže by som to nevidel vždy ako zlyhanie partnera.

0vecka

viktoriabb dostat HIV na SK je pomaly ako vyhrat v loterii.. ta sanca je minimalna... nema zmysel sa tym zaoberat...

inak sranda zhodou okolnosti som si dal v piatok spravit testy na HIV som zvedavy :)

viktoriabb

ani to ze je niekto zenaty neznamena ze neni napriklad hiv pozitivny.. hlavne muzi maju napriklad v hiv pozitivite vyrazny naskok u nas na Sk.. kazdy kto ma v sebe aspon trocha zodpovednosti a svedomia by mal vzdy pouzivat ochranu a ked uz sa stalo ze ma clovek s niekym nechraneny sex dat sa otestovat ... je to maximalny hnus voci partnerke ci partnerovi vykaslat sa nato

bradavic

nick Ako
tvoja segra mohla spat len so svojim muzom, otazne je s kym okrem nej spal on?
nick Ovecka
preco prave kolegynu by mal fiknut? Mohol aj susedu :-D
ja mam susedu co svoju manzelku podvadza so susedou ktora sa k nam len pred nedavno nastahovala. Taka mlada buchta prsnata rozvedena.

ako?

never tomu. ten na ustach mozes dostat aj v restike ked niekto neumyl dobre pohar, ale ten na ftacikovi dostanes len ked ti zaleti do cudzieho hniezda.

0vecka

ako? no ako tak ze fikol kelegynu na WC..

ale ne ... aj ja som mal herpes ale nie genitalny a to som ftedy s nikym nespal... tusim herpes je bodona vec ako bradavice.. proste to ma vela ludi ale prejavi sa to len obcas..