Novodobé pohlavné nákazy

Príspevok v téme: Novodobé pohlavné nákazy
Pohľad

Túto tému zakladám pre všetkých ktorí sú na tom podobne ako ja: pred štyrmi rokmi som od svojho prvého partnera v živote dostala darček v podobe genitálneho herpesu. Následne sa mi zrútil svet. Mám za sebou liečbu u gynekológa, imunológa, dvoch bylinkárov v Čechách, jedného liečiteľa na Slovensku. Bola som aj u súkromnej gynekologičky, ale nepomohlo mi nič. Na zahraničných stránkach čítam veľa o tom, že nielen herpesy, ale aj HPV a všelijaké ureaplazmy atď, že to je nový trend dnešného sveta a že takýmito nákazami trpí obrovské množstvo ľudí. Nechápem kde sa to zobralo a či sa s tým dá vôbec niečo robiť.
Ak máte niekto dobrú skúsenosť a vyliečili ste sa, dajte sem tipy, stále som optimistka a nemienim sa zmieriť s tým, že je to už navždy ako mi povedala gynekologička.

Borela

Pohlad vyskusala si aj Lubu Albertovu? Lebo podla mna je to u nás jediný človek čo nielen lieči ale aj vylieči. Nemala som síce herpesy nikdy ale zato som schytala niečo možno ešte horšie ako ty. Totiž boreliozu. Neviem či vieš čo to je ale následky sú podobné tiež to položí celého človeka postupne. Keby som bola ostala na antibiotikach tak teraz mam možno boreliu trocha potlačenu ale zato čreva v keli a bohvie či by som to bola ustála. Čo ale čítam na roznych fórach tak mnohym ludom antibiotika nepomohli aj ked ich brali dlhodobo.

Pohľad

lolinka, toto všetko čo píšeš mám za sebou. Isoprinosine sa nesmie brať dlhodobo, povedala mi to sama imunologička. Je to dlhoročná priateľka mojej mamy, tak asi mi nechcela zle. Neodporúčala mi ani dlhodobo užívať anti-vírusové lieky. Brala som aj Wobenzym, nič nepomohlo. Brala som aj Biobran. Sú to všetko drahé veci ale neúčinkuje to u každého a hlavne účinok nie je dlhodobý. Bola som aj u p. Dedíka, asi rok som k nemu chodila, tiež to stálo dosť tie ustavičné kontroly a pitie tých jeho "liekov". Aj všelijaké čaje som pila, celé hektolitre. Kto čo poradil. Bola som aj u známych liečiteľov v Čechách. Takže nemôžem povedať že som sa nesnažila. Ale zatiaľ som sa toho nezbavila. Verím ale že niekde musí byť liek ktorý mi pomôže. Možno na každého platí niečo iné, ja sa nevzdávam. Keď čítam informácie zo zahraničných stránok, hlavne lekárskych, bojím sa nechať si ten vírus v tele lebo to časom spôsobí veľa ďalších a oveľa horších zdravotných problémov.

lolinka

Ja som brala aj výživové doplnky, L-lysine a výťažok z grapefruitových semienok, neviem povedať, nakoľko mi čo zabralo, ale fakt je, že stav sa postupne zlepšoval až sa herpes prestal objavovať úplne.

lolinka

To je mi ľúto, že si mala takú smolu a nakazila sa od svojho prvého partnera. Ale nemusíš vešať hlavu. Ono je síce pravda, že keď ten vírus už raz máš v sebe, už sa ho nezbavíš a zostane v tebe navždy. Ale na druhej strane, keď si budeš posilňovať imunitu, tak ho môžeš potlačiť natoľko, že sa ti bude vracať už len raz za veľmi dlhú dobu, alebo už nikdy. Ja som si s herpesom vytrpela veľmi veľa, hoci ja ho mám na ústach, ale je to skoro ten istý vírus. Mala som obdobie, keď som mala tak pošahanú imunitu, že sa mi herpes objavoval 1-2x do mesiaca. Bolo to hrozne zúfalé obdobie. Dobrá správa je, že aj telo, tvoj imunitný systém sa naučí sám s touto pliagou bojovať. Na začiatku sa u mnohých (aj u mňa) objavuje herpes dosť často, neskôr je to stále zriedkavejšie. Môžeš brať antivírusové lieky, majú dobrý účinok, keď ich ale berieš dlhodobo. Čítala som jeden prípad, keď mal niekto stále opakujúce sa herpesy, potom bral rok antivírusové lieky vkuse a ďalšie roky to už nebral, napriek tomu už ani raz nemal herpes. A potom je tu liek, ktorý zvyšuje bunkovú imunitu, teda tú, ktorá je potrebná pri boji s herpesom, Isoprinosine, ten som brala aj ja. Je ho ale tiež nutné brať dlhšiu dobu, aspoň pár mesiacov. Nemá žiadne nežiadúce účinky, aspoň ja som žiadne nemala. Stav sa mi postupne zlepšoval, herpes som mala stále menej často, vždy keď sa aj vyhodil bol menší a menší a nakoniec sa prestal vyhadzovať úplne.