Túto otázku si kladiem takmer každý deň. Prečo ma nikdy nikto nedokázal milovať?
Od okolia neustále počúvam slová o tom, aká som vraj veľmi krásna, milá, pôvabná.....Ale popravde môžem tomu uveriť, keď mi všetci neustále hádžu polená pod nohy, ľudia ma nemajú radi... A muži už vôbec nie. Najmä v spoločnosti ma obchádzajú, dokonca si zo mňa robia žarty - a nie také, ktoré by som dokázala prehryznúť, ale také, ktoré naozaj zabolia...
Vo všeobecnosti - ak sa na mne nemôžu zasmiať, ignorujú ma a úplne prehliadajú.Neviem, niečo zlé vyžarujem? Ja už neviem čo mám robiť...
Prečo ma nikdy nikto nedokázal milovať...?
Nebesa, ved si nadherna :)) fotka vyzera ako z nejakeho plesu, lebo mas pekne upravenr vlasky a saty. Aj kazsy den si pekne upravuj vlasy a bude to super. Takze preto ze nemas vztah, za to vzhoad nemoze kedze si krasna. Skus pracovat na spravani :)
Uf Elisa, obdivujem ze si sem dala svoju fotku :-/ Hm, nemyslim ze by si bola skareda, asi to nebude iba o krase. Ja verim, ze clovek moze pritahovat/odrazat okolie aj svojim vyzarovanim a spravanim. A hoci nerobi nic zle aj sa snazi, niekedy sa obklopuje ludmi s ktorymi si jednoducho uplne nerozumie.
Nabuduce sa nenechaj blbymi recami znechutit, fakt nie si strasidlo aby si nemohla mat aspon trosku zdraveho sebavedomia :) Ber to tak, ze medzi nich povahovo nesedis. Co tak zmenit kolektiv?
Už som tu videl veľa výziev aby autorka zverejnila svoju fotku a ja som si myslel, že to sa nikdy nestane...
Dnes sa to stalo a stojí to za to.
lkdaôsk - takúto babu v živote nezbalíš.
Ahoj, ak je to ozaj taký problém ako vravíš, tak to môže byť vážnejšie ako si myslíš. Poznal som jedno dievča pred tromi rokmi, iba kamarátsky, mala 21rokov a fakt bola pekná. Nakoniec aj ty si pekná. Ešte nikdy nemala frajera a to sa stretávala s chalanmi. Poradil som jej jednu výbornú vedmu - pani liečitelku a bolo jej odkázané, že je prekliata. odmalička, ako sa narodila. Vlasný otec ju preklial, lebo ju nechcel, chcel chlapca. To sú už detaily, nejdem to tu rozpisovať.Laura jej pomohla sa odkliať a začať normálne žiť....
Dôležité čo som ti chcel poradiť, je kontakt na tú liečitelku: www.liecitelka-laura.sk
Nooo tak skus sa pohybovať medzi luďmi čo nenosia slnečne brejle alebo nie su slepí a ocenia tvoju krasu :)
Ospravedlňujem sa, ak to vyznelo, že si o sebe myslím že som pekná, alebo niečo podobné, skôr naopak, len som tým chcela vyjadriť kontrast medzi tým čo mi mnoho ľudí povedalo a čo mi vyvracia to správanie mužov ostatného okolia... :/ Ja si to rozhodne o sebe nemyslím a tak sa vždy radšej držím niekde v rohu, aby to nebolo ešte horšie :-)
A ďakujem za každý názor, vážim si ho :-)
HowDoesItFeel, neviem či som neurobila chybu, keď som sem svoju fotku dala, tak dúfam že po zhliadnutí mojej fotky neoľutuješ, že si tú fotku chcela :-)
lkdaôsk - ty by si mohol byt uzitocny
Autorka pise ze muzi:
"si zo mňa robia žarty - a nie také, ktoré by som dokázala prehryznúť, ale také, ktoré naozaj zabolia..."
ty si dokaz, ze pise pravdu. Mohol by si vysvetlit co ta viedlo k tomu napisat tu hned 3 idiotske prispevky?
cierne kote
..napisane to bolo ako pravda nie ako urazka. Ked ona napise ze jej kazdy keca aka je krasna,mila a neviem co a napriek tomu nema frajera a vsetci od nej bocia a muzi sa jej strania tak asi aka je pravda podla teba?
howdoeslfeet
...nesuhlasim s tebou, poznam par dievcat a zien ktore su krasne a predsa si na facebook, twitter ci pokec svoju fotku nedaju. Su krasne v tvari ale jednoducho nechcu tam zverejnovat svoje foto. A poznam skarede baby s velkymi tucnymi nosmi, krivimi a velkymi zubami ci s predkusom, obocim ako od chlapa hrubym, tucnym xichtom ci vyrazkami v tvari, dioptriami silnymi a predsa si tam tu fotku vycapnu aj niekolko naraz. O tom to nieje..
Pozri, ja som skareda ako noc a nikto ma nikdy nechcel a nikdy nebude. Co uz, aspon mi ziaden idiot nezlomi srdce.
Musis vediet ci si pekna, skareda alebo nieco medzi. Kazdy vie aky je a podla toho sa sprava. Pekny si moze dat milion fotiek na fb, zalozit si instagram a take hovadiny, lebo vie ze tam nebudu komenty typu:skareda,...
Zas skaredy byva uzavretejsi, vacsinou, a nedava vela fotiek verejne. Tak sa pozri do zrkadla alebo nam posli foto a posudime :) alebo skus sa namalovat, natocit vlasy, pekne oblecko a uvidis. Ale tu foto by si mohla poslat. Ked si ludia daju fotky na instagram, fb.. tak preco nie aj sem? :)
lkdaôsk neviem či si muž, či žena, ja som žena, ale povieš dačo také mne a takú ti vytnem, že sa ti v hlave začne točiť do správnej strany. A možno ti práve toto chýba, jedna poriadna otcovská, lebo mi prídeš ako jedno arogantné namyslené dieťa. Ak už nie si dieťa, ale dospelý/á, tak potom ťa ľutujem, dvíhať si svoje ego urážaním iných je skutočne najlepší spôsob, ako ukázať, čo si zač. Nemáš ani šajnu, kto je a ako sa cíti autorka témy, ani ako vyzerá. Beriem, že sa možno vyjadrila zle o tom, keď napísala, že ju považujú za peknú a možno to vyznelo sebavedomo, ale takto sa máš vyjadrovať?
Autorka témy...neexistuje, že ťa nikto nemá rád a nikomu sa nepáčiš, je to zariadené práve tak, aby sa nám nepáčilo všetkým to isté. Ani mňa ľudia nemajú veľmi radi, ale skôr kvôli povahe, ako mi bolo povedané a ja na rozdiel od teba pekná nie som. Ja neviem, lebo nie som veľmi expert na medziľudské vzťahy, ale malo by to byť tak , že ak ťa niekto nemá rád a zaškatuľkuje ťa len na základe vzhľadu, stoja ti takíto ľudia za to, aby si sa kvôli nim trápila?