Prečo ma nikdy nikto nedokázal milovať...?

Príspevok v téme: Prečo ma nikdy nikto nedokázal milovať...?
Elisa1

Túto otázku si kladiem takmer každý deň. Prečo ma nikdy nikto nedokázal milovať?
Od okolia neustále počúvam slová o tom, aká som vraj veľmi krásna, milá, pôvabná.....Ale popravde môžem tomu uveriť, keď mi všetci neustále hádžu polená pod nohy, ľudia ma nemajú radi... A muži už vôbec nie. Najmä v spoločnosti ma obchádzajú, dokonca si zo mňa robia žarty - a nie také, ktoré by som dokázala prehryznúť, ale také, ktoré naozaj zabolia...
Vo všeobecnosti - ak sa na mne nemôžu zasmiať, ignorujú ma a úplne prehliadajú.Neviem, niečo zlé vyžarujem? Ja už neviem čo mám robiť...

Mädel

aj keď o pekné dievčatá zvyčajne prejaví záujem viac mužov, vzhľad často neurčuje kto je aký príťažlivý/sympatický. Ci na strednej alebo výške patrili k obľúbeným babám aj úplne obyčajné dievčatá, niekedy tak povrchne povedané ani nie pekné. väčšinou prevazovala povaha - priateľskost, zabavnost, zdrave sebavedomie, otvorenost...
nepoznám ta osobne, neviem cim to môže byť. mozno si to časom sama uvedomis, lepšiesa spoznas. ak máš úprimnúa Dobrú priateľku, spýtaj sa jej.

livingdead

A mimochodom taktiez som introvert. Niekedy ma ludia unavuju a ja iba potrebujem byt chvilu sam a nabrat sily ale oni si to vysvetluju ze na nich kaslem a podobne. Mam dosrane detstvo a mladost a neviem ci ma tie nasledky nebudu prenasledovat az do smrti. Uz s tym bojujem pridlho a ked sa to aj zlepsuje je to narocne jak hovado. Uz niekedy nevladzem a v poslednom obdobi pomyslam nad samovrazdou. Nikomu o tom nehovorim lebo aj tak nie je poriadne komu a ludia neradi pocuvaju take reci.
Niekedy sa citim tak unaveny zivotom ze by som to nenazyval ani depresia ale vyschnuty ako pust. Prazdny, vyschnuty, uz to nie je ani beznadej lebo beznadej boli. To je proste stav bez energie, len fungovanie zo zotrvacnosti. Tolko krat sa iba pretvarujem ze mam dobru naladu. Niekedy sa si ju aj nechtiac navodim, a to je dobre, ale konstantne dlhodobo som v riti.
A neviem preco to pisem....

livingdead

Dam ti priklad na sebe. So mnou a s ludmi je to ako na hojdacke. Raz mi to s nimi ide inokedy nie. Zalezi od mojej nalady a toho ako sam seba vnimam alebo ako ich vnimam. Zvyknem ludom nedoverovat a rychlo sa v nich sklamat potom ich proste zavrhnem aj ked po case toho lutujem. Inokedy som v pohode a mam s nimi fajn vztahy. Casto mam aj depresie a oni si to vysvetluju ako chlad, nevsimavost, ignoracia, mozno az povyseneckost. Pritom sa citim uplne nahovno. Casto sa tak bojim sklamania alebo ze ma neprijimu takeho aky som, ze aj ked sa snazia skamratit v pripade rovnakeho pohlavia alebo sa snazia nadviazat vztah v pripade opacneho pohlavia tak to nejde. Uz dva roky som bez priatelky a takymto sposobom som od seba odohnal niekolko zien mladsich aj odo mna trosku starsich. Ja tak strasne neverim ze by mohol niekto lubit mat rad ze som skoncil celkom osamely. A niekedy som sam sebou a vidim ze ludia ma beru ale velmi casto iba cosi hram. Naucil som sa byt velmi dobry klamar a manipulator. Niekedy zlyham ale uz sa mi stalo ze som oklamal a zmanipuloval aj skuseneho psychologa. Niekedy mi ludia chybaju inokedy ich neznesiem. Ako na hojdacke. Raz ma beru a maju radi moju pritomnost inokedy sa mi vyhybaju alebo sa na mna pozeraju ako keby som bol mimo a casto sami nechapu. Neraz som pocul od niektorych ze nevedia vlastne aky som. Neraz sa mi stalo ze zena ktorej som sa pacil isla po mne a ja som bol do nej po usi zblazneny a tuzil po laske a najradsej by som ju vystiskal si myslela ze ju odmietam a nemam zaujem. Za posledne dva roky som tak odohnal cca 5 zaujemkyn. Dobre nahovno toto.
Takze tu mas trosku extremny priklad toho ze ako na spravani zalezi a ze aj ked by ma ludia brali mali radi chceli spoznat tak ich k sebe nedokazem niekedy pustit a zmätiem ich.
Nevravim ze takto je to aj u teba ale pouvazuj.

Mesačný princ

Elisa1 - čo vyžaruješ, tak to aj priťahuješ. Popremýšľaj prečo sa ti vždy opakuje v živote to isté? Je to ťažké a ani ja som neprišiel nato, prečo odo mňa ľudia doslova utekajú aj po pár hodinách. Ale tak ak na to prídeš, už nikdy v živote nebudeš mať žiaden podobný problém :)

Moireal

Hm, mna ludia tiez nemaju radi a spravaju sa ku mne podobne ako k tebe. Jedine, co mi dava zmysel, je skratka zla karma a hoci neviem zaco vsetko som si vysluzila take spravanie od nich, musi to byt daco mega zle. Hlavu hore, aj ked som ta tymto asi velmi nepodporila. Si velmi sympaticka na tej fotke, takze pekna si urcite ako ti uz povedali.
Zacni skumat, co moze byt vsetko pricinou. Ale sadni si k tomu a zaujmi neutralny postoj, lebo ked si emocne na dne, nevidis realne priciny. Skus sa zrelaxovat a pripadne si vypisat na papier, co moze byt pricinou a ver ze pricin moze byt naozaj mnoho, nielena zla karma.
Mozno ta ako malu odstrkovali, ignorovali a podkopavali tvoje sebavedomie. Musis rozvijat veci, ktore budu na tebe pozitivne a budu faktom, ci ich niekto zvonka oceni ci nie. Vyzor mas v poriadku, popracuj na tych neviditelnych veciach, zanechaj po sebe stopu, to ti doda sebavedomia a uz sa nebudes citit tak znicena chovanim druhych. A aj ked ti vzdy bude zalezat na tom, co si druhi myslia, uz ta to nebude tak tahat dole.:)

Filip TT

lsdaôsk - to co pises, nie je uplne od veci, ale vyzera to tak, ze na toto dievca prenasas sklamanie ci frustraciu z tvojho vztahu. To je mozno skoda, lebo ked budes pristupovat k zenam takto zatrpknuto, prepasies aj prilezitost na vztah s dievcinou, ktora by za to stala.

chapemta777

Ludia,co tak zalozit skupinu pre introvertov?
Viem,ze toto nie je zoznamka, ale myslim,ze by to tu pomohlo viacerym.
Kazdy by pridal orientacne, odkial je a pridal nejaky svoj kontakt.
Co si o tom myslite?

john doe

šmária milan tieto tvoje 100% tvrdenia si nechaj pre seba.
1. sú chlapi ktorí si nedôverujú a tak ženu ktorá ich priťahuje radšej neskúšajú zbaliť. a žial sú medzi nimi rôzne typy. niektorí sú slušní a inteligentní a iní sú primitívni. tí primitívni môžu reagovať práve tým výsmechom.
2. cecky. no moj zlatý minimálne za seba môžem povedať že prsia neriešim. jasné že baba sa mi musí páčiť ale ja mám široký rozsah toho aké sa mi páčia. vlastne sa často nechám prekvapiť ktorá ma zaujme, nemám vyslovene vyhranený typ. ale možno je to aj spôsobené mojim vzťahom k umeniu, takže pokial ide o to vizuálne ja sa na všeličo pozerám trošku inak. a to pritom nie som odkázaný na nejake také ktoré nikto nechce. hoci netvrdím že by ma chcela nejaka modelka. proste normálne pekné v pohode baby.
pre mňa osobne je však rovnako dôležitá povaha, názory, uvažovanie, hodnoty. lebo hoc to znie akokolvek romanticky, realita hovorí jasne - dnes a denne sa ludia rozchádzajú lebo hoci si padli do oka, nesadli si povahovo. urobili totiž chybu už pri výbere partnera. ba čo viac, sami so svojou povahou, svojim uvažovaním, názormi, hodnotami nemienia nič urobiť. ani ich nenapadne že by vôbec mali.