Prečo ma nikdy nikto nedokázal milovať...?

Príspevok v téme: Prečo ma nikdy nikto nedokázal milovať...?
Elisa1

Túto otázku si kladiem takmer každý deň. Prečo ma nikdy nikto nedokázal milovať?
Od okolia neustále počúvam slová o tom, aká som vraj veľmi krásna, milá, pôvabná.....Ale popravde môžem tomu uveriť, keď mi všetci neustále hádžu polená pod nohy, ľudia ma nemajú radi... A muži už vôbec nie. Najmä v spoločnosti ma obchádzajú, dokonca si zo mňa robia žarty - a nie také, ktoré by som dokázala prehryznúť, ale také, ktoré naozaj zabolia...
Vo všeobecnosti - ak sa na mne nemôžu zasmiať, ignorujú ma a úplne prehliadajú.Neviem, niečo zlé vyžarujem? Ja už neviem čo mám robiť...

milan.

zameraj sa na chlapov ktorych pritahujes a si presne ich typ, nie opacne. ak niesi ich typ zeny - vyzorovo a povahovo to proste nezmenis
naco potrebujes v zivote chlapov ktory ta ignoruju ?

a vy jej tu nepiste nezmysly typu - vysmievajuta lebo ta nemozu mat....chlap ktory ma zaujem nebude zenu vysmievat ale konat aby ju zaujal a dostal
ona proste zle postupuje a mozno sa precenuje prave u tych chlapov ktorych ona sama nepritahuje a ak im to da este svojim chovanim pocitit, co tu o sebe napisala tym padom ju vysmeju, pretoze si mysli ze ju musia chciet vsetci pretoze je neodolatelna....prve musi zmenit myslenie a techniku vyberu partnera

Mesačný princ

Elisa1 - zvnútra vás spoznáme a potom príde deculo, ešte to tak :D

Do života ti nikdy neprichádzajú nesprávni ľudia ale len tí, ktorí ťa majú niekam posunúť. Buď sú učiteľmi alebo ti zrkadlia. Neviem ktoré je z toho lepšie ale väčšinou sú ti tí, ktorí zrkadlia nepríjemní. Pretože na nich vidíš to, aká si vlastne v skutočnosti ty sama, no odmietaš sa do toho zrkadla pozrieť a priznať si to, že si to skutočne ty.

Napíšem ti len jedno. Nerieš čo bolo a ani to, čo bude. Rieš len prítomnosť a to, čo sa deje teraz. Pomôže ti to vo veľa veciach.

Cariboo

Zdas sa byt celkom rozumna. Ktovie, mozno ta muzi zosiesnuju, lebo ta nemozu mat...?? a v pracovnom prostredi to je aj o konkurencii, sama musis vediet nakolko medzi sebou superite.

milan.

Elisa u muzov to proste tak je - poriadny chlap chce prsatu samicu / samozrejme nie silikonovu kreaturu / az potom sa zaujima o jej povahu :)

zuzovka

Elisa,to je zvláštne prešla som si už vela kolektívov v práci ale nikdy som nezažila aby niekoho doslovne všetci ignorovali alebo sa z neho IBA smiali a veci podobné ako píšeš. podla mňa si asi moc vzťahovačná alebo čo .... a celkovo,prikláňam sa k názoru isdakôsk.
Tiež mam z teba pocit že meleš iba o sebe a to ludí nebaví počuvať, podla mňa je určite chyba v komunikácii a že vyžaruješ niečo čo ludí odpudzuje.
Na kárse určite nezáleží,ved su aj naozaj doslova škaredí ludia a v kolektíve funguju uplne normálne. takže neviem čo riešite vzhlad, vždy robí najviac vyžarovanie,...

Elisa1

Áno samozrejme že som milovala aj milujem, len asi vždy tých nesprávnych ľudí. Napríklad človeka, ktorý mnou tiež pohŕda a jeho ego sa rovná výška Eiffelovej veže :-)

lsdaôsk, hoci to neviem teda objektívne posúdiť, nemám pocit že by som bola namyslená :-) Správať sa k niekomu povýšenecky bezdôvodne len tak, či očakávať aby sa svet točil okolo mňa? Nie neočakávam že všetci budú na mne mať oči, že sa svet bude okolo mňa točiť a budem za hviezdu, chcem len pokoj vo forme porozumenia s kolegami, ktorí namiesto toho aby sme si boli priateľmi ma len ohovárajú a robia si zo mňa posmešky.
Keď som prichádzala do kolektívu, z ktorého som práve odišla, vedela som do čoho idem, s každým som sa snažila nájsť spoločnú reč a byť milá, spoznať ich bližšie, nie z nutnosti - ale pretože som chcela. Keď som si už myslela že sú z nás skvelí priatelia, smiali sa na mne kdesi v rohu a mali nepríjemné poznámky a neustále o mne žartovali... A ja som nikdy nechápala - a ani nechápem prečo. Dobre, tak niesom pekná, môžem byť tuctová akokoľvek, ale prečo toľko nenávisti a posmeškov?
milan. a presne kvôli mužom ako si ty my ženy prichádzame o ilúzie, pretože ako zisťujem, vy sa nás ani nesnažíte spoznať zvnútra ale vidíte len naše prsia a iné proporcie. Každopádne ďakujem za názor :-)

milan.

no slecna je typ tak 10 percent muzov a nema ziadne prsia pricom na fotke, kde je nastajlovana a uz po uprave a vylepseni vyzera ako bezne zeny.... nic extra......podla mna sa prehodnocuje a to je problem

Cariboo

Elisa, ano bola ticha, ale zaroven aj slusne povedane riadna "brzda" :D potom vsetko co povedala ludia nebrali vazne. Kedze sa vzdy nasiel niekto lepsi, nebolo pre ostatnych problem ju odsunut na vedljasiu kolaj, skratka ich svojim vystupovanim odpudzovala alebo sa jej smiali.

Prispevok od anjelika ma zaujal, urcite je na zamyslenie

Ja ti drzim palce, aby sa ti postastilo do tretice, no na tvojom mieste si nerobim velke nadeje. Sama uvids, ci sa s nimi dokazes zohrat a zapadnes. Vsimaj si aki su tam ludia a co mate spolocne.

Isdaosk, co si tymi fotkami chcel povedat? vies, niekto je jednoducho pekny s makeupom i bez, dolezite su crty tvare, proporcie. Aspon u mna to tak je, ze ked sa mi niekto nepaci, tak sa mi nepaci (vyzorovo) ani upraveny. Skor ma sokuje ta zmena, ale to je vsetko.

lsdaôsk

.. lebo ja jediny v tejto teme sa pozeram na problem realne narozdiel od Vas. Mam kopu bab za kamaratky a vidim ktora sa ako chova a co z toho plynie. Vidim kde mnoho bab robi chybu alebo kde je chyba v nich. Mozno je fakt pekna aj v skutocnom beznom zivote a mozno nie. Ale to nieje len o krase ci ta ludia prijmu a budu ta mat radi ale aj to ako sa spravas, ako vystupujes, aky mas postoj tela. Kopa krasavic mne napriklad osobne nieje sympaticka uz len tym ako sa povysenecky a namyslene sprava a ocakava ze vsetci a vsetko sa bude tocit okolo nich. Osobne som sa pred par tyzdnami s takou jednou rozisiel. Na pohlad dost pekna baba, dlhovlasa blondina, pekna tvar, pekne sa obliekala, mala dobry postoj tela. Jednoducho povedane hotova princezna ci etericka vila. Ale..
ale problem bol v tom, ze ta etericka vila sa casom ukazala ako sebecka a na seba zamerana bytost ktorej slo len o vlastny pocit stastia. Rozhovor sa vzdy skoncil o nej, zaujmy len o nej, nazory len jej boli spravne, pohlad do buducnosti len jej bol ten spravny, kam pojdeme sa bavit tak len jej tip je ten naj, dialog viest bolo len o jej pic*vinkach ako su nakupy handier a kabeliek. Cely vztah to bolo len o nej nie o nas dvoch. Strata casu a tiez sa na konci rozplakana pytala ze preco jej to robim ked nieje skareda. Lenze tie najkrajsie su casto najhorsie pi*e.

Filip TT

Osobne nemam napad, preco sa ti to deje. Z toho, co tu napisali ostatni sa mi ako dobry postreh javi anjelikova otazka, ci ty mas niekoho rada.

K tomu aby bol clovek prijaty nestaci len byt v pasivnom postaveni - drzim sa v uzadi, nikomu neublizujem, ale ziada sa byt aj aktivny - zaujimat sa o ludi, ukazat ze o nich nieco viem, zdielat s nimi ich radosti a starosti, povzbudit ich, pochvalit, prejavit pochopenie a tak. Laska nikoho neurazi....

lsdaôsk - fakt nerozumiem tvojej potrebe disovat nejake dievca o ktorej nic nevies.