Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ma nikdy nikto nedokázal milovať...?

Príspevok v téme: Prečo ma nikdy nikto nedokázal milovať...?
Elisa1

Túto otázku si kladiem takmer každý deň. Prečo ma nikdy nikto nedokázal milovať?
Od okolia neustále počúvam slová o tom, aká som vraj veľmi krásna, milá, pôvabná.....Ale popravde môžem tomu uveriť, keď mi všetci neustále hádžu polená pod nohy, ľudia ma nemajú radi... A muži už vôbec nie. Najmä v spoločnosti ma obchádzajú, dokonca si zo mňa robia žarty - a nie také, ktoré by som dokázala prehryznúť, ale také, ktoré naozaj zabolia...
Vo všeobecnosti - ak sa na mne nemôžu zasmiať, ignorujú ma a úplne prehliadajú.Neviem, niečo zlé vyžarujem? Ja už neviem čo mám robiť...

Elisa1

Cariboo, ako ťažko sa s ňou komunikovalo? Myslíš bola uzavretá, alebo len mala iný pohľad na svet?
Ja ani neviem do akej kategórie spadám a popritom stále dúfam, že v tomto 3.kolektíve už to budú tí "moji" ľudia :-)

Cariboo

Elisa, mam znamu ktora od skolky nikdy nazapadla do kolektivu. Na rozdiel od teba nebola obdarena krasou. Podla mojho odhadu asi nebudete mat ani povahovo vela spolocneho. Vobec nechapala preco ju nikto nechce do partie. Tiez trpela tym, ze je sama. V podstate na nej nebolo nic zle, len sa s nou tazko komunikovalo.
Chcem tym len to povedat, ze ona je natom este horsie a predsa ma dnes priatela a je stastna. Nasla si ludi, ktori JEJ vyhovuju a to ich teda hladala snad s lupou. Tak nevesaj hlavu :D

Elisa1

Cariboo neviem prečo, ale prehadzuje mi tu príspevky, resp. niektoré zobrazí až o čosi neskôr tak odpisujem ti teraz na ten prvý čo si napísal... :-)
Kolektív som už zmenila 2 krát, teraz idem do tretieho, tak naozaj už neviem... Neustále myslím na to že je to vo mne, len neviem prísť na to čo presne, čo na mne ostatných odpudzuje. Naozaj sa snažím vychádzať s každým ale akosi sa mi stále odplácajú len tou buď nenávisťou alebo posmeškami. S tým že by som niekde mohla byť aj obľúbená, som sa už dávno rozlúčila. :-)
A čochvíľu asi aj s tým že by som mohla mať niekoho, kto by ma mal rád tak naozaj, takú aká som. :-)

HowDoesItFeel

Tak to si asi pisala na tom blbom ppkeci, tam neni nikto normalny. Ja som svojho ajlepsieho kamarata spoznala v online hre :D

Cariboo

Tak cez net ti skutocne napise hocikto aj uchyl, necakaj ze kazdy ma len dobre umysly. Fotecka ich bude o to viac lakat. Radsej bud bez nej, anonymita ma svoje vyhody :)

Elisa1

Neviem, už som to párkrát skúsila, ale zatiaľ všetci písali hneď len za sex, nenašiel sa žiadny, čo by niečo myslel seriózne.Asi som vážne beznádejný prípad.. :-(

HowDoesItFeel

Si len obklopena idiotmi. Co tak niekoho spoznat cez net? :) tam si das svoju fotku a uvidis, ako si s tebou budu pisat radi :) sice tvoje spravanie nepoznam, ale zdas sa mi velmi sympaticka :)

sob rudolf

Elisa1, pridávam aj ja "páčik" tvojej fotke. Si krásne dievča a kto to nevidí, nezaslúži si ťa. A ak si aj naozaj rovnako dobrá ako krásna, konkurenciu pohľadáš iba ťažko :). Držím ti palce, ver si dievča!

Elisa1

Ďakujem, a áno HowDoesItFeel, fotka je z plesu :-)
Neviem, ale ja som jednoducho neustále terčom posmechu, nejde mi to si nevšimnúť, ľudia ma skrátka nemajú radi. Snažím sa byť milá a rovnaká ku všetkým, nerobiť rozdiely, či mi je daný človek sympatický alebo nie... ale ľudia mi to odplácajú ohováraním, posmeškami za mojim chrbtom a podobne... a nech sa nato akokoľvek snažím povzniesť, niekedy to trápi veľmi ...

adr1a.

Elisa. Si krasna zena. Povabna. Posobis na mna milo skromne az placho. Ze si dobra laskava. Usmev ti velmi pristane.
A tie komentare "muzov" z tvojho okolia (ci toho nizsie s divnym nickom) si nevsimaj. To skor hovori o nich. O ich nizkom sebavedomi a o tom, ze vedia, ze na teba nemaju. Proste ze by u teba neuspeli, nemaju nadej ta ziskat a mat.
Nie kazdy totiz ustoji ak je zena krasna mudra dobra, ak ma aj moralny osobnostny profil ok. A ak je nebodaj este aj za vodou ai tak uz toboz))
Tak sa utiekaju k takymto primitivnostiam.
Je to akoze ochrana ich (mini)ega))
Elisa. Kazdy ma svoju polovicku. U niekoho si len mozno dava nacas. Vyzeras byt inteligentne mudre dievca. Urcite si aj teba najde muz pre ktoreho budes vsetkym.
A urcite si hodna lasky ucty obdivu a respektu. Tak zbytocne nestresuj)