Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Obsedantno - kompulzívna porucha, som na dne, nezvládam to

Príspevok v téme: Obsedantno - kompulzívna porucha, som na dne, nezvládam to
loserwithstupidmind

Zdravím.

Som na dne z toho ako sa každý deň snažím bojovať so svojimi vlastnými myšlienkami. Nezvládam to, je zo mňa troska bez vidiny lepšej budúcnosti. Mám 16 rokov a táto choroba sa zo mňou ťahá od mojich 13 rokov. Ku psychológovi ísť nechcem, mám z toho strach, nechcem o svojom probléme rozprávať. O OCD nevedia ani moji rodičia, ktorí by mi ani neverili, lebo ich už natoľko poznám. Nechcem skončiť na liekoch, ani chodiť na terapie, lebo to ešte viac umocní vo mne pocit, že som obyčajný stroskotanec, ktorý celý svoj život bude bojovať so šialenými myšlienkami. Neustále ma napádajú myšlienky, ktoré sú úplne nezmyselné, neprajné, napr.že niekoho preklajem, že niekoho urieknem, že potom niekto ochorie, že sa stane niečo zlé, že niekto havaruje...bojím sa svojím pohľadom, alebo svojimi myšlienkami niekomu počarujem. Samozrejme, že k žiadnemu človeku nepociťujem zášť, na nikoho nežiarlim, ale aj tak ma napádajú tieto hrozné myšlienky. Stále sa modlím rôzne modlitby ktoré sa týkajú zrušenia prekliatí, stále prosím Boha o odpustenie, nech sa na mňa nehnevá, že ma takéto myšlienky napádajú. Ja nikomu nechcem ublížiť, ale naozaj nedokážem pochopiť, prečo práve mňa, ktorá sa snaží ľuďom pomáhať, napádajú takéto hrozné myšlienky. Strašne sa bojím, že ozaj aj napriek zrušeniu týchto prekliatí a neprajných myšlienok sa stane...pritom tie myšlienky sú nelogické, nepravdivé, úplne ale úplne bludné, furt ma otravujú a kazia mi život. Nevládzem sa xyz razy modliť, už ma unavuje to isté opakovať dookola, nie je to normálne, ja si to plne uvedomujem, ale ten strach a tie hlúpe myšlienky ma ale predsa napokon donútia sa furt modliť, lebo sa ozaj bojím že sa niečo stane. Neviem, ako mám tie myšlienky zastaviť...prečo musím takto trpieť? Obmedzuje ma to v učení, aj na školských záchodoch sa modlím, je to HROZNÉ. Pomôžte mi prosím Vás.

mam56

Ale pána Bo.a, nech sa na to nejaký skúsený exorcista aspoň pozrie.
Ja som nepovedal, že z Teba bude vyháňať diabla. Ja som točil o inom.
A čo je na tom, že vyhľadáš aj takúto pomoc???
Lekári tieto veci nevidia, lebo nemajú žiadne duchovné vnímanie napriek 6. rokov štúdia.
Maretta je TOP. Aspoň zájdi za kňazom, aj tí vidia. Možno Ti povie hneď, či tam máš ísť alebo nie.
Akože moderná doba, doba slepých... Keď slepý vedie slepého, tak obidvaja padnú do jamy:-)

marion78

Nie nenechaj sa zmiast prispevkom,si na dobrej ceste,su to len myslienky.pre dobry pocit mozes zajst za knazom.nic sa nikomu nestane,uvidis

tiezmamOCD

Ahoj. Hm..prezivala som to iste co aj ty, par rokov dozadu aj som sem pisala. Cen si rady od ostatnych, snazia sa ti pomoct a robia to celkom dobre :) mne sa tolko ludi az tak neozvalo, ale pochopila som ze si to musim uvedomit ja sama. Nevravim, ze uz som uplne ok. Ale tak, snazim sa. Tu je moja spomienka na strasne obdobie www.zdravie.sk

mam56

Ja neviem, v akej spoločnosti to ja žijem. Za to, že som si vypil víno a išiel som na motorke, mi zobrali vodičák? To je čo za novinka?
Nepoviem nič, keby som pil tvrdé, ale pre víno?
A vy čo pijete popoludní? Aqua?:-)
Ja, keď tak na vás pozerám, tak Vy by ste aj Ježiša zavreli za to, že si pošiel nachytať ryby, aby mal čo jesť:-) On by ich ulovil tak, že by spravil zázrak a Vy by ste povedali, že okradol národné hospodárstvo?
Uf, uf. harter Toback:-)
Chcete porovnávať moje reakcie s reakciami nejakého mravca?
Otestujte ma, keď budem pod vplyvom alkoholu a potom uvidíte. Čmeliaci:-)
Tri roky ma hlásili v kuse každý boží deň? Viem o tom veľmi dobre.
Za to, že som prešiel 20 km rýchlosťou po slepých uličkách ste si na mňa posvietili? Jedni išli zozadu a tí druhí spredu:-)))
Jak hon na zajaca.
Áno, je tomu tak, vy prenasledujete ľudí ako vyplašené zajace!!!
Robíte to fu.ked zámerne, či ako?
Ja som vás veľmi dobre prekúkol. I am very good informed.
A odkážte tým koko.om, primitívnym, že ak sa niečo stane Alizee vo Francúzsku, tak potom prídem osobne so svojou ar.ádou, ale potom to už nebude fun...
------------------------------
Verím, že ste spokojní s mojou prácou opozičného poslanca. Nič sa nebojte, poviem Vám rovno, čo si myslím.
Ja nemám strach.
You will need ME, not ME you...
------------------------------
Inak, aby som pravdu povedal, tak som v globále s Vašou prácou spokojný. Nejakým detailom nerozumiem, ale v celku je to ok.
Budem voliť vás, lebo v opozícii je hrozne veľa strán.
Tak aspoň budem mať istého nepriateľa:-)
Však nemusí mať všetko svoju logiku:-)

mam56

Pozri sa, bella ragazza, choď za svojim kňazom a nech ťa objedná k dobrému exorcistovi. Oni sa zaoberajú nielen vyháňaním démonov, ale aj očistou od negatívnych energií. Také problémy, aké máš, môžu byť spôsobené aj tým, že tvoj duchovný svet je trochu pocukaný.
Veľmi dobrý exorcista je otec Maretta. Ďalších nechcem menovať, lebo o nich sa verejne nepíše.
Problémy, ktoré máš, môžeš mať preto, že tvoja aura je zaťažená ťažkými okultnými energiami, za ktoré ty vôbec nemôžeš.
Ver mi, že netáram dve na tri.
Hovorím ti to na rovinu, lebo poznám pravdu.
Negatívne energie v tvojom biopoli nevyliečiš užívaním liekov.
To, že tuná píšem občas voloviny alebo žarty, si, prosím, nevšímaj.
Teraz ti radím a hovorím úplne otvorene a úprimne.
Prisahám na svoju česť.
www.youtube.com

anjelik *

Musíš byť trpezlivá. 3 roky trvalo, kým sa ti podarilo dostať do takého skvelého stavu, v akom si. Nezmeníš to za 3 týždne. Rozhodnutie si už urobila, tak sa ho drž. :o)

loser-

Tak jasne ze sa vselijako snazim byt zamestnana. Pocuvam hudbu, nasla som si brigadu, ucim sa skoro furt, ale viete, staci 1 myslienka a je po vsetkom. Nieje to jednoduche, snazim sa, je to fakt tazke, ale naozaj uz nesmiem dovolit aby mi tie myslienky nicili zivot.

anjelik *

Ak potrebuješ *ukotviť* svoju myseľ, aby si nemyslela akože na to zlé, tak čítaj, počúvaj hudbu. Snaž sa ponoriť do deja, snívaj o tom, ako pomáhaš a aj skutočne pomáhaj. Je kopec seriálov, filmov..proste hocičo. Len preboha nie exorcistické príbehy. :o)))
Nikto nemá právo odsúdiť druhého a už vonkoncom nie za niečo, čo si ten druhý o sebe iba vymyslel. :o) To ako keby ťa zavreli za to, že si vykradla v sne banku.:o)
Stále platí, porozprávaj sa s maminou, ona ťa ukľudní.

loser-

Napadaju ma rozne myslienky, najnovsie aj neprajnosti voci sebe samej :-(

A nikam neodchadzam :)

Nenajde sa nik kto by ma objal, nemam blizkych kamaratov ani priatela.