Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Obsedantno - kompulzívna porucha, som na dne, nezvládam to

Príspevok v téme: Obsedantno - kompulzívna porucha, som na dne, nezvládam to
loserwithstupidmind

Zdravím.

Som na dne z toho ako sa každý deň snažím bojovať so svojimi vlastnými myšlienkami. Nezvládam to, je zo mňa troska bez vidiny lepšej budúcnosti. Mám 16 rokov a táto choroba sa zo mňou ťahá od mojich 13 rokov. Ku psychológovi ísť nechcem, mám z toho strach, nechcem o svojom probléme rozprávať. O OCD nevedia ani moji rodičia, ktorí by mi ani neverili, lebo ich už natoľko poznám. Nechcem skončiť na liekoch, ani chodiť na terapie, lebo to ešte viac umocní vo mne pocit, že som obyčajný stroskotanec, ktorý celý svoj život bude bojovať so šialenými myšlienkami. Neustále ma napádajú myšlienky, ktoré sú úplne nezmyselné, neprajné, napr.že niekoho preklajem, že niekoho urieknem, že potom niekto ochorie, že sa stane niečo zlé, že niekto havaruje...bojím sa svojím pohľadom, alebo svojimi myšlienkami niekomu počarujem. Samozrejme, že k žiadnemu človeku nepociťujem zášť, na nikoho nežiarlim, ale aj tak ma napádajú tieto hrozné myšlienky. Stále sa modlím rôzne modlitby ktoré sa týkajú zrušenia prekliatí, stále prosím Boha o odpustenie, nech sa na mňa nehnevá, že ma takéto myšlienky napádajú. Ja nikomu nechcem ublížiť, ale naozaj nedokážem pochopiť, prečo práve mňa, ktorá sa snaží ľuďom pomáhať, napádajú takéto hrozné myšlienky. Strašne sa bojím, že ozaj aj napriek zrušeniu týchto prekliatí a neprajných myšlienok sa stane...pritom tie myšlienky sú nelogické, nepravdivé, úplne ale úplne bludné, furt ma otravujú a kazia mi život. Nevládzem sa xyz razy modliť, už ma unavuje to isté opakovať dookola, nie je to normálne, ja si to plne uvedomujem, ale ten strach a tie hlúpe myšlienky ma ale predsa napokon donútia sa furt modliť, lebo sa ozaj bojím že sa niečo stane. Neviem, ako mám tie myšlienky zastaviť...prečo musím takto trpieť? Obmedzuje ma to v učení, aj na školských záchodoch sa modlím, je to HROZNÉ. Pomôžte mi prosím Vás.

marion78

ahoj tiezmamOCD a ako si sa z toho dostala?ja som tiez mala ako dieta,ale nepamatam si ako to zacalo. takisto som musela niektore veci robit 3x,inak som mala strasne vycitky a pocit,ze sa mi nieco stane.potom kdesi vpuberte som si uvedomila,ze to nieje skutocne a prestala pocuvat tie vtierave myslienky.aj teraz obcas mavam,ale to sa tyka skor nevypovedanych veci,tie ma potom prenasleduju :/ neviem sa toho zbavit.

tiezmamOCD

mam56 - ja by som k liecitelovi nikdy nesla ...

marion78- neviem, ci si sa to pytal/a mna. ale moja prva spomienka na ocd bola ked som mala 8 rokov. Musela som vykonvat urcite ukony lebo som sa bala ze zomriem.

mam56

Ďakujem anjelik za upozornenie. Máš pravdu. Oni ani nevedia, o čom točím:-)
Ja som tak 10 levelov vyššie:-) Oni si myslia, že hovorím o nejakých pri.ebaných alter-healing-postupoch, pritom si neuvedomujú, že im len sprostredkúvam pravdu presne takú aká je.
Bože, môj, kde som sa to dostal??? Sodoma, Gomora, či, kde som???
To zemetrasenie vám vybavím, darauf konnen Sie Gift nehmem.
Buď bude po mojom alebo nijak inak:-)))
Ak ponížite kňaza, tak si môžete povedať nasledovné:
-ponížili sme synov, ponížili sme Otca (a ten sa s vami párať nebude).
Vy sa tam vytešujete v tej vašej žumpe a pritom si neuvedomujete, že ste v nej.
Keď vás to teší, budiš.
Ale ste šťastní???

mam56

Neviem, za akým čmeliakom si bola, ale buď si istá, že väčšina vie veľký prd makový. Len využívajú placebo efekt, ale iné schopnosti nemajú.
Vy považujete kňazov tam u vás, v tej Vašej tramtárii, za nejakých imbecilov.
Oni si držia svätosť, tak ich neporovnávaj s nejakým alter-liečiteľom, ktorý pozerá najmä do tvojej peňaženky viac než na tvoje problémy.
´Cause nobody showed us...
www.youtube.com
Vy ste tam šťastní ako obyvatelia KZ.

anjelik *

Presne, ako píšeš. Som to písala skôr, že je to slabý ochranný magnetizmus a to spôsobuje tebou spomínanú citlivosť. :o) Keď prehnane reaguješ na akúkoľvek zmenu.. či už geosféry alebo meteosféry.

Janko, ja viem,, že ty si naslovovzatý odborník na duchovno, ale trochu taktu by občas nezaškodilo...predsa len nie každý je tak duchovne na výške ako si ty a nemusí správne pochopiť sled tvojich myšlienok. ;o)

marion78

Dolezite je,ze si uvedomujes,ze je to ocd,nic viac,nepodliehas tomu uplne.pamatas si,kedy to zacalo,ci to nieco spustilo?ja mavam napr.vtierave myslienky,ked ma nieco tazi a nemozem to povedat.proste sa vracaju a nedaju pokoj.

tiezmamOCD

-loser-
este nieco. ja som s tym bola u cloveka, ktory "vnima" take veci. nebola to sice AZ exorcista, ale vyznal sa do takych veci. a ziadneho diabla nevyhanal. povedal mi, ze OCD je zvysena citlivost a ze tie myslienky mam ignorovat... takze ti ostatni dobre radia

mam56

Už ma tu všetko se.ie v tejto modernej spoločnosti. Už by bolo treba asi dupnúť nohou, nech je aspoň zemetrasenie:-) Aspoň taká light verzia.