Muž - BARAN

Príspevok v téme: Muž - BARAN
levandulova

Ahojte :)

Ake mate prosim osobne skusenosti zo vztahu s tymto znamenim?
Ano viem, ze cloveka tvori jeho osobnost, povaha, aky je, ako bol vychovany a tak, ale na mna moje znamenie sedi naozaj takmer uplne a co som spoznala muza barana a citala som o nom zatial charakteristiku, co sa znamenia tyka, tak to nan sedi az-az :)

Mna by skor zaujimalo aky je muz ako priatel a laska? (k tomu je dost malo pisane v znameniach). Co bolo pre toho vasho napriklad vo vztahu typicke a charakteristicke? Ako sa spraval? Co by ste mozno teraz robili uplne inak pri nom? :) Proste muz baran +/- vo vztahu. Predtym som mala priatela v znameni rak a kozorozec. No na nich to znamenie tiez riadne sedelo. Teraz som spoznala muza barana tak preto sa pytam. Dakujem :)

barancekovia

Je to super znamenie-ohnive.
Ak mate osobne nejake vyhrady, to je vo všetkych znmeniach.
Baranček je milý ochotny usmieva sa rad.Je pravda že niekedy sa viac presadzuje-dominantné znamenie-aj iné.a niekedy hlavou proti
zabehanemu ystému, je velmi milý.

laura 76

Ahoj, už dlhšie čítam o vplyve postavenia planet pri narodení na život človeka a o ascendentoch. Mohla by som poprosiť astro o info akú perspektivu a harmoniu má partnerský vzťah muž kozorožec ascendent baran a žena kozorožec ascendent škorpion? Ďakujem

natalia20

no som rada ze niesom jedina s takou skusenostou s baranom..chyba zrejme nebola ani tak vo mne ako v jeho komplikovanosti atd. fakt ze sele zle :D

linduss84

moja sestra je baran a chodila s chalanom baranom, to bola cista vrazda. Tieto znamenia su prilis komplikovane a nechcela by som chlapa barana

natalia20

JA mam s baranom bohuzial velmi zlu a smutnu skusenost. Zo zaciatku bol strasne mily a pozorny, vkuse mi pisal, dokazali sme sa hodiny rozpravat a sex bol uzasny. Po asi 3 necelych mesiacoch zacal pomaly pisat coraz menej a menej a zacal byt chladny pricom sa tvaril ze je vsetko v pohode ze nemam stresovat..nakoniec ma zacal uplne ignorovat a nedostala od neho spravu . Chcela by som len vediet na com som a ci sme definitivne skoncili ale nechcem mu pisat prva lebo mam svoju hrdost a aj tak je uz asi jasne ze nema zaujem..boli ma to lebo som sa donho hlupo zalubila..takze barani za mna uz nikdy viac..sebecki klamari ktorym ide len o jedno a podla mna si nevazia zeny ani nikoho len myslia na seba!! ale bola by som rada ak by ma niekto vyviedol z omylu..

astro

levandulova

No bez času neviem zistiť ascendent, pretože ten ascendent vychádza z času narodenia. Počas dňa sa väčšinou po dvojhodinových intervaloch vystriedajú všetky znamenia. Síce sú skúsení astrológovia, ktorí to vedia zistiť, keď udáš aspoň probližne (napr. večer, ráno), ale ja to zistiť neviem :)

Ale vo vzťahoch sa veľmi nespoliehaj na astrológiu, ale skôr na svoj vnútorný pocit. Ale keď už tak pre trvalé vzťahy podľa astrológie sú vhodné vtedy, keď je slnečné znamenie jedného z partnerov v konjunkcii na lunu alebo venušu druhého partnera (napr. žena má slnko v rybách, muž má slnko v panne a lunu alebo venušu v rybách). Aj keď sú ich slnká v opozícii, môžu si dokonale rozumieť. Taktiež si ľudia rozumejú v partnerstvách, keď sú rovnaké ascendenty. Sú ďalšie rôzne kombinácie, ale už si dobre nepamätám, dávno som o tom čítala. Ale čo sa týka sexuálnej stránky, tak je dobré, keď je medzi partnermi harmonický aspekt (trigon, sextil) medzi venušou ženy a marsom muža. Partneri sa vedia dopĺňať hlavne po citovej stránke, i keď ten sex už nemusí byť taký ,,divoký". Ak sú najvájom v opozícii alebo kvadratúre (to je neharmonický aspekt), tak je medzi partnermi veľmi silná sexuálna príťažlivosť, ale v podstate si nemajú čo povedať. A ich vzťah je už skôr založený len na sexe., fyzickej príťažlivosti.

levandulova

Astro. Dakujem ti velmi pekne.
Skoda ze sa ten priatel nedal zistit. S tym casom je to komplikovane a bez neho to nepojde? Sice pises o tom strelcovi, ale na mna po vsetkych strankach sedi a pasuje prave ten skorpion. Dakujem