Muž - BARAN

Príspevok v téme: Muž - BARAN
levandulova

Ahojte :)

Ake mate prosim osobne skusenosti zo vztahu s tymto znamenim?
Ano viem, ze cloveka tvori jeho osobnost, povaha, aky je, ako bol vychovany a tak, ale na mna moje znamenie sedi naozaj takmer uplne a co som spoznala muza barana a citala som o nom zatial charakteristiku, co sa znamenia tyka, tak to nan sedi az-az :)

Mna by skor zaujimalo aky je muz ako priatel a laska? (k tomu je dost malo pisane v znameniach). Co bolo pre toho vasho napriklad vo vztahu typicke a charakteristicke? Ako sa spraval? Co by ste mozno teraz robili uplne inak pri nom? :) Proste muz baran +/- vo vztahu. Predtym som mala priatela v znameni rak a kozorozec. No na nich to znamenie tiez riadne sedelo. Teraz som spoznala muza barana tak preto sa pytam. Dakujem :)

astro

levandulova

U tvojho priateľa som ascendent nevedela zistiť, keďže neviem čas. Lunu by mal mať v levovi, venušu v býkovi.

Ty máš ascendent v panne, venušu vo váhach a lunu v rakovi. Tvoje slnečné znamenie je na rozhraní medzi škorpiónom a strelcom, takže ešte môžeš mať niečo, čo je typické pre škorpióna, ale z väčšej časti si strelec (lebo mi program ukázal, že slnko máš akurát na 0 stupni v strelcovi). Ľudia s ascendentom v panne poväčšine uzatvárajú manželstvá v neskoršom veku. Taktiež máš so slnkom na ascendent kvadratúru. Najviac máš zastúpený živel vody, potom oheň, vzduch a najmenej zeme.

astro

Ruza66

Ascendent je znamenie,ktoré ukazuje ako sa javíš v danej spoločnosti. Síce máš slnko v kozorožcovi, ale iným ľuďom, ktorí ťa bližšie nepoznajú sa môžeš javiť ako osoba v znamení váh. Ascendent taktiež ovplyvňuje výzor človeka. Odporúčam ti stránku zverokruh.sk, tam sú vypisané jednotlivé znamenia, prečítaj si, možno si nájdeš nejaké podobné vlastnosti s váhami (sú tam aj typické teelsné črty).

Luna ukazuje to čo potrebuješ, aby si bola vnítorne spokojná. Taktiež aj vzťah s matkou (tam sa berie do úvahy aj vzájomný aspekt so saturnom). Lnu v levovi som veľmi neštudovala, ale myslím si, že títo ľudia sa cítia vnútorne obohatení, keď sú v spoločnosti, prípadne jej stredobom. Levy/levice sa radi ukazujú.

Venuša ukazuje ako sa prejavujes v danom partnerskom vzťahu, čo od neho vyžaduješ, čo do neho dávaš, ako veľmi citovo si naviazaná na partnera., či dokážeš lásku prejavovať alebo nie. Máš venušu v kozorožcovi, zároveň slnko (mimochodom ľudia čo majú konjukciu slno/ascendent-venuša ako ty, sú vraj príťažlivé, atraktívne osobnosti).

astro

11134

Neviem či ti budem vedieť poradiť, ale skúsiť to môžem. Napíš mi na MM360@azet.sk

FilipTT

Ja rozumiem, svojho otca stále mám veľmi rada ako predtým a vždy to aj tak bude, ale už ho nikdy nevrátim ako bytosť. V súčasnosti som už s tým dávno zmierená. Viem, že ľudia sa majú oveľa oveľa oveľa horšie než ja. Rakovina je hnusná choroba. Môj ocko mal veľmi slabú životnú energiu. Proste tak to je, niekto sa narodí a je zdravý celý život, iný sa trápi už od narodenia s chorobami. Ja si zase myslím, že aj tá hodina narodenia má vplyv na človeka. Nikto z ockovej rodiny, nemal rakovinu, prečo práve on mal? Bol z 5 súrodencov, všetci boli a sú zdraví, mali rovnakých rodičov, starých rodičov, prečo práve on musel ochorieť? Ja si stále myslím, že to ovplyvňuje práve ten čas narodenia a daný pohyb planét.

11134

Astro
Prosum napises mi na teba sem kontakt???
Zaujima ma tvoj pruspevok ohladom tych planet a astro vseobecne. Vedela by si mi rosim poradit?? Dakujem!

Filip TT

astro: je mi ľúto, že si v detstve prežila takú traumu. Možno ťa viem trochu pochopiť, mne zomrel otec, keď som mal 18. Pohreb bol v deň písomných maturít. Navyše v rodine s ktorou sa tak najviac kamarátime zomrel na rakovinu otec vo veku asi 33 rokov. Prežívali sme to s nimi niekoľko rokov ako sa postupne zhoršoval stav.

Mám ale aj pozitívnu skúsenosť. V našej rodine sa vyskytol prípad rakoviny u 10 ročného dieťaťa. Stav sa plynule zhoršoval asi rok a v deň, keď lekári povedali, že sa už nedožije rána, že to je koniec, nastal obrat. Dieťa noc prežilo a na druhý deň sa upravili všetky parametre. Keď o dva týždne robili CT, nádor bol kompletne preč a už sa nikdy nevrátil.

Asi tušíš že sa to nestalo len tak, ale že to bola odpoveď na modlitby. Toto ti píšem aby som názorne ukázal, aké dobré je byť dieťaťom Božím. Hlásiť sa k nemu ako k svojmu Otcovi.

Práve pred dvoma týždňami som počul svedectvo jedného človeka, ktorému zomrel otec a nemohol sa cez to preniesť. Pri modlibe však počul hlas: "Zobral som ti otca. Ale odteraz budem tvojim otcom ja." To je aj tvoja nádej astro.

Je určite zaujímavé, že v čase tvojho narodenia sa 6 planét súčasne pohybovalo retrográdne, neviem ako často sa to stáva. U Otca je však jeho dieťa výnimočné, aj keď sa všetky planéty pohybujú normálne, prográdne. A to je práve tá podstata: od jeho lásky ťa nemôžu oddeliť žiadne pozemské ani nebeské vplyvy. Jediný, kto to má tú moc, si ty sama.

Pohyb planét je orloj - môžeš na stovky rokov dopredu predpovedať ako sa budú javiť zo Zeme. Je to mrtvý mechanizmus, hodinky. Prečo by to malo vyvolať rakovinu u tvojho otca a zakódovať to do dátumu tvojho narodenia? Baví niekoho žiť v takomto horore?

astro

Levandulova a Ruza ešte Vám odpíšem.

FilipTT

Nie, takto nefunguje astrológia. JA si tiež nemyslím, že keď je niekto napr. kozorožec, sedia na neho tie blbé charakteristiky. Áno, niečo sedí, ale tu ide o inú vec.

Dám ti svoj vlastný príklad. Ako 7-ročná som stratila otca (náhla smrť-rakovina). To som teda mala trápenia, vyrastať bez otca, môjho najobľúbenejšieho človeka. Mala som pocit, že ja už žiť nechcem. Postupne ako som dospievala, som to začala prijímať. Pred rokom som začala študovať astrológiu, ale natívnu. Existuje program (Starfisher), kde zadáš údaje a ukáže ti svoj natív. Každý človek na celom svete ho má úplne iný, lebo má úplne iný osud. Povedzmi mi, je úplne bežné, že deťom umierajú rodičia? Nie, stáva sa to, ale nie každému. Tak som viac začala študovať svoj natív. Zistila som, že mám 6 retrográdnych planét, to sú planéty, ktoré ukazujú na nevyriešené karmické záležitosti z minulosti. U Mńa bolo dané, že otec mi zomrie (moje sestry to majú tiež tak a mamka má dané, že bude vdova) náhoda? Nemyslím :) Mám slnko (rak) v 9. dome (čo je okrem iného aj dom otca) je v opozícii na retrográdny neptún a urán v 3. dome (to je akurát presná opozícia na dom otca). Okrem toho mám lunu (svohe duševné cítenie) v 10. dome v silnej kvadratúre na mars v 8. dome (smrť). Taktiež mám retrográdny saturn v 4. dome (Dom, kde človek vyrastá) a opozície na lunu a venušu. Mám viacero tých aspektov, ale nevyznáš sa do toho, tak ti to nebudem rozpisovať.
Verím v Boha, ale myslím si, že keď umriem, znova sa moja duša prevtelí do niekoho úplne iného a ja somzrejme ako moje telo umriem. Do mňa sa prevtelila duša polosiroty. Aj tak verím v Boha, ktorý riadi náš život.

A čo sa týka tej osobnosti, ľudia čo majú kvadratúru medzi slnkom a ascendentom väčšinou pociťujú vnútorný prerod a chcú napredovať. A žaidne také, že majú len charakteristiky jedného znamenia, blbosti trepú. Tam ide skôr o to, čo ich v živote postretne a ako sa s tým popasujú. Preto sa ľudia čudujú, že akoto, že existujú raci s rôznymi povahami, kde sa narodili v rovnaký mesiac. A tie znamenia ako luna, venuša, mars, merkúr...to treba hlavne poznať dom, v ktorom sa daná planéta prejavuje a v tom dome sa prejavia charakteristiky človeka. Napr. ja mám lunu v 10. dome v panne. 10. dom je aj dom kariéry, zamestnania a musím povedať, že v škole a v práci som ako ,,panna". Veľmi usilovná, pracovitá, kritická k sebe, mám strach, pociťujem úzkosť, chcem si plniť všetko dopodrobna. Ale vieš, keďže som rak, mala by som byť lenivá. Tak preto to ľuďom nesedí a neveria tomu :D

Filip TT

@astro: Ruzi si vyvestila toto:

" Môžeš to vnímať ako schopnosť budovania svojej osobnosti, jednoducho chceš ísť napred."

Nepodkopava to samotny princip predurcenia znameniami? Ako moze mat niekto schopnost budovat svoju osobnost, ked jeho osobnost je dana postavenim planet v okamihu narodenia?

@levandulova:
Ak si krestanka, tak predpokladam, ze veris ze ta stvoril Boh. A stvorenim to u neho neskoncilo. On je nielen Stvoritel, ale predovsetkym Otec. Ty si jeho milovana dcera a on pre teba, pre tvoj zivot pripravil plan. To nie je plan pre vsetkych ludi, ktori sa narodili v ten den, to je plan usity specialne pre teba a ty si "usita" specialne pre ten plan. Otec je zivy, On ti so zivotom pomoze, na rozdiel od kamennych gul kruziacich v gravitacnom poli Slnka.
www.youtube.com

levandulova

On je Bratislava. 16.4.1978.
Ale ten cas netusi. V zdravotnej karte to uvedene nema a nema to ako inak zistit.