Levandulova a Ruza ešte Vám odpíšem.
FilipTT
Nie, takto nefunguje astrológia. JA si tiež nemyslím, že keď je niekto napr. kozorožec, sedia na neho tie blbé charakteristiky. Áno, niečo sedí, ale tu ide o inú vec.
Dám ti svoj vlastný príklad. Ako 7-ročná som stratila otca (náhla smrť-rakovina). To som teda mala trápenia, vyrastať bez otca, môjho najobľúbenejšieho človeka. Mala som pocit, že ja už žiť nechcem. Postupne ako som dospievala, som to začala prijímať. Pred rokom som začala študovať astrológiu, ale natívnu. Existuje program (Starfisher), kde zadáš údaje a ukáže ti svoj natív. Každý človek na celom svete ho má úplne iný, lebo má úplne iný osud. Povedzmi mi, je úplne bežné, že deťom umierajú rodičia? Nie, stáva sa to, ale nie každému. Tak som viac začala študovať svoj natív. Zistila som, že mám 6 retrográdnych planét, to sú planéty, ktoré ukazujú na nevyriešené karmické záležitosti z minulosti. U Mńa bolo dané, že otec mi zomrie (moje sestry to majú tiež tak a mamka má dané, že bude vdova) náhoda? Nemyslím :) Mám slnko (rak) v 9. dome (čo je okrem iného aj dom otca) je v opozícii na retrográdny neptún a urán v 3. dome (to je akurát presná opozícia na dom otca). Okrem toho mám lunu (svohe duševné cítenie) v 10. dome v silnej kvadratúre na mars v 8. dome (smrť). Taktiež mám retrográdny saturn v 4. dome (Dom, kde človek vyrastá) a opozície na lunu a venušu. Mám viacero tých aspektov, ale nevyznáš sa do toho, tak ti to nebudem rozpisovať.
Verím v Boha, ale myslím si, že keď umriem, znova sa moja duša prevtelí do niekoho úplne iného a ja somzrejme ako moje telo umriem. Do mňa sa prevtelila duša polosiroty. Aj tak verím v Boha, ktorý riadi náš život.
A čo sa týka tej osobnosti, ľudia čo majú kvadratúru medzi slnkom a ascendentom väčšinou pociťujú vnútorný prerod a chcú napredovať. A žaidne také, že majú len charakteristiky jedného znamenia, blbosti trepú. Tam ide skôr o to, čo ich v živote postretne a ako sa s tým popasujú. Preto sa ľudia čudujú, že akoto, že existujú raci s rôznymi povahami, kde sa narodili v rovnaký mesiac. A tie znamenia ako luna, venuša, mars, merkúr...to treba hlavne poznať dom, v ktorom sa daná planéta prejavuje a v tom dome sa prejavia charakteristiky človeka. Napr. ja mám lunu v 10. dome v panne. 10. dom je aj dom kariéry, zamestnania a musím povedať, že v škole a v práci som ako ,,panna". Veľmi usilovná, pracovitá, kritická k sebe, mám strach, pociťujem úzkosť, chcem si plniť všetko dopodrobna. Ale vieš, keďže som rak, mala by som byť lenivá. Tak preto to ľuďom nesedí a neveria tomu :D