Muž - BARAN

Príspevok v téme: Muž - BARAN
levandulova

Ahojte :)

Ake mate prosim osobne skusenosti zo vztahu s tymto znamenim?
Ano viem, ze cloveka tvori jeho osobnost, povaha, aky je, ako bol vychovany a tak, ale na mna moje znamenie sedi naozaj takmer uplne a co som spoznala muza barana a citala som o nom zatial charakteristiku, co sa znamenia tyka, tak to nan sedi az-az :)

Mna by skor zaujimalo aky je muz ako priatel a laska? (k tomu je dost malo pisane v znameniach). Co bolo pre toho vasho napriklad vo vztahu typicke a charakteristicke? Ako sa spraval? Co by ste mozno teraz robili uplne inak pri nom? :) Proste muz baran +/- vo vztahu. Predtym som mala priatela v znameni rak a kozorozec. No na nich to znamenie tiez riadne sedelo. Teraz som spoznala muza barana tak preto sa pytam. Dakujem :)

Moireal

Myslim, ze je dobre verit v nieco, niecomu, co nas robi stastnymi a pomaha nam robit stastne rozhodnutia. Dalo by sa to chapat rozne, ale pre mna stastny clovek je clovek, ktory ma v srdci lasku a tu chce sirit dalej, cisto a len preto, ze ho k tomu motivuje laska a nie tuzba po odmene.

Filip TT

levandulova pozri: ked jedna charakteristiky hovoria, ze rak je niekedy lenivy a baran je niekedy pracovity, tak su to uplne odlisne charakteristiky, napriek tomu sedia na kazdeho.

levandulova

Moireal dakujem. Ja na piatok 13 alebo ciernu macku ked prebehne mi cez cestu neverim. A tiez poznam takych co tomu veria. Ved su aj rozne viery a nabozenstva. Ja som take znamenie, ze ma plne vystihuje. A precitane mam charakteristiky vsetkych,ale to moje na mna sedi uplne.
Filip. Precitaj si napriklad muza raka a barana a su to uplne rozdielne povahy, charakteristiky a vidim tie rozdiely aj na tychto dvoch konkretnych ludoch.
Podobnych prispevkov /ale na ine znamenia tu bolo uz vela/, a nikomu to neprekazalo.

Filip TT

Charakteristiky znameni a horoskopy su pisane tak, aby sadli na kazdeho. Stavim sa, ze keby si charakteristiky tych dvoch vymenila, aj tak by si povedala, ze "sranda ako to u obidvoch sedi".

Moireal

Jeffito, zi a nechaj zit. Nech si ludia veria, comu chcu. Ja mam zase skusenosti ako bigotne veriaci ludia vnucuju svoju vieru kazdemu a pisu hocikam svoje nazory a presviedcaju inych o svojej neomylnosti. Nieje snad skutocna laska k bliznemu, ze budem akceptovat jeho slobodnu volu, tak ako ju akceptuje Boh?
Verit v znamenia este nieje az taka strasna vec, horsie je verit v ciernu macku,ci piatok 13. a potom nevychadzat z domu. To je uz hodnu posmechu, poznam takeho cloveka.

Jefitto

Hlavne,ž e keď ja niekde poviem, že som veriaci, tak som automatický spiatočnícky tmár hodný posmechu... sranda čomu všetkému ľudia veria