Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Muž - BARAN

Príspevok v téme: Muž - BARAN
levandulova

Ahojte :)

Ake mate prosim osobne skusenosti zo vztahu s tymto znamenim?
Ano viem, ze cloveka tvori jeho osobnost, povaha, aky je, ako bol vychovany a tak, ale na mna moje znamenie sedi naozaj takmer uplne a co som spoznala muza barana a citala som o nom zatial charakteristiku, co sa znamenia tyka, tak to nan sedi az-az :)

Mna by skor zaujimalo aky je muz ako priatel a laska? (k tomu je dost malo pisane v znameniach). Co bolo pre toho vasho napriklad vo vztahu typicke a charakteristicke? Ako sa spraval? Co by ste mozno teraz robili uplne inak pri nom? :) Proste muz baran +/- vo vztahu. Predtym som mala priatela v znameni rak a kozorozec. No na nich to znamenie tiez riadne sedelo. Teraz som spoznala muza barana tak preto sa pytam. Dakujem :)

ruza66

Astro, dakujem ti...este mi prosim strucne napis, co ta luna, venusa a ascendent znamenaju??? Ze napriklad povaha vo vahach??? Ci?? Dakujem

astro

ruza66

Takže lunu máš v levovi, venušu v kozorožcovi a ascendent vo váhach. Najviac máš zastúpený živel ohňa, vzduch a zem rovnomerne a vodu najmenej. Máš vzhľadom na svoje slnečné znamenie s ascendentom kvadratúru. Môžeš to vnímať ako schopnosť budovania svojej osobnosti, jednoducho chceš ísť napred.

Levandulova

No ak nemám čas, tak neviem zistiť ascendent, ale môžem zistiť venušu, u mužov aj mars ak by si chcela, lunu...ale tá lunu môže byť nie úplne presná, lebo v ten deň v závislosti od času mohol nastať posunu lunu z jedného znamenia na iný, ale nemusel.

A ty svoje údaje vieš?

ruza66

Ahoj astro, prosim ta, napis mne, ak mas čas...1.1.1983, lucenec, 01:30 čas narodenia...chcela by som vediet ten asdendent, lunu atd...dakujem ti

Moireal

Nie nie FilipTT, sklamem ta, s clovekom s nickom ovecka si teda vobec nerozumiem, to by si si mozno vsimol keby sem chodis dlhsie.
Zial, uz len to co si teraz spomenul dokazuje ako sa vy "krestania" spravate. Ja som tiez pokrstena, mam aj birmovku ale som hlavne hladajuca, hladajuca pomoc. V krestanstve ako takom som ju zial nenasla ale nemam potrebu to tym, ktorym pomaha, vyvracat, to len vy mate tu potrebu. Na strednej som mala silno veriacu kamosku, ktora bola optimista a ja zas pesimista (co vsak neznamena, ze som ateista, lebo ja verim), neustale sme sa hadali, ona mi denne zdoraznovala: chod na spoved, chod. Ale ja som na nu nechcela chodit, zato, ze mi to vravi, ale ked to budem tak naozaj citit. Dnes je reholna sestra a uz ma vobec netlaci na spoved, ani nevnucuje svoje nazory. Mozno trosku, ale je to zadnebatelne oproti strednej. :D
Takze, ja si nestojim za svojim, rada sa aj pomylim, ak to pomoze, ale rada tak ucinim sama, ze to tak budem citit.
Este k ovecke: on je asi ateista a tu si teda zasadne nerozumieme, lebo ja veriaca som, aj ked nespadam do tvojho ramca.
Takze fakt bez urazky, ale spravate sa dost takto. :)

astro

Tak ja študujem predovšetkým zahraničné internetové zdroje. Doma mám akurát knihu Základy astrológie.
Povahovo človeka ovplyvňuje aj luna, venuša a ascendent. Ale, keď si mala partnerov v znamení raka, kozorožca a v súčasnosti barana, tak tam uvidíš dosť rozdielov s odlišným pohľadom na svet, inými hodnotami, inak sa budú prejavovať v citových veciach. Tieto znamenia tvoria kvadratúru, ale to je teraz jedno, je to len povrchné.
Ak by si chcela bližšie info a ak máš záujem napíš dátum, miesto a čas narodenia. Človek nemá povahu iba jedného znamenia. Ja som síce narodená v júli, som rak, ale nemám veľa vlastností z raka. Mám ascendent v škorpiópnovi, lunu a venušu v panne, čo podstatne vaic vplýva na môj charakter.

FilipTT

Keby si len vedel, že dátum a čas tvojho narodenia ukazuje aj tvoje karmické endoriešené záležitosti z minulosti. Môžeš kašlať na nejakú hlúpu charakteristiku znamenia, ale osud a detstvo si už mal vopred napísaný.