Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Muž - BARAN

Príspevok v téme: Muž - BARAN
levandulova

Ahojte :)

Ake mate prosim osobne skusenosti zo vztahu s tymto znamenim?
Ano viem, ze cloveka tvori jeho osobnost, povaha, aky je, ako bol vychovany a tak, ale na mna moje znamenie sedi naozaj takmer uplne a co som spoznala muza barana a citala som o nom zatial charakteristiku, co sa znamenia tyka, tak to nan sedi az-az :)

Mna by skor zaujimalo aky je muz ako priatel a laska? (k tomu je dost malo pisane v znameniach). Co bolo pre toho vasho napriklad vo vztahu typicke a charakteristicke? Ako sa spraval? Co by ste mozno teraz robili uplne inak pri nom? :) Proste muz baran +/- vo vztahu. Predtym som mala priatela v znameni rak a kozorozec. No na nich to znamenie tiez riadne sedelo. Teraz som spoznala muza barana tak preto sa pytam. Dakujem :)

levandulova

Filip. Ty si ake znamenie? Ze sa mam trnavcanom vyhybat, to uz vdaka tebe viem. Este teda to znamenie mi prezrad :))

Moireal

Tak ja som napriklad zena-baran a tiez by ma teda zaujimalo, ktore zdroje literatur su doveryhodne. Logicky predpokladame, ze take tie kratke horoskopiky v casakoch su predovsetkym na pobavenie. :)

FilipTT, ty si nedas pokoj, co?

astro

A ty si aké znamenie? Vyznám sa v astrológii, ale prosím ťa tie blbosti v časopisoch, denný horoskop a pod. nečítaj. Tam je veľa inýcg faktorov na vplyv osobnosti, nielen slnečné znamenie. Môžem ti viac o tom povedať, ak máš záujem.

Filip TT

Ospravedlnujem sa. Moje znamenie strasne rado presvedcuje a obracia na pravu vieru. Verim, ze mate pre mna pochopenie, neviem to nijak ovplyvnit. Ale mozem to skusit.....vzopriet sa osudu.

Moireal

FilipTT, uvedomujes si co prave robis? Snazis sa zakladatelku presvedcit alebo nanutit jej svoj nazor. Ponechaj jej pravo na vlastny, akokolve pravdivy je tento pre teba. Ona sa len chcela spytat ludi, co veria tiez v znamenia a nie byt presvedcovana o tom, v aku blbost veri. Je to tazke s tou nasou pychou, vsak? :D