Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde sa nachádzate "prírodné" ženy?

Príspevok v téme: Kde sa nachádzate "prírodné" ženy?
prírodný

Ahoj, som 23 ročný chalan, ako mnoho ľudí dnes sa nemôžem adaptovať a nájsť si k sebe kamarátku, alebo vzťah. Ja som chalan, čo má rád prírodu, nie som typ, ktorý by rád išiel veľmi do baru vo voľnom čase, alebo diskotéku, ja by som chcel mať kamarátku, prípadne takú partnerku, ktorá by radšej išla so mnou na túru do prírody, išla sa bicyklovať, ísť niekam na pekné miesto do prírody a vo dvojici tam relaxovať a rozprávať sa, miesto baru, alebo diskotéky. Nemám nič proti takýmto ľuďom, viem, že aj slušní ľudia chodia na diskotéky a sem tam si vypiť do baru, ale ja nie som ten typ. Rozmýšľal som, že by som skúsil ísť na diskotéku a podobne, ale bolo by to len nasilu a asi nemá význam tlačiť takto na pílu.

Niekde na internete je takmer nemožné takú osobu nájsť, lebo dneska je veľmi málo žien, ktoré má rado takúto formu odreagovania, ako ja. Rozmýšľal som, že by som išiel na nejaký ranč a išiel si zajazdiť na koni, alebo sa tam niekoho popýtal osobne, či tam chodia nejaké baby pravidelne a či by som s nimi mohol niekde ísť a spoznať sa. Alebo nejaký turistický klub, fakt neviem. Veľmi ma to ubíja, chýba mi proste žena.

Nechcem žiadnu na sex, ani na to nemyslím, ako prioritu, chcem len mať v nejakej oporu, aby sme sa podržali hocikedy, robili spoločné koníčky, mohli si zavolať aj v noci, keď nám bude nanič, možno by sa z toho niečo rozvinulo po čase. Aj keď je pravda, že mi chýba veľmi intimita, ale city sú určite prednejšie na začiatku, ako začať intimitami, to zatemní mozog a nespoznali by sme sa dobre.

Filip TT

Biela Kobra: Stranka vyzera byt celkom uzitocna, ale moznost zoznamovat sa som tam nevidel. Mas na mysli diskusie k vyletom?
Zakladatel temy to asi nakoniec odhadol celkom dobre ze prirodne zienky sa vyskytuju na fore Zdravia.

Filip TT

Moireal, peknych miest je plno, co by to tak malo byt? Vyhlady do krajiny ako prechod z Dumbiera na Chopok?

Alebo tura okolo Königsee?
www.google.at

Alebo utesy pri mori? Alebo bezkovanie v zimnom lese? Na Skalke je krasna stopa.

Moireal

Ja este doplnim, ze pobyt v prirode pomahal aj na ucenie. Ked som chodila do NR na vysku, vyliezli sme s kamoskou na Zobor a tam sa ucili. Strasny pokoj. Ucenie bolo ako meditacia. :)
Mojim snom je raz prist na nejake nadherne miesto, kde nebudu skoro ziadni ludia a z tej krasy ostanem v soku, budem tam nejaky cas len tak stat a v zapati sa rozplacem tak ako typek v Into the wild. :)
Milujem ako na jar vsetko kvitne a udiera vam do nosa. Som ako taky fetak. Najma ked kvitne orgovan pred letom. :)))))

Ens

A ja som si myslela ze taki ludia snad uz neexistuju :D mam dojem ze vsetci vyhladavaju bud alkohol, drogy, promiskuitu alebo tak oblubene cinnosti ako chodit do posilky a fotit sa o zrkadlo. Ja tiez rada chodievam do prirody, len tak sa prejst alebo na turu. Len mam dojem ze v mojom okoli uz nikto taky nie je. Alebo sa len nepohybujem v spolocnosti tych spravnych ludi

rty

Adr1a.
Dohadzovanie nieje zle, a praveze skor plati na komplikovanych narocnych ludi, ktory potrebuju viac, nez len pekny vzhlad toho druheho, ale praveze aby si charakterovo sedeli. Ako napr ta susedka v bratislave. Scitana vysokoskolacka, a nikoho nema, pretoze je jednoducha? Nie. Praveze chce viac, nez co dnesna doba bezne ponuka. Cim kompikovanejsi clovek, s ocakavaniami, zasadami... tym viac sa mu praveze taketo typi na zoznamenie od kamosov..., hodia.

Prekonat velke dialky je tiez v pohode, ale asi skor prestahovat sa musi ten, ktory je vychodnejsie :D zapad je vzdy vyspelejsi, lepsie pracovne podmienky-financne zabezpecenejsi a lepsi zivot.

Osobne sa ratam tiez k tym prirodnym typom. Susedky je fakt skoda.
Nick mas perfektny :D ja pri takom skor len obdivujem schopnost vymysliet aj originalny nick, bez nezmyselnych cisel. Teraz normalne nicky vyzeraju skoro ako nejake ciarove kody :D

adr1a.

Ja osobne by som sa tomu dohadzovaniu radsej vyhla. Mozno to plati na par "jednoduchsich nekomplikovanejsich" jedincov, alebo ked chcu spajat nejakych mozno na zaklade nabozenstva viery majetkov ai.
Ale co-kto vie v podstate o druhych a co sa v ludoch skryva?) Neraz mnohi zasnu, ked sa nieco stane prevali, ze zili v blizkosti ci hned vedla (alebo ich rodina) niekoho a v podstate ho nepoznaju nic o nom nevedia. Zeby to o nom/o nej nikdy nepovedali. Ludia su vacsinou prilis komplikovani a nemozete vediet, co chcu a koho presne hladaju, po kom/po com tuzia, ci by im niekto vnutorne i vonkajsie vzhladovo vyhovoval, ake maju predstavy naroky poziadavky na partnera, ake hodnoty zasady priority pozaduju ai ai. Chcu vobec niekoho? Chcu sa viazat, mat raz rodinu deti? Ake su ich potreby, mozu byt aj rozne sexualne inak na tom (4%, BDSM, fetisisti, rozne ine orientacie uchylky a praktiky), a to je vsetko len cast z celku co tvori cloveka. Clovek je prilis komplikovany tvor) Neraz sa nevyznate sami v sebe nieto este v inych ci vidiet do inych

prírodný

Kreol - Je ďaleko, ale najlepšie je spoznať niekoho, čo najviac spontánne, toto by veľmi asi nefungovalo, aj tá diaľka. Ale som rád, že ste tu viacerí ľudia napísali, aspoň vidím, že predsa nie som úplne sám, už len mať tak trochu šťastia a ísť do terénu.

Clau

Ja mám 16 a cez víkend ma doma a v meste udrží asi len choroba.
Aj cez týždeň potrebujem aspoň na hodinku vypadnúť niekde do prírody so psom. A poznám aspoň 2 ďalšie také čo každý deň "majú potrebu ujsť" pred mestom. Až tak málo nás teda nieje ;). Nestrácaj nádej, ja by som to skúsila s tým turistickým klubom...