Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde sa nachádzate "prírodné" ženy?

Príspevok v téme: Kde sa nachádzate "prírodné" ženy?
prírodný

Ahoj, som 23 ročný chalan, ako mnoho ľudí dnes sa nemôžem adaptovať a nájsť si k sebe kamarátku, alebo vzťah. Ja som chalan, čo má rád prírodu, nie som typ, ktorý by rád išiel veľmi do baru vo voľnom čase, alebo diskotéku, ja by som chcel mať kamarátku, prípadne takú partnerku, ktorá by radšej išla so mnou na túru do prírody, išla sa bicyklovať, ísť niekam na pekné miesto do prírody a vo dvojici tam relaxovať a rozprávať sa, miesto baru, alebo diskotéky. Nemám nič proti takýmto ľuďom, viem, že aj slušní ľudia chodia na diskotéky a sem tam si vypiť do baru, ale ja nie som ten typ. Rozmýšľal som, že by som skúsil ísť na diskotéku a podobne, ale bolo by to len nasilu a asi nemá význam tlačiť takto na pílu.

Niekde na internete je takmer nemožné takú osobu nájsť, lebo dneska je veľmi málo žien, ktoré má rado takúto formu odreagovania, ako ja. Rozmýšľal som, že by som išiel na nejaký ranč a išiel si zajazdiť na koni, alebo sa tam niekoho popýtal osobne, či tam chodia nejaké baby pravidelne a či by som s nimi mohol niekde ísť a spoznať sa. Alebo nejaký turistický klub, fakt neviem. Veľmi ma to ubíja, chýba mi proste žena.

Nechcem žiadnu na sex, ani na to nemyslím, ako prioritu, chcem len mať v nejakej oporu, aby sme sa podržali hocikedy, robili spoločné koníčky, mohli si zavolať aj v noci, keď nám bude nanič, možno by sa z toho niečo rozvinulo po čase. Aj keď je pravda, že mi chýba veľmi intimita, ale city sú určite prednejšie na začiatku, ako začať intimitami, to zatemní mozog a nespoznali by sme sa dobre.

Moireal

Ludia, chvalim vas za tolke nadsenie pre prirodu. Radost citat. :)
Kycera, ja som uz pocula o Brankovskom vodopade,asi vdaka znamemu Branovi. :)
Aj mna by zaujimalo, aky vodopad ma "princ" na mysli. :) Keby som bola blizsie, isto by som sla na to Koenigssee. :)

Kýčera

-Filip, ja len, že si to mal po ruke...
-Biela Kobra, k tomuto vodopádu chodím už 30 rokov, v každom ročnom období a vždy prekypuje krásou. Ani raz nesklamal, či je leto, či zima...
-Mesačný princ, si milý. Ale tak daj aspoň prvé písmenko, aby som sa mala na čo tešiť. Nebuď labuď! A začni posilňovať, lebo som na vozíku...

Mesačný princ

Kýčera - mne je úplne jedno koľko máš rokov :) Ak by si si predsa rozmyslela ten výlet a do týždňa mi napíšeš, tak môžeme niečo poriešiť. Inak zatiaľ ten vodopád nikto nespomenul a pozná ho len málinko ľudí :) On zase nie je taký vysoký a mohutný, no ak je sucho, tak sa stáva, že netečie. Minulý rok tiekol po 5 ročnej prestávke :)

Je to ozaj unikát a nikde na Slovensku taký nie je :)

Filip TT

Kýčera - nie neboli, uprednostnili sme turu. Ale neupieram, ze by to bolo zaujimave, aj ked by som mal asi zmiesane pocity. Tie vodopady, co si uviedla nepoznam. Musim zaradit na planu....

blueberryNN

Aj ja zijem v inej krajine ako Slovensko :-)) a nevadi mi, ze sa Ovecka so mnou nezhodne, mne osobne sa paci to, ze sa snazi druhym dobre poradit a nevadi mi, ze ma ine nazory ako ja.

Kýčera

-Filip, keď si bol pri Konigssee, bol si pozrieť aj Orlie hniezdo?
-Blueberry, kašli na to! Ja osobne si vytváram názor podľa toho ako sa kto chová, nie podľa toho, čo kto na neho povie! A Ovečke treba poskytnúť šancu, možno sa z čiernej ovce stane biela! Ľudia mu napísali, že je p......v, na to sa neurazil, ale urazil sa na mňa, čo som mu to nikdy nenapísala a ani si to o ňom nemyslím! On žije dlhodobo v Nemecku, nemčinu musí ovládať, dokáže žiť v cudzom prostredí, nepoužíva vulgarizmy /čo sa o niektorých prispievateľov na fóre, hrajúcich sa na "inteligentov", nedá povedať!/ a vyjadruje sa zvláštne, aj humor má zvláštny...Ja by som ho nezatracovala, tie vyjadrenia sú ovplyvnené tým, že žije v cudzom prostredí, to treba brať do úvahy! Vidíš aj Ty sama, že aj tí, kt. tu žijú nie vždy chápu význam jednotlivých slov. A možno nie je ani ovca, ale tvrdohlavý baranisko! Ta ne?