Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde sa nachádzate "prírodné" ženy?

Príspevok v téme: Kde sa nachádzate "prírodné" ženy?
prírodný

Ahoj, som 23 ročný chalan, ako mnoho ľudí dnes sa nemôžem adaptovať a nájsť si k sebe kamarátku, alebo vzťah. Ja som chalan, čo má rád prírodu, nie som typ, ktorý by rád išiel veľmi do baru vo voľnom čase, alebo diskotéku, ja by som chcel mať kamarátku, prípadne takú partnerku, ktorá by radšej išla so mnou na túru do prírody, išla sa bicyklovať, ísť niekam na pekné miesto do prírody a vo dvojici tam relaxovať a rozprávať sa, miesto baru, alebo diskotéky. Nemám nič proti takýmto ľuďom, viem, že aj slušní ľudia chodia na diskotéky a sem tam si vypiť do baru, ale ja nie som ten typ. Rozmýšľal som, že by som skúsil ísť na diskotéku a podobne, ale bolo by to len nasilu a asi nemá význam tlačiť takto na pílu.

Niekde na internete je takmer nemožné takú osobu nájsť, lebo dneska je veľmi málo žien, ktoré má rado takúto formu odreagovania, ako ja. Rozmýšľal som, že by som išiel na nejaký ranč a išiel si zajazdiť na koni, alebo sa tam niekoho popýtal osobne, či tam chodia nejaké baby pravidelne a či by som s nimi mohol niekde ísť a spoznať sa. Alebo nejaký turistický klub, fakt neviem. Veľmi ma to ubíja, chýba mi proste žena.

Nechcem žiadnu na sex, ani na to nemyslím, ako prioritu, chcem len mať v nejakej oporu, aby sme sa podržali hocikedy, robili spoločné koníčky, mohli si zavolať aj v noci, keď nám bude nanič, možno by sa z toho niečo rozvinulo po čase. Aj keď je pravda, že mi chýba veľmi intimita, ale city sú určite prednejšie na začiatku, ako začať intimitami, to zatemní mozog a nespoznali by sme sa dobre.

Kreol

No, tak to je smola. Ja bývam v Bratislave. Naša úžasná susedka je teda od teba dosť ďaleko, čo mi je ľúto.

Mesačný princ

A osloviť ženu ešte neznamená, že to bude ok. Niekedy som až žasol, keď som videl čo sa stalo ak niektoré ženy otvoria ústa, no čistá katastrofa počúvať...omg.

...ale tak to je riziko

Mesačný princ

Ono väčšinou teda (vždy) idú ženy po peniazoch. je to tak dané, že muž by sa mal v prvom rade vedieť o ženu postarať ale v dnešnej dobe a na Slovensku môžete behať po horách koľko chcete ale ak nemáte dobrú prácu, nezarábate nadpriemer či nemáte vlastné bývanie tak... A úprimne, ktorá práca, kde dobre zarobíte Vám dáva toľko voľného času, aby ste ešte boli prírodní :D

Ako nič v zlom ale všetko, čo sa tu popísalo nejako nie je reálne. prečo by napríklad ženy nemohli osloviť prvých mužov? Stará škola? Nebláznite, to je čo za pojem? Ako dobre, viem o čom to asi je ale uznajme, že doba sa mení a nik so zdravým rozumom neosloví ženu prvý ak pozná jej reakciu. A tie sa väčšinou nemenia. Prečo sa napríklad odtiaľto ľudia nestretnú, ako to tu už bolo prezentované? No lebo veľké reči a skutek utek :D

A možno my prírodní vyzeráme prírodne a v prírode je nás veľmi ťažko zahliadnuť. Ja trávim v prírode počas dňa niekedy až 18 hodím a tým pádom nemám čas na sledovanie kto sa kde mihne. Len pozorujem občas vtáčiky a motýle, pretože za tých 18 hodín neprejde vôkol mňa ani človiečik :D

Otázkou ostáva čo môžem ako muž ponúknuť dnešnej žene? Nemám dobrú prácu, moje zamestnanie je poslaním a keďže nemám kontakty a nikdy som nefandil zištným priateľstvám, tak... Nemám financie, auto a ani vlastné bývanie...Aj keby som nejakú dievčinu stretol, tak čo z toho??? Koľko tu už bolo tém, že partner nezarába dostatok alebo druhá varianta, že chodí unavený z práce, či má kvôli vyťaženosti málo času venovať sa partnerke. No ono je vždy niečo pre a proti a len tak na okraj. Idem k vodopádu koncom februára. Ak sa niekto pridá budem rád, ak nie, tak si ho pozriem sám :D

michael067

Ako nemám problém začať komunikáciu, ale potom neviem o čom hovoriť ďalej.
Iba: hej, hmmmmm, ehmmmmm, ano, možno.
Dokonca ani s najbližšími neviem o čo rozprávať vždy začať nemám problém, ale po chvíli neviem o čom mím hovoriť.
Teda už som aj prestal začínať ako prvý a jednoducho ignorovať, byť ticho.

Filip TT

Biela Kobra - teraz som na rozpakoch. Biela Kobra, ktoru poznam, patrila do nejakeho zaujmoveho kolektivu, kde bola jedina zena a bola tam manazerom kolektivu - vsetko vybavovala. Jeden z tych chlapcov bol do nej dlho tajne zalubeny ale nic nepodnikal. Az ked si Kobra vsimla ze to je vlastne pekny muz a naznacila nieco, tak sa aktivoval a teraz su manzelia.

Kreol

Odkial si? V našom dome žije jedna mladá, asi tak stará ako ty.Pekná baba, aj sexi urastená, ale introvertka. Ked som s nou párkrát nadpriahol rozhovor (nie za účelom zoznámenia, som ženatý a starší ako ona) až ma zatriaslo aká je múdra. Ale je dosť plachá. Neviem ako sa hodí do domácnosti, čo všetko vie robiť ale prírodu má určite rada. Na diskotéky iste nechodí. Je to presne ten typ čo už vymierajú a ako tak sledujem vývoj možno dokonca ostane sama, lebo pri jej plachosti si ju taký mladý neskúsený a poväčšinou nadržaný chlap nemusí všimnúť. Nie je to vôbec vyzývavý typ čo by sa niekomu zadíval do očí alebo dokonca balil chlapov. Ja som už zrelší a skúsenejší, tak viem odhadnúť čo v nej je, ale keby som mal dvadsať, možno by sa mi páčila ale nepokúšal by som sa, lebo by som si bol istý, že tá mi tak skoro nedá. Sorry, som úprimný. V dvadsiatke má chlap iné priority, čo je samozrejme škoda. Lebo potom môže lahko šlapnúť do hovna. A takéto diamanty ostávajú na ocot. Sme my chlapi blbci...

Biela.Kobra

Ako, ja to chápem. Kedysi, zamladi, boli časy, keď som sa bála chodiť do obchodu, lebo budem musieť komunikovať s cudzími ľuďmi. Neexistuje, aby som prvá oslovila cudzieho človeka, nebodaj ešte opačného pohlavia. Samozrejme, že to súvisí s výškou sebavedomia. Ale nikto nie je dokonalý a každý človek rastie, aspoň by mal. U mňa to šlo do toho extrému, že komunikácia sa stala mojou profesiou. Hlavne som sa ale naučila naladiť tým spôsobom, že ľudia sú tu pre mňa a ja pre nich. Aspoň keď treba. Nuž, chlapci, verte, že naozaj nikomu neublížite, ani nevyjdete na posmech, ak sa na neho usmejete, slušne pozdravíte a potom pekne krok za krokom o počasí a tak :). Ibaže by ste narazili na nejakú namosúrenú ochechuľu, a tých je v prírode málo ;-)

adr1a.

Rachel a Kobra mate pravdu. Tiez to tak vidim, ako keby tym nasim slovakom chybala vacsia odvaha oslovit ai.))
Cudzinci su v tomto smere uplne ini. Nemaju taky strach obavy oslovit, komunikovat usmievat sa, pokusit sa priblizit, kolkokrat urobia take veci az clovek zasne ale nevzdavaju sa) Proste si viac veria, neboja sa tak ai.
Na mna tiez kolki sk muzi nesmelo pokukuju ocumuju, mozno nesmely usmev ale prist, oslovit, ai skor vidim u tych cudzincov nez u nasich

Biela.Kobra

Filip TT, nie, my sme sa spoznali na literárnom seminári. To, že radi labzujeme povonku, vysvitlo až neskôr, ale fakt sa tam dajú stretnúť kadejaké, väčšinou príjemné týpky.