Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde sa nachádzate "prírodné" ženy?

Príspevok v téme: Kde sa nachádzate "prírodné" ženy?
prírodný

Ahoj, som 23 ročný chalan, ako mnoho ľudí dnes sa nemôžem adaptovať a nájsť si k sebe kamarátku, alebo vzťah. Ja som chalan, čo má rád prírodu, nie som typ, ktorý by rád išiel veľmi do baru vo voľnom čase, alebo diskotéku, ja by som chcel mať kamarátku, prípadne takú partnerku, ktorá by radšej išla so mnou na túru do prírody, išla sa bicyklovať, ísť niekam na pekné miesto do prírody a vo dvojici tam relaxovať a rozprávať sa, miesto baru, alebo diskotéky. Nemám nič proti takýmto ľuďom, viem, že aj slušní ľudia chodia na diskotéky a sem tam si vypiť do baru, ale ja nie som ten typ. Rozmýšľal som, že by som skúsil ísť na diskotéku a podobne, ale bolo by to len nasilu a asi nemá význam tlačiť takto na pílu.

Niekde na internete je takmer nemožné takú osobu nájsť, lebo dneska je veľmi málo žien, ktoré má rado takúto formu odreagovania, ako ja. Rozmýšľal som, že by som išiel na nejaký ranč a išiel si zajazdiť na koni, alebo sa tam niekoho popýtal osobne, či tam chodia nejaké baby pravidelne a či by som s nimi mohol niekde ísť a spoznať sa. Alebo nejaký turistický klub, fakt neviem. Veľmi ma to ubíja, chýba mi proste žena.

Nechcem žiadnu na sex, ani na to nemyslím, ako prioritu, chcem len mať v nejakej oporu, aby sme sa podržali hocikedy, robili spoločné koníčky, mohli si zavolať aj v noci, keď nám bude nanič, možno by sa z toho niečo rozvinulo po čase. Aj keď je pravda, že mi chýba veľmi intimita, ale city sú určite prednejšie na začiatku, ako začať intimitami, to zatemní mozog a nespoznali by sme sa dobre.

Filip TT

Kreol, ked to teraz nejde, tak to nejde. Ale mozno budes mat lepsiu prilezitost, tak nezavahaj.
Mozno si to tu precita tiez niekto iny a bude mu to vzorom, ze dohodi nejakych inych dvoch....ktovie. Ti co dokaze Zivot, to clovek nevymysli...

Kreol

Len si neviem predstaviť ako by som týchto dvoch mohol skontaktovať. Po prvé na ňu nemám mail a neviem, čo by povedala na to, keby som ho zohnal a dal ho niekomu neznámemu. Po druhé jeho vôbec nepoznám. Môže to byť aj úchyl, človek nikdy nevie kto sa z koho vykľuje. To nie je také jednoduché. Aj keď - možno by si ozaj rozumeli. Neviem čo má on rád okrem prírody. Táto žaba o ktorej som písal, tá susedka, je vysokoškoláčka, veľmi ineligentná a sčítaná. Asi by pri sebe neakceptovala nejakého jednoduchého tvora. Museli by si aj rozumieť - vo viacerých oblastiach. Je fajn niekomu pomáhať, ale sú tu aj riziká. Zvlášť keď ťa o to nikto neprosí.

wreck

no co prirodny, stale nic? sak uz su to 4 dni! :-) som sa tesil, ze konecne tema o chlpatych zenach a ty tu len bagandze ides drat o skaly. :-)

mala rada: nesustreduj sa primarne na to, ze musi mat rada vylety. snaz sa najst taku, ktora ti povahovo sadne. vzdy jej mozes otvorit nove obzory a takisto ona tebe. mozno teraz aktivna turistka nie je, ale ked ta spozna, bude chciet byt. a rovnako ty - spravna diovka ti moze ukazat veci, o ktorych by si nikdy nepovedal, ze by ta mohli bavit. mam o 14 rokov viac ako ty, zazil som to viackrat. mozno 23 na taku skusenost nestaci, tak ta chcem len povzbudit, ze to tak naozaj je.

drzim palce. nech je to raz taka bohyna, ze pri nej aj zabudnes na co ho mas. :-)

Mesačný princ

Kýčera -kľudne to risknem ale musíš risknúť aj ty tú skutočnosť, že som nechápavý od prírody a mám svoje vlastné návody :D

Kľudne mi napíš mail ak chceš :)

a idem k vodopádu a nie k vodopádom. Je svojho druhu jedinečný, taký na Slovensku nie je nikde inde :)

Rik

tak podla mna komunikacia je mozno 80% uspechu...urcite nie som taky typ ze nemam problem hociktoru oslovit,na ktoru ukazem prstom,alebo ze by mi to nerobilo vobec problem..isto som trochu nesmely..skor by som sa asi tiez bal toho ako pisal michael,ze ci by sme si mali aj po chvili co povedat a aby nenastala z toho trapna situacia,uz som zazil aj take nieco.Takisto mozno zamrzi, ze vela dievcat sa proste drzi pravidla, ze musi zacat chlap,on musi prist a nieco povedat a nejako to cele zacat.Myslim ze vela nesmelych a doteraz slobodnych by bolo davno zadanych,ako tu uz niekto spomenul:)

Kýčera

Mesačný princ, ani ja som prvá neoslovila chlapca, či muža. Terazky s tým problém nemám. A tak prezdraď k akým vodopádom sa to chystáš, snáď nie k tým Niagarským? A stretnutie, prečo nie, ale riskol by si, že by som Ťa tam zahlušila, ak by si zasa dačo nechápal? lol

Filip TT

Kreol, dobre sa poznam s dvoma manzelskymi parmi, ktore vznikli tak, ze osoba, ktora poznala ju aj jeho im dala na seba tip: skus to s nou, skus to s nim, je to dobry clovek. Zaujimave je, ze v oboch pripadoch bol prvy dojem jej z neho katastrofalny. V jednom pripade si ona myslela, ze on je snad bezdomovec, v druhom pripade, ze je to "debil". Kedze vsak mali to odporucanie, nezavrhli to hned, ale dali mu sancu a dobre spravili. Obaja su velmi dobri manzelia, otcovia, obaja manazeri.

Takze moze to byt dobra sluzba inym davat tipy, ze maju aspon jednu dobru referenciu na toho druheho este pred tym ako sa spoznaju.

Jeden z tych dvoch parov pritom bol na vzdialenost vyse 400 km. Najprv si pisali a skypovali, potom sa stretli a potom ona zmenila pracu aby boli spolu. Kvoli dobremu partenrovi sa oplati aj 200 km prekonat.

blueberryNN

To kadial chodite, ludia? :D Nikdy som nepozerala na to, ako je alebo nie je zabezpeceny.

Dalsia vec - ak sa niekto na babu usmeje alebo sa na nu pozera alebo s nou len prehodi par slov a nepokracuje, vobec to nemusi znamenat, ze po tej babe ide a nema odvahu pokracovat. Jednoducho to bolo vsetko, co chcel.