Kde sa nachádzate "prírodné" ženy?

Príspevok v téme: Kde sa nachádzate "prírodné" ženy?
prírodný

Ahoj, som 23 ročný chalan, ako mnoho ľudí dnes sa nemôžem adaptovať a nájsť si k sebe kamarátku, alebo vzťah. Ja som chalan, čo má rád prírodu, nie som typ, ktorý by rád išiel veľmi do baru vo voľnom čase, alebo diskotéku, ja by som chcel mať kamarátku, prípadne takú partnerku, ktorá by radšej išla so mnou na túru do prírody, išla sa bicyklovať, ísť niekam na pekné miesto do prírody a vo dvojici tam relaxovať a rozprávať sa, miesto baru, alebo diskotéky. Nemám nič proti takýmto ľuďom, viem, že aj slušní ľudia chodia na diskotéky a sem tam si vypiť do baru, ale ja nie som ten typ. Rozmýšľal som, že by som skúsil ísť na diskotéku a podobne, ale bolo by to len nasilu a asi nemá význam tlačiť takto na pílu.

Niekde na internete je takmer nemožné takú osobu nájsť, lebo dneska je veľmi málo žien, ktoré má rado takúto formu odreagovania, ako ja. Rozmýšľal som, že by som išiel na nejaký ranč a išiel si zajazdiť na koni, alebo sa tam niekoho popýtal osobne, či tam chodia nejaké baby pravidelne a či by som s nimi mohol niekde ísť a spoznať sa. Alebo nejaký turistický klub, fakt neviem. Veľmi ma to ubíja, chýba mi proste žena.

Nechcem žiadnu na sex, ani na to nemyslím, ako prioritu, chcem len mať v nejakej oporu, aby sme sa podržali hocikedy, robili spoločné koníčky, mohli si zavolať aj v noci, keď nám bude nanič, možno by sa z toho niečo rozvinulo po čase. Aj keď je pravda, že mi chýba veľmi intimita, ale city sú určite prednejšie na začiatku, ako začať intimitami, to zatemní mozog a nespoznali by sme sa dobre.

Mesačný princ

blueberryNN - pri prvom kontakte určite nie, to je mi jasné ale aké máš očakávania od partnera? Nie také, aké som popísal? Alebo chceš niekoho kto bude od rána do večera niekde makať za pár drobných a ani sa nebudete vídať?

Ako nič v zlom ale úprimne, peniaze sú základ všetkého a dávajú nám možnosti skoro na všetko. Či ísť za svojimi snami, mať prácu, ktorá nás baví, dokonca vyriešia aj problémy v partnerskom spolužití...a aj zdravie si za ne mnohokrát kúpiš.

Takže o čom je táto konzumný život a uvažovanie dnešných ľudí? Áno, možno si výnimka a nepochybujem, že sa teraz prihlási celé fórum, že ,,my nič, my trpaslíci,, ale realita je iná. Taká, akú som ju napísal. Vlastná skúsenosť a opakovaná.

Howling

Ja by som len povedal jedno. Vnímanie z mojej strany, jednoducho na prvom mieste sú fyzické sympatie ( to ako človek vyzerá, vyžaruje) či chalan či baba to je jedno, inak nikdy som sa nestretol s protikladmi škaredého a peknej ( prípadne naopak) a to som obchodil pol sveta :D pracovne samorejme :) .. ďalším kritériom je správanie, koníčky, hudba a podobne.. Ale prvým symbolom na začatie vzťahu je spoznávanie... a tú správnu(neho) spoznáš hockde,

blueberryNN

mesacny princ, ovecka uz mi povedal, ze som narusena, takze to tu napisem otvorene. Som zena a nepozeram sa na to, ako je chlap zabezpeceny a nikdy som sa ani nepozerala. A napisala ti to aj cierna macka, ze to tak nie je. Si snad ty zena, ze si si taky isty? Si snad kazda zena? Alebo som uz fakt taky extremny exot, ze mi staci citit, ze ten druhy je pre mna vynimocny?

Mesačný princ

Čierna mačka - niekedy si o tom môžeme pokecať, no je taká doba a očakávania (nároky) na partnera sa zvyšujú. už nikomu nestačí láska, pretože z nej v dnešnej dobe a ni nevyžiješ a ani nič iné z nej mať nebudeš. Vypočítavosť na prvom mieste ako pri jednom, tak aj pri druhom pohlaví.

Filip TT

Moireal: Neviem odkial si, ale z BA sa na Koenig see da ist aj na otocku, ak si clovek privstane. Ked sme tam boli, na tom chodniku okolo jazera bolo iba malicko ludi. Neda sa porovnat s tou premavkou ako je napriklad na chodnikoch v Tatrach.

Čierna mačka

Mesačný princ ja nemôžem nezareagovať na tvoj príspevok o tom, čo ženy vyžadujú od muža. Mňa ako ženu to uráža, keď niekto napíše (prepáč za výraz) takú debilinu. Žena vyžaduje od muža,aby bol len nejakým strojom na výrobu peňazí? A muž bez titulu je podľa nás žien dementný? Ak si toto myslíš naozaj o všetkých ženách, potom neviem, s akými ženami sa stretávaš, ale niečo by si mal zmeniť. To asi nepoznáš skutočné ženy, len nejaké úbohé atrapy s prekrútenými životnými hodnotami.

Moireal

FilipTT, to Koenigsee je nadherne. A ano, je vela krasnych miest, aj Slovensko ma co ponuknut. Uz len mat tie financie na spoznavanie takych krasnych miest. Keby mam vela vela penazi, asi by som stale cestovala, kupila by som karavan a hotovo, Raz za cas by som sa niekde nachvilu zastavila a potom by som pokracovala.
Mam jedneho znameho,ktory takto uz par rokov cestuje po svete a sam. Vela ludi ho zato obdivuje, ze sa vyberie sam a neboji sa.Sice som o nom uz dlho nepocula, no naposledy viem, ze bol vo Filipinach a tak celkovo po Azii sa pohyboval. On si len ide niekam zarobit a to co zarobi, minie potom na letenku. V primorskych krajinach robi kuchara potom. Ma veru odvahu. :)

Mesačný princ

stanka292 - myslím, že to oveľa viac vyžaduje druhá strana :D Ako aby chlap dobre zarábal, aby bol spoľahlivý, aby trávil s partnerkou čo najviac času nehľadiac na už predchádzajúcu požiadavku ohľadne peňazí. Aby dobre vyzeral, bol výkonný v posteli a ešte k tomu by mal vedieť variť :D A mohol by som pokračovať......

aha...a ešte aby mal aspoň jeden titul, lebo tí bez titulu nie sú už ani ľudia a považujete ich za neperspektívnych či dokonca ,,dementných,,

stanka292

ja praveze mam pocit, ze chlapi chcu vsetko, mal spolocensku zenu ked im to vyhovuje, skvelu kucharku, este lepsiu milenku a zenu milujucu turistiku. To ma zena co robit aby bol taka dokonala :)