Kde sa nachádzate "prírodné" ženy?

Príspevok v téme: Kde sa nachádzate "prírodné" ženy?
prírodný

Ahoj, som 23 ročný chalan, ako mnoho ľudí dnes sa nemôžem adaptovať a nájsť si k sebe kamarátku, alebo vzťah. Ja som chalan, čo má rád prírodu, nie som typ, ktorý by rád išiel veľmi do baru vo voľnom čase, alebo diskotéku, ja by som chcel mať kamarátku, prípadne takú partnerku, ktorá by radšej išla so mnou na túru do prírody, išla sa bicyklovať, ísť niekam na pekné miesto do prírody a vo dvojici tam relaxovať a rozprávať sa, miesto baru, alebo diskotéky. Nemám nič proti takýmto ľuďom, viem, že aj slušní ľudia chodia na diskotéky a sem tam si vypiť do baru, ale ja nie som ten typ. Rozmýšľal som, že by som skúsil ísť na diskotéku a podobne, ale bolo by to len nasilu a asi nemá význam tlačiť takto na pílu.

Niekde na internete je takmer nemožné takú osobu nájsť, lebo dneska je veľmi málo žien, ktoré má rado takúto formu odreagovania, ako ja. Rozmýšľal som, že by som išiel na nejaký ranč a išiel si zajazdiť na koni, alebo sa tam niekoho popýtal osobne, či tam chodia nejaké baby pravidelne a či by som s nimi mohol niekde ísť a spoznať sa. Alebo nejaký turistický klub, fakt neviem. Veľmi ma to ubíja, chýba mi proste žena.

Nechcem žiadnu na sex, ani na to nemyslím, ako prioritu, chcem len mať v nejakej oporu, aby sme sa podržali hocikedy, robili spoločné koníčky, mohli si zavolať aj v noci, keď nám bude nanič, možno by sa z toho niečo rozvinulo po čase. Aj keď je pravda, že mi chýba veľmi intimita, ale city sú určite prednejšie na začiatku, ako začať intimitami, to zatemní mozog a nespoznali by sme sa dobre.

Filip TT

Nakoniec je to celkom logicke, ze odvazni su zadani a nesmeli su volni. A ked sa nesmely osmely zmeni stav na zadany.... :)

Biela Kobra - celkom dobra romantika visiet so svojim muzom na jednom lane a istit sa. Moja manzelka mala za slobodna take romnaticke predstavy, ale toto som jej bohuzial nesplnil.... :)
Ty si ale kedysi spominala, ze svojho muza poznas z partie, predpokladam horolezeckej...

Rachel123

Ahojte prirodni muzi,

Tak ja tomu naozaj nerozumiem. Ja a par mojich kamartok sme presne typy, ktore tu opisujete-prirodne. Chodime často na túry, na vychádzky po prirode, v zime na lyze, skialp. V lete na korcule, bajk a podobne. A vzdy keď stretneme sucich prírodných muzov, tak sú buď odvážni a zadani alebo pravdepodobne slobodní ale nesmeli. Kukaju, pozeraju, cumia, ale oslovit prírodné zienky to uz nie. My nie sme typy, co by sa vnucovali, keďže sme "stará škola" ktora ma predstavu, ze muž ak je čo k čomu ma oslovit ženu prvy.
Takze my pohladne, ale najst poriadneho muza v prirode,to nie.
Aj tento vikend som bola lyzovat, sedim na lanovke s prijemnym mladym muzom, len my dvaja, pokukuje, usmieva sa, ale usta neotvori...
A to sa mi v priebehu popoludnia stalo 3 krat. Stvrty krat si prisadol mladik a hned zacal debatu. Z lamavej slovenčiny sme presli do Angličtiny. Škoda, ze je z austrálie a o mesiac dviha kotvy. Ja som si len pomyslela... takto sa to robi, milí pani prirodni...

Biela.Kobra

Chlapi, podľa mňa bude problém inde. S mojím mužom som sa síce zoznámila na kultúrnej akcii, ale počas výletov a túr som sa zoznámila s X ďalšími ľuďmi, takže keby som potrebovala, bez problémov zalovím v týchto vodách. Veď v bufete, na parkovisku, vo vlaku, pri ohníku, pod prístreškom, na lavičke, na rebríkoch, reťaziach, všade je kopec príležitostí podať pomocnú ruku, soľničku, leukoplast, nožík alebo poldeci, prehodiť pár slov, podebatovať, kto sme a kam kráčame, pofotiť sa a vymeniť si kontakt na zaslanie fotiek... Minule som sa takto na smerom na Chabenec zoznámila s nesmierne príjemným a inteligentným mladým mužom. Byť slobodná a mať o 40 rokov menej, tak ho beriem všetkými desiatimi, takto sme si len vymenili fotky. Nebude ten problém skôr v tom, že vy proste neviete komunikovať?

Rik

Ahoj, ja som podobný ako ty, tiež mám rád prírodu a takisto šport. Pamätám si že už ako malý som rád chodieval či už za kopec alebo po poli.Takisto som typ, že radšej by som sa vyhol barom a diskotékam.Svoju "prírodnú" som takisto zatiaľ nestretol a to mám už 29.Keby nebola aj prírodná, ale aspoň športovo založená.Jeden vzťah sa však tomu podobal, ale asi mi nebol súdený.Takisto skúšam aj zoznamky a keď aj napíšem, tak z 10 sa ozve 1, normálna vec v dnešnej dobe.Tiež som z toho trochu frustrovaný, lebo neviem kde viac mám hľadať.Ale s tou dedinou až tak nesúhlasím :) Na dedine sa takmer všetci poznajú a keď vieš, že tu pre teba dievčina nie je, tak môžeš len asi snívať takej, ale v meste je vždy väčšia možnosť, že stretneš dievča, ktoré si tam ešte treba nevidel ;) Takže nezostáva nám nič iné, len veriť

prírodný

lolinka - Možno ťa chceli len využiť, alebo do postele, a preto sa tvárili, ako majú radi prírodu, aby na teba zapôsobili a postupne ťa nejako namotali, alebo skúsili, či nie si ten typ ženy, čo ide hneď do postele. Internetové zoznamky sú v poslednej dobe veľmi prázdne, pred dvoma rokmi som tiež pridával ínzerát, záujmy a koníčky som napísal hneď, aj to, že nie som typ, ako väčšina, a neozvala sa mi ani jedna, aj som si platil chvíľu ten zvýrazňovač inzerátov, aby to bolo vpredu.

Ja to moc už na nete ani neskúšam, sem tam pozriem, či nie je nejaký inzerát, ale podobná mne, ako keby nebola. Trochu škoda, že nebývam na nejakej dedine, ale vo veľkom meste, tu sú tie šance hádam ešte menšie, ako niekedy v tej najmenšej dedinke.

Mesačný princ

lolinka - ak by si ešte náhodou hľadala niekoho na výlet, tak napíš mail a koncom februára ideme :) Idem na jeden výlet a pozrieť neskutočne krásny vodopád a minulý rok som bol sám :)

lolinka

prírodný, ja mám rovnaké hobby ako ty a je to naozaj ťažké nájsť niekoho k nám. Ja som to skúšala cez internetové zoznamky, samozrejme som hneď napísala, čo sú moje záľuby a čo nie, že hľadám niekoho, kto tiež rád chodí do prírody a naivne som si myslela, že sa mi ozvú len taký, ktorých sa to týka. Ale bola som sklamaná, stretla som sa s pár chlapmi, čo predstierali, že chodia do prírody na túry, v skutočnosti do nej ale vôbec nechodili. Jedného som raz vytiahla na jeden kopec, moc tam ísť nechcel, ale nakoniec išiel, celý čas bol nasratý a po túre mi povedal, že čo ma na tomto môže baviť a že on už v živote do prírody nepôjde. Tak mi povedz, načo sa mi potom takýto ozývajú a klamú, že chodia do prírody, keď to tak vôbec nie je. Ale najlepšie asi bude, keď budeš chodiť na nejaké turistické akcie, prihlásiš sa do turistického klubu alebo budeš chodiť na turistické výlety s cestovkou. Tam spoznáš ľudí tvojho zmýšľania. Na diskotékach nehľadaj, bol by si len sklamaný. Tam turisti moc nechodia, ja napr. som tiež nikdy na disky nebola.

Moireal

Tak uz to nieje kamoska a ani tie, s ktorymi ma tak volala, prave kvoli tomu ako sa chovala, ale skratka jedna vec asi nevylucuje druhe, Ze promiskuita a zmysel pre umenie tak nejak asi idu k sebe.