Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde sa nachádzate "prírodné" ženy?

Príspevok v téme: Kde sa nachádzate "prírodné" ženy?
prírodný

Ahoj, som 23 ročný chalan, ako mnoho ľudí dnes sa nemôžem adaptovať a nájsť si k sebe kamarátku, alebo vzťah. Ja som chalan, čo má rád prírodu, nie som typ, ktorý by rád išiel veľmi do baru vo voľnom čase, alebo diskotéku, ja by som chcel mať kamarátku, prípadne takú partnerku, ktorá by radšej išla so mnou na túru do prírody, išla sa bicyklovať, ísť niekam na pekné miesto do prírody a vo dvojici tam relaxovať a rozprávať sa, miesto baru, alebo diskotéky. Nemám nič proti takýmto ľuďom, viem, že aj slušní ľudia chodia na diskotéky a sem tam si vypiť do baru, ale ja nie som ten typ. Rozmýšľal som, že by som skúsil ísť na diskotéku a podobne, ale bolo by to len nasilu a asi nemá význam tlačiť takto na pílu.

Niekde na internete je takmer nemožné takú osobu nájsť, lebo dneska je veľmi málo žien, ktoré má rado takúto formu odreagovania, ako ja. Rozmýšľal som, že by som išiel na nejaký ranč a išiel si zajazdiť na koni, alebo sa tam niekoho popýtal osobne, či tam chodia nejaké baby pravidelne a či by som s nimi mohol niekde ísť a spoznať sa. Alebo nejaký turistický klub, fakt neviem. Veľmi ma to ubíja, chýba mi proste žena.

Nechcem žiadnu na sex, ani na to nemyslím, ako prioritu, chcem len mať v nejakej oporu, aby sme sa podržali hocikedy, robili spoločné koníčky, mohli si zavolať aj v noci, keď nám bude nanič, možno by sa z toho niečo rozvinulo po čase. Aj keď je pravda, že mi chýba veľmi intimita, ale city sú určite prednejšie na začiatku, ako začať intimitami, to zatemní mozog a nespoznali by sme sa dobre.

Moireal

No vies, ja som este more nevidela a myslim, ze mam uz na to dost rokov, tak preto sa tesim. Urcite je to jedna z veci, ktoru chcem zazit predtym nez umriem. A letoviska sa ani mne nepacia. Mam rada nesputanu prirodu, skoda len ze zima mi velmi ublizuje, preto aj teraz musim vyhladavat teplo. Ale ako malu ma vzdy lakali severske krajiny, more s drsnymi utesmi ale na svete je toho tolko a preto budem rada, ak aspon stomiliontinku z toho uvidim.
A s lezanim ti davam za pravdu, ja neznasam opalovanie, preto lezanie na plazi isto nieje pre mna. Nechapem, ako mozu ludia lezat na plazi a citat trebars knihy, ked knihy mozu citat v hociakom prostredi. Pritom na dovolenke, by sa malo prechadzat a spoznavat krajinu. Este k tomu ja som biela ako stena, cely zivot mi to vsetci "hovoria". Asi aby ma nastvali, ale mne je to suma fuk. Radsej biela ako mat raka a byt zosuverena ako dratva. :)

Mesačný princ

Moireal - ja ti neviem. More ma vôbec neláka. Ak by mal človek celý život chodiť po Slovensku a dovolenkovať, tak neskončí. Sme malá krajina ale je tu toho toľko, že ja radšej ostanem doma a spoznám svoju rodnú zem :)

More je pekné, ale nejak veľmi mňa ako osobu neláka a už vôbec ma nebaví ležať na pláži - to je moja nočná mora :O

Kýčera

-Cigáň, Ty musíš byť len polovičný, ak si napísal "jaj"! My ostatní celí hovoríme "dik more"!
-Prírodný, kde si? Už si objavil dáku lesnú žienku?

Kýčera

Mesačný princ, nieleže si milý, ale aj gentleman! Darmo sa Ty hráš na niečo, čo nie si! Len tu na fóre robíš ramená, nie si Ty žiaden sebec, pod tým Tvojím image, image drsiaka na fóre sa skrýva dobré srdiečko, nechávaj ho častejšie prejaviť...To je to, čo tu celý čas tvrdím a síce, že nie forma, ale OBSAH je dôležitý!!! He-he, aj tak som Ťa, akoby povedal Filip, "dostala na povalu bez rebríka"! Inak ak by si bol žena, o poriadneho partnera by si núdzu nemal, nedáš a nedáš... ani začiatočné písmenko! Takže idem meniť pneumatiky za zimné a dofúkať gumy na kolieskach! Môj ma prehovára, aby som nikam nešla, že zapne motor, vytiahne hadicu, dá ju na strechu a spraví mi vodopád podľa priania. A ak by mi ani toto nestačilo, tak ma tam celú strčí, aby som sa zo sna zobudila. Tak mám teraz dilemu, komu mám dať prednosť...

Kýčera

-Moireal, tam som ešte nebola, to Biela Kobra. Tak tohto roku Králiky vynechám a vyberiem sa do jej odporúčaných lokalít. No a Ty žiješ v cudzej krajine, aj tá má svoje krásy, tak to využi a prebrázdi ju krížom- krážom.
-Čo sa mňa týka, tak ak si prečítam nejakú knižku a chytí ma za srdce, tak tie miesta túžim vidieť aj na vlastné oči. Takto som si splnila sny s francúzskou literatúrou. Tohto roku sa chystáme na Capri, pozrieť San Michele, dotýkať sa pôdy, po kt. kráčal A. Muthe a nasávať atmosféru Rímskej ríše. Až budeme na dôchodku, tak sa vydáme Transibírskou magistrálou a budeme sa kochať mestami, nekonečnou tundrou, tajgou a stepnými oblasťami, pripomínajúcimi rozprávky a tie ja môžem. Obdivovať krajinu posiatu brezovými hájmi a Ivan-čajom. A tiež pozrieť "Benátky severu", zažiť Leningradské / teraj.Petrohrad/ biele noci, Nevu, dať si zmrzlinu so šampusom, balet,...A tiež miesta, kde žili ruskí velikáni, vznikali skvosty ruskej literatúry, výtvarného umenia,... Volgu, mať rodnoju, jej burlakov z 19. stor.,...I nemnogo rasskazať po-russki, da!

Biela.Kobra

Mimochodom, u mňa vedie krásou a prostredím Šútovský vodopád. Alebo Studenovodské, aj keď tie je ťažké odfotiť bez kopy turistov a o tretej ráno sa mi vstávať nechce, ale zasa človek pokecia :) Ale nádherných vodopádov, potokov a iných čarovných miest máme na Slovensku naozaj veľa.

Mesačný princ

Kýčera - hm, tak to si na zlej adrese. Ja už veľa nenaposilujem a buď zomriem pri operácií alebo tiež skončím na vozíku. Ale tento výlet ešte absolvujem po svojich. Inak škoda, ide sa k nemu cez roklinu a vozík by tam najskôr zapadol ale ak dáš terénne gumy tak by to možno šlo. Minulý rok som aj tak odtiaľ niesol jednu pani, ktorá si tam zlomila nohu - 2 km cez les na chrbte. Ale podarilo sa a nakoniec všetko dobre dopadlo :)

Aj tak si to premysli. Máš na to týždeň a nemusíš ísť sama. Ja ťa sám neodnesiem ale ak by sa našiel niekto, kto by išiel s nami, tak by to bolo fajn :)

A neprezradím Vám názov vodopádu. Ak nikto nepôjde, tak vám potom pošlem aspoň fotku :)